Zelenski i Putin, jos zivi?
Mrdaju?
Зеленски узео бело и путује на Крим, на одмор.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zelenski i Putin, jos zivi?
Mrdaju?
Gdin Zelenski nema potrebu za belim.Зеленски узео бело и путује на Крим, на одмор.
Ukrajinska 72. nije na tom području, tako da je jedina 72. koja bi mogla da dođe u obzir ta iz TO.Moguće da je ta ali u svim vestima se ne pominje TO brigada, već
72nd Separate Motorized Rifle Brigade
e takve ruske nema, ima samo ukrajinske
Okacio ja link pre pola sataKad će onaj Ukro Eurosong u Mariupolju? Treba početi sa pripremama.
![]()
Gdin Zelenski nema potrebu za belim.
On je borac za demokratiju.
Belo treba samo naduvanim i napucenim autokratama.
Ne odrazava pravo stanje zato je potpuno irelevantan rezultat glasanja. NATO zemlje osudjuju agresiju Rusije i komadanje Ukrajine dok istovremeno naoruzavaju siptare i otimaju teritoriju Srbiji. I ti koga uopste nije briga za medjunarosno pravo se pozivas na ovo glasanje

Demokratija prava.Ти како кажеш. Само не знам која је то твоја демократија.
AzovstaljKad će onaj Ukro Eurosong u Mariupolju? Treba početi sa pripremama.
![]()
Kao tvoj Murat, Osmanlijo.Meni gdin Zelenski lici kao da ima nase, Srpske krvi.
Ima u ocima onaj svetacki pogled koji vidi mnogo dalje nego sto nase oci mogu da vide.
Kao nas Murat.
Da se ja pitam, pre godinu dana bi ima spržio onaj aerodrom u Poljskoj preko kojeg dovlače opremu, pa onda redom komunikacije preko kojih dolazi oružje u Rumuniji, Slovačkoj, a o pribaltičkim tigrovima da ne pričam. Pa da vidimo dokle bi trajalo.Udari po zapadu Ukrajine su i dalje veoma niskog intenziteta, ja bih udarao daleku ukrajinsku pozadinu kao Nato 1999 godine da im oči ispadaju ali Rus ima meku slavensku dušu.
Rusi imali za veceru pasulj?U Lavovu je noćas bilo teških trenutaka:
Cuti Kucuk Alijo.Kao tvoj Murat, Osmanlijo.
demokratija ogoljene sile.
има више него један проблемIma tu jedan problem, Rusija nema 72. brigadu
The 72nd Mechanized Brigade named after the Black Zaporozhians is a formation of the Ukrainian Ground Forces.
Aha, ameri koji vicu, davaj davaj.Америчка мислиш? Искусили су је Немци на Северном току. Питај их потајно шта о њој мисле пошто ни Шолц не сме о њој јавно да прича ни да Амере пита.
Aha, ameri koji vicu, davaj davaj.
Ima mnogo momenata koje teško varim, jedan od njih je da željeznička stanica u Kijevu normalno šljaka čak preko nje dolaze gosti iz EU.Ogromna granica uz Bjelorusiju i Rusiju malo ili ni malo se ne koristi za diverzantske upade, stalno bih masirao ukrajinsku infrastrukturu u pozadini, mozak bih im razvlačio baš u pozadini.Jer dok Kijev i Lavov žive normalno dolaziće do slupanih ideja da je rat sa Rusima kul.Šta će im vojska u Bjelorusiji?Čeka, dokle čekati pitam se?Da se ja pitam, pre godinu dana bi ima spržio onaj aerodrom u Poljskoj preko kojeg dovlače opremu, pa onda redom komunikacije preko kojih dolazi oružje u Rumuniji, Slovačkoj, a o pribaltičkim tigrovima da ne pričam. Pa da vidimo dokle bi trajalo.
A nakon Severnog Potoka, ne bi bilo gasovoda iz Norveške do Britanije i Poljske, niti bi transatlanski komunikacioni kabal bio u komadu.