Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.136
Zar nisi rekla da USA ne funkcionira bez ratovaJer je Trump sposoban.
Jesi
Okej predomislila si se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nisi rekla da USA ne funkcionira bez ratovaJer je Trump sposoban.
A da su odbili, dobili su Irak u svom dvorištu.Te zemlje su se prijavile za clanstvo
Da li ti negiras narodu recimo Rumunije, da pravi ekonomske, monetarne, finansijske, politicke, sportske ili bilo koje druge saveze sa drugim zemljama ili grupama drugih zemalja za interese njihove zemlje, koliko god se tebi, Kurti, Murti ili Sotonskim Rusima u Kremlju to svidjalo ili ne svidjalo
Ukrajinci znaju sto zele, naime svoju drzavu bez ruskih vojnika u njoj.Ukrajinci ne znaju što žele. Rusi će im pojasniti pa će zavoljeti silu kao što su i Nijemci zavoljeli Amere.
Po inerciji, nije on povlačio trupe. Žurili su da ga smene jer im je bio rizik po planove koje je Bajden ispunio.Kako to da im je ekonomija funkcionirala za vrijeme Trumpa bez ratova
USA da ima Trumpa za predsjednika, koji deep state ne ferma 0,5% ne bi ni bili u Ukrajini.Zar nisi rekla da USA ne funkcionira bez ratova
Jesi
Okej predomislila si se
Nikola, niš od onog na kaj sam te uputila nisi pročitao. Ukrajina je sporedni igrač. Reklama između pravog akcionog ratnog filma koji još nije počeo.Ukrajinci znaju sto zele, naime svoju drzavu bez ruskih vojnika u njoj.
Rusi su ti koji ne znaju sto zele.
Idu u rat da bi pucali, a zasto pojma nemaju. Bitno da se puca.
Rusiju je nemoguće osvojiti. To će uvidjeti i ova sadašnja EU / USA potkapacitirana ekipa na teži način.
Ceniš da bi u tom slučaju SSSR sprovodio interese USA?a zasto je sssr trazio da bude clan nato pakta?

Tako su se u HR veselili Hilarinoj pobjedi."Ruska vojska se raspada"
Bivši hrvatski ambasador u Rusiji Božo Kovačević komentarisao je izveštaj SOA-e, stanje na ratištu u Ukrajini i sutrašnje izbore u Turskoj.
![]()
"Čini se da je u većoj meri počeo raspad ruskih oružanih snaga nego što je počela ukrajinska protivofanziva", rekao je Kovačević za N1. Tvrdi da je ruska vojska u sve većim problemima zbog izostanka uspeha i nedostatka koordinacije između Vojske Ruske Federacije i paravojnih snaga plaćeničke grupe Vagner.
Zatim je komentarisao i sutrašnje predsedničke izbore u Turskoj.
Smatra da postoji realna mogućnost da Erdogan bude poražen.
"Već nedeljama se pokazuje da opozicioni kandidat ima prednost budući da je drugi kandidat odustao od izborne trke, pa je moguće da jedan deo tih glasova bude upućen njemu i da on pobedi u prvom krugu predsedničkih izbora", predviđa Kovačević.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=05&dd=13&nav_category=78&nav_id=2332908
Дневна доза пропадање русије
Zašto Hrvati bježe iz Hrvatske?
Rusi koji su na Zapdu, meni su najsumnjiviji. Spavači.
Ovo ti je nabolje ikad napisano dosada.Nitko niti ne pokušava osvojiti Rusiju, upravo suprotno, Rusija pokušava osvojiti Ukrajinu, ja ne znam jeste li vi svi kolektivno poludjeli, ili hipnoza, shizofrenija, šta je tu u pitanju meni nije jasno![]()

Od Putina.Hrvati bježe iz Hrvatske iz istog razloga iz kojeg Rusi bježe iz Rusije

Misliš da Rvati bježe iz straha od mobilizacije?Hrvati bježe iz Hrvatske iz istog razloga iz kojeg Rusi bježe iz Rusije
To nije dokaz da oni ne znaju sto hoce.Nikola, niš od onog na kaj sam te uputila nisi pročitao. Ukrajina je sporedni igrač. Reklama između pravog akcionog ratnog filma koji još nije počeo.
ђенералne razumem. šta je u ovome loše? zarobljen vojnik?
Zanat ko zanat. On izabrao najstariji.Lepo je kad jasno napišete ko ste i šta ste.
Još se hvališ time.
Hahahhaha, vidi ravnozemljašaPrebolesno... ma tko ne bi hto živjeti sa takvim klošarima
Jedino da me lobotomiraju mogu biti Ukrajinka. Sami pali sami se ubili.To nije dokaz da oni ne znaju sto hoce.
Znaju jako dobro.
Stavi se na njihovo mjesto. Da tebe bombardiraju dan/noc bi li onda govorila to je samo reklama?