Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AZOV čestita Kijevu pobedu nad nacizmom u Drugom svetskom ratu. :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Kakvi su degenerici ovi Ukri. Još malo pa će i novoosnovane SS divizije isto da čestitaju.
FB_IMG_1683788221594.jpg

Da, Ukrajinci volje branioce otačastva bez obzira na seksualne preferencije.
Čak se i tvoj Vučić voli pohvaliti premijerom. A zašto je tebi važno tko kome trpa i kako? Mene recimo pedderi nikako ne zanimaju, uopće mi nisu područje interesa, a ti vidiš pederluk i kod cuganja pive na klupici u parku i u Ukro vojsci.
Šta misliš zašto? Izađi iz ormara, nećemo ti ništa.

Ukropi troše ostatke najelitnijih jedinica koje imaju, dok Rusi troše robijaški kadar. Nice.

EDIT: hehe, upravo sada i on priča o Verdunu, samo par minuta nakon što sam okačio link. Imam dokaz da sam okačio link pre nego što je on okačio video :mrgreen:

🇷🇺 🇪🇺 Од марта 2022. извоз из Русије у ЕУ смањен је за само 5%, а 12 земаља ЕУ је чак повећало увоз руских производа, показују подаци Евростата и Шведске агенције за спољну трговину.

Руски суфицит у трговини са ЕУ износио је у овом периоду 138 милијарди долара.
To su stari podatci od prosle godine. A i radi se o trgovackom defiicitu koje je rezultat visoke cijnee plina i nafte u drugom i trecem kvartalu te sankcija koje nisu dozvoljavale zapadnim firmama da izvoze u Rusiju.

Bilo kako bilo taj novac je potrosen, te je buzdetski deficit u prvom kvartalu ove godine skoro 45 milijardi dolara. Ako se ovako nastavi mogu lako dogurati do 200 milijardi $ ove godine sto je malo receno katastrofa za zemlju sa ukupnim GDp-om od 1,5 biliona dolara.

Sve je onako kao sam predvidio prosle godine. Rusija ostaje bez vojne tehnike, kas sto smo mogli vidjeti na paradama, i bez novca. Nakon sto se socijalni mir ne bude mogao odrzavati doci ce do raspada sustava.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back