Бранко Нешић
Ističe se
- Poruka
- 2.947
Западни медији: Украјинци УСПЕШНО губе битку за Бахмут, док је Руси ОЧАЈНИЧКИ добијају!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa vrlo brzo ćemo vidjeti koliko im treba za zadnjih 750 metara, možete i okladicu kakvu baciti, mada je po većini vas Bahmut pao ima godinu danaZapadni mediji: Ukrajinci USPJEŠNO gube bitku za Bakhmut, a Rusi je OČAJNO dobivaju! :crtica:
Opet ti malo maštaš o pederluku...Gledajte da vam se ne ponovi...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crn...n-prisao-mi-je-izgubili-smo-kontrolu-15107422

Zna se ko voli tvog drogiranog ukrajinskog p.edera.Opet ti malo maštaš o pederluku...
Ti si jedan od onih hetero koji želi uvrijediti na način "Popushi mi kua, pederčino!"![]()
Ni legendarni Regan nije razvalio Rusiju koliko je to uspjela ova bagra.442 dan, dream team ekipa za satiranje Rusije. Ne bih ja tu nista menjao.![]()
![]()

Kao u Majuriopolju na primer? Razvalili su. A tek LGBT bataljon kada krene.Ni legendarni Regan nije razvalio Rusiju koliko je to uspjela ova bagra.
Sad zamisli šta će se desiti kada Ukri odluče ratovati, a hoće![]()
Da, Ukrajinci volje branioce otačastva bez obzira na seksualne preferencije.Zna se ko voli tvog drogiranog ukrajinskog p.edera.
https://www.politika.rs/sr/clanak/5...skoj-vojsci-Kijev-promovise-zapadne-vrednosti
Mariupolj je od početka bio u okruženju, to bi i moja baba osvojila. A o raspaloj Ukro vojsci prepunoj ruskih izdajica da i ne pričamo.Kao u Majuriopolju na primer? Razvalili su. A tek LGBT bataljon kada krene.
https://www.google.com/search?q=battle+of+verdunUz mobiziranih 400 000 vojnika za zimsku ofenzivu, u pet mjeseci trajanja, Rusi jedva su se pomaknuli s početne pozicije, a izgubili vojske i opreme u jačini većoj od sastava ukupne britanske vojske.

To su stari podatci od prosle godine. A i radi se o trgovackom defiicitu koje je rezultat visoke cijnee plina i nafte u drugom i trecem kvartalu te sankcija koje nisu dozvoljavale zapadnim firmama da izvoze u Rusiju.![]()
Од марта 2022. извоз из Русије у ЕУ смањен је за само 5%, а 12 земаља ЕУ је чак повећало увоз руских производа, показују подаци Евростата и Шведске агенције за спољну трговину.
Руски суфицит у трговини са ЕУ износио је у овом периоду 138 милијарди долара.
молим се богу да је ово фотошопAZOV čestita Kijevu pobedu nad nacizmom u Drugom svetskom ratu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvi su degenerici ovi Ukri. Još malo pa će i novoosnovane SS divizije isto da čestitaju.
Pogledajte prilog 1339203
Upravo su Ukrajinci po bokovima razbucali Ruse. Vagnerovci pričaju o još kilometrima da zauzmu Bahmut dok istovremeno upadaju u kliješta.
fali BokanNi legendarni Regan nije razvalio Rusiju koliko je to uspjela ova bagra.
mislim da ga je zelenko razdužio. Dobio na popularnost pa malo pustio mooda i zelenom zasmetalo , fik i gotovoSta li je sa Zaluznijem zna li se sta?
Nema ga nigde zivog vec 4 meseca
Nema tenkova niti za paradu...
kako te ne mrzi ovo da kucaš..
Ni legendarni Regan nije razvalio Rusiju koliko je to uspjela ova bagra.
Suska se da su on i Sirski u vecnim lovistima.Sta li je sa Zaluznijem zna li se sta?
Nema ga nigde zivog vec 4 meseca