Italijanski Pastuv
Aktivan član
- Poruka
- 1.174
Posle parade, afterparty

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zato ima vijesti o naslaganim gomilama likvidiranih ruskih okupatoraNe znam da li je sve bio blef ili ne, ali ako jeste sta je smisao toga? Sta zeli postici time? Ima i onaj Prigozinov dokument koji kruzi internetom u kojem se govori o transferu cecena i Vagnera u Bahmutu.
Kako god, Ukrajinci jos nisu istjerani iz grada. Vec nekoliko dana nema nikakvih vijesti o Vagnerovom napredovanju ni onih uobicajenih par stotina metara dnevno.
Okej.Kako vam vise ne dosadi ..Ne fali oružja niti će da fali fabrike rade 24/7
..Posle ovog mogu imat jedino jacu vojsku nego pre .. oružja se usavrsavaju u ratu pesdija stice iskustvo ..
Ovo ti je 6. put da postavljaš isti klipLanceti nastavljaju sa uništavanjem M777
Bilo im je već vruće kod Kurska.
Okršaj kod Kurska vol 2.

I tako to traje 10 mjeseci
.nema nigde za da mogu i gledati
ovde udarii cenzuru, nista mi ne prolazi

Čekaj malo
Valjda je vaznije da nije bilo tenkova na paradi...200 banki kolabiraju u usa
govori se da ce i oni 2000 banki isto kolabirati u usa
-,Očajna Ursula
![]()
PANDORINA KUTIJA
EU ulazi u totalni rat s Moskvom, Peking na nogama: ‘Ovo je upozorenje! Ne krećite tim putem!‘
Je li Europa sigurna da može ispuniti prijetnju?
Piše:
T.F.
Objavljeno: 09. svibanj 2023. 11:34
Ona i Borell budu u sanatorijumu skončali jer ih Rusi vozaju ko mlade majmune.-,
A jooooj prijateljice đe postira ovo dvonožno zlo od ursule von bin laden?
Sreća moja da mi je priroda podarila jak magnetski ogrtač da me zaštiti od isijavanja ovakvih psihopatskih nakaza.
Prije nekoliko decenija sam ovu pojavu deklarira za idealnog zastupnika mračnog dijela Zapada. I dogodi se.
Moje istine radi moram primijetiti da je ona i pored svih njenih demonstriranih zlih kvaliteta u odnosu na Hilari Clinton ipak slabašna sjenka.
..
..
.Volodja ostario i postao pravi dekica u ovih godinu dana, a Bahmut ne pade.
![]()
Ima i kod Amera pametnih i iskrenih ljudi.Čekaj malo
Nacistička USA to dozvoljava?
Putinov djeduška im je uzeo mjeru.Putina tad ni u planovima.![]()