Ima li kakve friške mape otuda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li kakve friške mape otuda?
Ukrima je dat najbolji mogući savet - preko polja pa bež u EU, i tako sve do Pariza.Је8е Јевгеније не вади
Tamo i ko prezivi nece biti za normalan zivot.To je to onda.
Lepo, lepo, kao da sledi kidavela poljima, nadajmo se da će biti dubokog blata.
Pazi ovo je izvestaj Ukrajinaca i Britanaca,da se ogradim odma da mi se ne nakaci neki genije da je fake.Lepo, lepo, kao da sledi kidavela poljima, nadajmo se da će biti dubokog blata.![]()
Moje misljenje da nece to da urade dokle god ovi guraju pojacanja u grad.Pitam se zasto ih Rusi ne okruze skroz i ostave da uginu od gladi kao fon Paulusova 6.armija onomad u Staljingradu?
Jer je postalo ocigledno da nece ni da se povuku ni da se predaju.
Znači lupaš i ti gluposti? Ok.da ne bi neprijatelj shvatio da je otkriven
Aha,znaci,sto vise da ih onesposobe?Ko zna sta se sprema...Moje misljenje da nece to da urade dokle god ovi guraju pojacanja u grad.
A guraju ih i podzemnim tunelima koji su jos uvek otvoreni.
Prigozinu sta god da kaze ne verujem.Prigozin kaze da ce ukrajinska ofanziva probiti ruske crte obrane i za to krivi rusku elitu.
Da je znala da je tako rekla bi, znači lažeš da je znala. Ne znam čemu sve to, čemu to bježanje od istine i fakti?cena laži je vredna. I novinar kad pita kaže "čuli smo..."
Zato je regularna vojska ojacala bokove oko Bahmuta,da ne bi Ukrajinci udarili iz Casov Jara.Aha,znaci,sto vise da ih onesposobe?Ko zna sta se sprema...
Nisam siguran da uopšte ima tunela osim ako nije tu i neki rudnik - i da ih ima, uz onakvo blato bi već bili puni vode.Moje misljenje da nece to da urade dokle god ovi guraju pojacanja u grad.
A guraju ih i podzemnim tunelima koji su jos uvek otvoreni.
Pa najkraćim putem u Moskvu, preko Krima, jel da?Prigozin kaze da ce ukrajinska ofanziva probiti ruske crte obrane i za to krivi rusku elitu.
ne isplati mi se da se raspravljam sa neprincipijelnim osobama.Znači lupaš i ti gluposti? Ok.
Soledar,Bahmut,Casov Jar i gomila nekih selendri tamo su uvezani tunelima.Nisam siguran da uopšte ima tunela osim ako nije tu i neki rudnik - i da ih ima, uz onakvo blato bi već bili puni vode.
A kad medlin kaže da je sadam imao hemijsko oružje i razvijao nuklearno oružje i da je bio pretnja regionu i svetu, jesi li joj vjerovao?Da je znala da je tako rekla bi, znači lažeš da je znala. Ne znam čemu sve to, čemu to bježanje od istine i fakti?