Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gdje Dugin ovde pominje ubijanje Ukrajinaca? Zašto lažete?

: "Ukrajina mora ili nestati sa Zemlje i ponovno se izgraditi od nule ili narod treba shvatiti. Mislim da narod u Ukrajini treba totalni revolt na svim razinama i u svim regijama. Oružani revolt protiv hunte. Ne samo na jugoistoku. Mislim, ubijati, ubijati i ubijati. Nema više priče. To je moje mišljenje kao profesora."

On poziva narod na oružanu pobunu protiv hunte i na ubijanje članova hunte tj. misleći na oligarhe.

Tom čovjeku su ukrajinske vlasti ubile kćerku u terorističkom napadu, šta očekuješ da kaže?

To nije ni slično izjavi Medlin jer njoj nisu nikog ubili Srbi!!

ovaj

Intervju je iz 2014e godine. ispod snimka je uredno navedeno.

Darija Dugina je stradala godine 2022

to sto Dugin prica na ovom snimku nema apsolutno nikakvih dodirnih tacaka sa njegovom cerkom, ne znam zaista zasto si ovo napisao. ocigledno niti gledas sta si otvorio, niti pratis dogadjaje hronoloski.

ovaj

to sto Dugin prica na ovom snimku nema apsolutno nikakvih dodirnih tacaka sa njegovom cerkom, ne znam zaista zasto si ovo napisao. ocigledno niti gledas sta si otvorio, niti pratis dogadjaje hronoloski.
Ok, čuo sam za tu izjavu i nisam se detaljnije upoznao sa tim kad je to rekao a sada čitam da je ovo rekao:

: "Ukrajina mora ili nestati sa Zemlje i ponovno se izgraditi od nule ili narod treba shvatiti. Mislim da narod u Ukrajini treba totalni revolt na svim razinama i u svim regijama. Oružani revolt protiv hunte. Ne samo na jugoistoku. Mislim, ubijati, ubijati i ubijati. Nema više priče. To je moje mišljenje kao profesora."

Gdje on tu poziva na ubijanje Ukrajinaca?

gold.jpg

us-army-soldiers-with-gold-bullions-in-iraq-2003-v0-gh8f766mpyy91.jpg

I da,

1024px-US_Navy_030402-N-5362A-004_U.S._Army_Sgt._Mark_Phiffer_stands_guard_duty_near_a_burning_oil_well_in_the_Rumaylah_Oil_Fields_in_Southern_Iraq.jpg
Nebi me iznenadilo da ti odgovori da su ove fotke zapravo fotomontaza.

Gdje Dugin ovde pominje ubijanje Ukrajinaca? Zašto lažete?

On poziva narod na oružanu pobunu protiv hunte i na ubijanje članova hunte tj. misleći na oligarhe.
ne, covek kaze da treba da se izvrsi Eradikacija Ukrajinske nacije. treba da potrazis i intervju za financial times

ali samo ovaj snimak, to znaci vec 2 stvari

prvo da priznaje Ukrajinsku naciju, a drugo da treba izvrsiti genocid nad njima

ovaj

Pa jel nije ispao upravu? Mogli smo mi ganjat po Zagrebu vasu decu a vi nasu po Beogradu ...svaki dan po autobombu pa su to opet samo Sipci radili ...sta mislis zasto?

ne, covek kaze da treba da se izvrsi Eradikacija Ukrajinske nacije. treba da potrazis i intervju za financial times

Oces mi objasnit taj indetitet "Ukrajinac" kako je nasto ,sa kojim ciljem ,ko ga je promovisao i ko ga je do sad koristio u svoje svrhe ...kilko su miliona ljudi izgubili zbog njega?

na 17.58 izgovara tacno te reci da ih treba pobiti, pobiti, pobiti. Ukrajince

Кога треба "убиват"? Па, зна се, и овде, у овом говору он то лепо објашњава, убити оне који су подлегли нацификацији. То је оправдано, зар не?
Друго, Дугин НИЈЕ НИКАКВА ВЛАСТ у Русији, не измишљај. Престани већ једном да лажеш. Тенденциозно. Дугин је политички филозоф.

Lupetaš gluposti opet i opet. Ja te pitam gdje on ovde poziva na ubijanje Ukrajinaca? Daj mi taj citat jer ovaj moj to očigledno nije.

Mislim da u istoriji čovječanstva i ratovanja nije bilo sporijeg napredovanja od Rusa u Ukrajini. Ali bukvalno!
Ima li neka mapa koliko su osvojili za godinu i po?
Znači sprdnja, ako ovako nastave stići će do Kijeva nedje 2312.

Није довољно петина територије највеће државе у Европи за 3 дана?
Нови си Наполеон.

https://childmortality.org/data/Iraq

evo ovde Irak po starosnim grupama dece

slobodno oznacite gde je taj dogadjaj od 500k

Madlenka je bila sekretar drzave od 97-2001e

dakle od invazije na Kuvajt, Pustinjske oluje 1991e do 2001e oznacite gde je raj dogadjaj od 500k

Уопште није важно да ли је толико деце било. Чак није битно ни колико је деце било. Важно је да је твоја Мадленка изјавила да смрт пола милиона деце јесте вредно америчког добитка у Ираку.
Бранити овакав став под некаквим маскама је ВРХУНСКИ БЕЗОБРАЗЛУК!

ja ne dokazujem nista, niti mogu da dokazem. ja ne tvrdi da je ubijena neka grupa od 500k dece

ti treba da dokazes da je ubijeno 500k dece. jer ti to tvrdis. ja ne tvrdim da je zemlja ravna ko tepsija, ali ti da.
?
ja ne dokazujem nista, niti mogu da dokazem. ja ne tvrdi da je ubijena neka grupa od 500k dece

ti treba da dokazes da je ubijeno 500k dece. jer ti to tvrdis. ja ne tvrdim da je zemlja ravna ko tepsija, ali ti da.
Ako ti nije dokazala Olbrajtova koja ni na sekundu nije negirala, kako cu bolan ja da ti dokazem kako je zemlja orugla? :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back