Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.945
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislio sam na dron s Jaruna, isti takav je prošao pola Rusije bez reakcije.Cuj isti,ovaj na Kremlj nije ni zastavu pomerio,a ovaj napravio haos u Engelsu?
Mislis kao sto rade Rusi.Nisu još ali polako, tiha voda brege dere.
Samo da ti kazem kako je lako pisati lazi i gluposti. Sad po malo razumem ove bolesnike.Nisam gledao ko pise komentar,moja greska.
Rabotaju druzja vmeste. Rusi vojno, Kinezi ekonomski.

Ne postoji savrsen PVO niti Rusija ima savrseno oruzje,na kraju ce se svesti racun.Rusija ako bude bilo potrebno mobilisace milion vojnika,u to ne sumnjaj.Mislio sam na dron s Jaruna, isti takav je prošao pola Rusije bez reakcije.
Poslije ukrajinske vojske i Wagnera rusi su treća sila u Ukrajini, pitanje je samo vremena kad će početi opća bežanija.Mislis kao sto rade Rusi.
Добро. Сад пошто си то рекао.....да ли смеш да кажеш колико имаш година. Ево ја имам 49. Волео бих да знам твоје године како бих прилагодио свој одговор на твоју констатацију.Evo, ja ne vjerujem u takav ishod.
Vjerujem da će Ukri pobacati okupatora u Donbasu u Crno more, i da Krim neće osvojiti vojnim putem, nego će se krenuti pregovarati.
А може ли пре тога једно 30 година поморске блокаде, свих могућих санкција, најгоре економске девастације, уништење свих фабрика и инфраструктуре бомбардовањем, недостатком хране, лекова, нафте, гаса. Бесомучном инфлацијом, грађанским ратом и запрашивање земље осиромашеним уранијумом.Meni je to zabava. Ne mrzim ih, nego bi ih rado vidjela kako nestaju u prah i pepeo.
Zaslužili su to stoljetnim predanim rovarenjem protiv mnogih naroda.
Ja bih se zabrinuo da Ukrajina sa toliko vojske i naoruzanja ne moze da izadje na kraj sa jednim obicnim kuvarom.Poslije ukrajinske vojske i Wagnera rusi su treća sila u Ukrajini, pitanje je samo vremena kad će početi opća bežanija.
Jedna malena Hrvatska je mobilizirala 528 000 a naša ekonomija to nije osjetila, što misliš koliko Ukrajinci mogu mobilizirat? Ukrajini je pitanje biološkog opstanka.Ne postoji savrsen PVO niti Rusija ima savrseno oruzje,na kraju ce se svesti racun.Rusija ako bude bilo potrebno mobilisace milion vojnika,u to ne sumnjaj.
Znaci NATO ce imati opet duplo veci GDP od Kine? Hoce li Kina uopce moci nastaviti ekonomski rast ako doce do trzavica za zapadom to je takodjer u zvijezdama?Rabotaju druzja vmeste. Rusi vojno, Kinezi ekonomski.
Kuhar ima ljude koji ne mogu reće ne u tome je problem, Ukrajina mora radit sustavno i polako. Ukrajina mora napravit točno ono što je napravila Hrvatska 1995, pustit da se Rusi ispušu, istroše i demoraliziraju i onda opalit kako treba.Ja bih se zabrinuo da Ukrajina sa toliko vojske i naoruzanja ne moze da izadje na kraj sa jednim obicnim kuvarom.
Kad zapad zaustavi Brodove iz Kine, Kina se raspada u roku od 2 mjeseca.Znaci NATO ce imati opet duplo veci GDP od Kine? Hoce li Kina uopce moci nastaviti ekonomski rast ako doce do trzavica za zapadom to je takodjer u zvijezdama?
Ali sve to opet ne igra nikakvu ulogu posto ce u Kremlju do tada vladati proamericka klika, nakon sto ih budu morali spasavati od Ukrajinaca. I to sa obaveznim LGBT paradama u maju.
Meanwhile:Financijski čelnici zemalja G7 upozorili su danas, na kraju trodnevnog summita u Japanu, na sve veću gospodarsku globalnu neizvjesnost, a glavne teme bile su američka dužnička kriza i posljedice sukoba u Ukrajini
Poslije ukrajinske vojske i Wagnera rusi su treća sila u Ukrajini, pitanje je samo vremena kad će početi opća bežanija.