Nego, dovoljno bi bilo otići na Kremlj i ispalit 600-700 preciznih metaka.Vjerujem da Rusija još ima vremena da se spasi od totalnog kolapsa, ako pametno bude radila.![]()
Ne postoji ništa gluplje na svijetu od špijuna, apsolutno najgluplji ljudi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego, dovoljno bi bilo otići na Kremlj i ispalit 600-700 preciznih metaka.Vjerujem da Rusija još ima vremena da se spasi od totalnog kolapsa, ako pametno bude radila.![]()
Molim te reci mi još malo o mome zdravlju. Hvala ti što se brineš za mene, lega si stvarno.Izgleda da se ti ozbiljno drogiraš s jutarnji.hr.
Nego, dovoljno bi bilo otići na Kremlj i ispalit 600-700 preciznih metaka.
Osobno iskustvo, i vjeruj mi nema nikakve časti biti špijun.Špijuni su samo službenici, časno rade svoj posao.
Osobno iskustvo, i vjeruj mi nema nikakve časti biti špijun.
Добри су, ал` им фали мало ватре у игри!Мало опуштања за све нас.
BACHATAS SENSUALES MIX 2021
NUEVO GRUPO EXTRA ROMEO SANTOS PRINCE ROYCE ATACA ALEMANA
...https://www.youtube.com/watch?v=JTfL3e6N4wc
...Čini ti se, jedna strana priče.Ukrajina danas nema 30 miliona stanovnika, od toga ni trećina nije nabrijana na bratoubilački rat.Zahvali Putinu za derusifikaciju Ukrajine, mržnja koju Ukri danas osjećaju prema Rusima je nemjerljiva prema njihovom odnosu od prije 2 godine. Stranka Zelenskog, Sluga naroda, je imala gomilu proruski nastrojenih članova.
Vi ste genijalni kad poredite ove dve stvari.Kuhar ima ljude koji ne mogu reće ne u tome je problem, Ukrajina mora radit sustavno i polako. Ukrajina mora napravit točno ono što je napravila Hrvatska 1995, pustit da se Rusi ispušu, istroše i demoraliziraju i onda opalit kako treba.
Ukrajina je imala zastarjelo oružje i infiltrirane špijune na svakom koraku, 20% vojske je radilo za Ruse, danas je to malo drugačije, oružje je modernije, Špijuna je sve manje, novac i logistika se slijeva sa zapada.
Ne bih bio na ruskom mjestu.
Ovu sliku vidim kad god idem kod svekrve, stanuje u ulici do. Ljudi čekaju u redu da bi dobili nekaj za pojesti. To je hrvatsko blagostanje.
Pogledajte prilog 1341394![]()
koji će ti qurac takva rusija? kad bi rusija bila kao amerika trebalo bi je na atomer rastaviti.Vjerujem da Rusija još ima vremena da se spasi od totalnog kolapsa, ako pametno bude radila.![]()
koji će ti qurac takva rusija? kad bi rusija bila kao amerika trebalo bi je na atomer rastaviti.
Ovo slusamo od 1991.Vjerujem da Rusija još ima vremena da se spasi od totalnog kolapsa, ako pametno bude radila.![]()
Pa nek ispale,ako su sigurni da posle toga nece da proradi mrtva ruka.Nego, dovoljno bi bilo otići na Kremlj i ispalit 600-700 preciznih metaka.
Ljudi da ne čekaju u redu ispred pučkih kuhinja za hranu ostali bi gladni. Toliki je stupanj blagostanja kod nas.Kao BG za vrijeme Milosevica.
Srce mi tuguje a želudac okreće, što ću takav sam...Данашњи скор, 9 мртвих пилота и чланова посада. По три у два Ми-8, двоје у Су-34 и пилот Су-35.
Godinu dana im ruse drzavu a onda sami posalju dron na Kremlj da imaju razlog i dalje da ruse?Dron velicine MiG 21 koji ima radarski odraz poredis sa dronom velicine grejalice za kupatilo.
Svarno si genije.Mada moje misljenje da su Rusi sami poslali to sranje da bi eskalirali sukob,jer su posle krenuli masovni raketni udari.
Do jučer 5d šahist a danas izdajnik, kako brzo mijenjate mišljenje. U stvari je to ista priča kao i sa Miloševićem.Tuzni Rusi,upafaju im na teritoriju.Izdajnik iz Kremlja cuti,jebu oligarsi,a?
Cifut izdajnicki
To bi Rusi trebali napravit, pogrešno si protumačio cijelu spiku.Pa nek ispale,ako su sigurni da posle toga nece da proradi mrtva ruka.
Onda nek nam je svima Bog u pomoci.
Vikend je tek počeoI ode još jedan a nije ni počelo