Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.057
Apsolutno.Pa pricali smo zasto je to tako,zar ne?
Zato je je Rus umislio da može.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno.Pa pricali smo zasto je to tako,zar ne?
Pa to i rade.. nista cudno… kada ti se predsednik drogira sta ocekujes od vojskeČuveni ukrajinski proces:
Kindapiraj, drogiraj, zombiraj!
Kad god pomislim da kapetan Tixi ne može bolje.
Ali ništa čudno, bit će tu sve većeg veselja: kao i svaka f dijagnoza, i ova je progresivna
Ukri su sami postavljali snimke kako muce i ubijaju. O izivljavanju nad civilima je tek posebna prica… niko ih nije terao da snimaju i to kace na net. Njihov problem. Nisu normalni….Nasilje i zločin vidimo ko radi od 24.2.2022.
Zašto Putin ne kaže da se bori za oslobođenje okupiranih djelova Rusije?Isto. Sad ti pitaj i za Lugansk i za Krim pa ce ti neko vec odgovoriti sa : Isto.
Aaa nisu russi kako toBeograd su oslobodili Sovjeti.

Ako si ti citao Njegosa ja sam babun.
Onda su bili na pravoj strani,bili su neki drugi bolji ljudi koji nisu tetovirali ona g*vna po telu i dizali ruku u znak pozdrava nego su se borili protiv toga.Rusi su najveća prevara u povijesti.Najveći paradoks leži u tome šta su ukrajinci oslobodili Beograd i neshvatljiva mi je mržnja koju ispoljavate prema njima.![]()

Oslobodlili ga tako što su umesto nemaca došl Brozove ustaše i šumnjaci ala Peko Dapčević.Samo bih neprijatelju poželeo takvo oslobođenje.Rusi su najveća prevara u povijesti.Najveći paradoks leži u tome šta su ukrajinci oslobodili Beograd i neshvatljiva mi je mržnja koju ispoljavate prema njima.![]()
Nocni sokole u prevodu sa russkog,Ako si ti citao Njegosa ja sam babun.
A ogledalo kaze drugacije.
Osim toga sto plasira samo rusomrziteeljske tvitove, imas sli SVOJE misljenje?
Pa nema sta da umislja jbg,to i jeste Rusko.Apsolutno.
Zato je je Rus umislio da može.
E sad,ako pogledas mapu/kartu,videces da je prava Ukrajina cirka dve Moldavije ili tako sta...Ja ne navijam u ovom sukobu za Ruse jer sam za njih, nego zato sto volim istoriju i citam i ucim i sagledavam cinjenice.Vidis li da su za sada Rusi u okviru svojih granica(jer je ono referendumom pripojeno Rusiji) a na manje vise samoj granici stare Ukrajine(ove zute) tako da nema govora o bilo kakvoj agresiji Rusije na drugu drzavu.E sad,zapad k'o zapad,ne ide na njegovu vodu pa podmecu svasta,lazu i mazu.Po meni je to jos jedan od razloga zasto Rusi manje vise tapkaju u mestu,bore se unutar svojih granica.Nisi odgovorio jbg.Tebi bi mogo ponudit caj od cvijeta Oleandera![]()
Pogledajte prilog 1316078
pretstavite se osoba A: Ja sam Vladimir Putin, pretcednik Rusije
pretstavite se osoba B: Ja sam Vladimir Putin, pretcednik Rusije
pretstavite se osoba C: Ja sam Vladimir Putin, pretcednik Rusije
jna je branila jugoslaviju a slovenija napadala. vidiš. goveda iz galicije nemaju šta tražiti u donbasu zar ne?Ne možeš shvatiti ni tko je u ukrajini napadač a tko se brani, o čemo onda možemo raspravljati?
BOJANE BRTE, Kad ce slike iz Donbasa evo vec tri nedelje prodjose a nista nema od Donbasa i prijatelja wagnerovaca.![]()
Oslobodlili ga tako što su umesto nemaca došl Brozove ustaše i šumnjaci ala Peko Dapčević.Samo bih neprijatelju poželeo takvo oslobođenje.
Koliko znam mnogo Ukrajinaca je bilo opredeljeno za Hitler ali Hitlerovi planovi nisu predviđali postojanje Ukrajine.Taj prosto je bio zamišljen za kolonizaciju Nemaca a Ukrajiinci bez obzira na njihovo uvlaćenje u Hitlerovo dupe umrli bi od gladi i hladnoće u Sibiru.
Ukrajinci su oslobodili Beograd, a Rusi silovali. To je vaša glupa mantra.Aaa nisu russi kako to![]()
Kad se povuku iz Bakhmuta kao znak dobre volje onda će bit izjava da Bakhmut ionako nije bio cilj.Pa nema sta da umislja jbg,to i jeste Rusko.Pogledajte prilog 1316106E sad,ako pogledas mapu/kartu,videces da je prava Ukrajina cirka dve Moldavije ili tako sta...Ja ne navijam u ovom sukobu za Ruse jer sam za njih, nego zato sto volim istoriju i citam i ucim i sagledavam cinjenice.Vidis li da su za sada Rusi u okviru svojih granica(jer je ono referendumom pripojeno Rusiji) a na manje vise samoj granici stare Ukrajine(ove zute) tako da nema govora o bilo kakvoj agresiji Rusije na drugu drzavu.E sad,zapad k'o zapad,ne ide na njegovu vodu pa podmecu svasta,lazu i mazu.Po meni je to jos jedan od razloga zasto Rusi manje vise tapkaju u mestu,bore se unutar svojih granica.

Troluješ i lupetaš.Kad se povuku iz Bakhmuta kao znak dobre volje onda će bit izjava da Bakhmut ionako nije bio cilj.
To je rekao Ostin,malo si pobrkao.Kad se povuku iz Bakhmuta kao znak dobre volje onda će bit izjava da Bakhmut ionako nije bio cilj.![]()