Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?

• Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iz pravednosti. zaštite života nevinih i svrhe ljudskog postojanja. dati život da bi odbranio ideologiju je težak promašaj a dati život da bi odbranio narod svoj je najuzvišenija žrtva.

može ovako. ako pogineš da bi neko dete preživelo to je plemenito. ako odapneš lepivši hdz plakate to je ludost zar ne? vidiš, nije svejedno zašto se žrtvuješ.

retardluk je do tebe. ajd reci barem nešto a što je po tebi pametno?
A za šta su se Rusi odlučili žrtvovati u Ukrajini?
Putinova mentalna bolest nije dovoljno dobar razlog.

Pogledajte prilog 1316078
pretstavite se osoba A: Ja sam Vladimir Putin, pretcednik Rusije

pretstavite se osoba B: Ja sam Vladimir Putin, pretcednik Rusije

pretstavite se osoba C: Ja sam Vladimir Putin, pretcednik Rusije
Necemo preterivati sa dvojnicima. Ipak to je ista osoba kojoj je gronik malo porastao te se brada cini drugaciom... A na jagodicama je vremenom dodao botoksa pa su izrazenije...Teorije zavera treba ostaviti onima koji njima hrane mrznu, kao i do sad...

Necemo preterivati sa dvojnicima. Ipak to je ista osoba kojoj je gronik malo porastao te se brada cini drugaciom... A na jagodicama je vremenom dodao botoksa pa su izrazenije...Teorije zavera treba ostaviti onima koji njima hrane mrznu, kao i do sad...
u roku od 3-4 dana putinu porasto gronik i botoksiro se?
ginu mu armije u ukrajini, traze ga poternicama, a on botoksom popravlja jagodice

Rusi u Ukrajini se ne mogu boriti protiv naoružanih terorista u svojoj državi, kao što si i sam rekao: Rusi su u Ukrajini.
To kada Ukrajinac u Belgorodu počne ubijati ruske vojnike, onda će se Rus boriti protiv terorista.
A nece biti,pogledaj malo kartu znas da smo kacili ovde sta je sve Rusko?A i sa druge strane,trenutno se vode borbe u regionima koji su u sastavu Ruske Federacije,svojom voljom.Bahmut je recimo u Donjeckoj Narodnoj Republici koja je opet u sastavu Ruske Federacije.

Da su ostali na pozicijama prije 24.2.2022. Mogli su ih zadržat mislim bez problema. Ovako agresija na cijelu zemlju ne može dobro završiti la makar bila od strane Rusa. 😉
Šta će biti na kraju tek treba da se vidi .Mobilizacija koju sprovodi kijevski režim ne ide ni malo glatko a bez dovoljno motivisanih ni nato oružje neće odlučiti taj sukob.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back