Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?


  • Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Death of USA.JPG

Na umor je usa
 
Lako je tebi kad si siguran da su Rusi dobri, plemeniti a Ukrajinci zlo, mislio sam da je ta raketa mogla biti ispaljena od Rusa ali i Ukrajinaca a ovde niko ne zna od koga.
Teoretski, s-300 raketa je mogla biti ispaljena od bilo koga. Opet, kad se izračuna udaljenost fronta od Slavjanska (17-18 km) i činjenica da baterije nisu nikad na liniji fronta već udaljene nekoliko km, kao i činjenica da Rusi masovno koriste dronove i lebdeće bombe, mnogo je veća mogućnost da su je Ukrajinci ispalili.
Za vreme bombardovanja 1999 je bilo dosta slučajeva stradanja od rikošeta od pragi koje su gađale Tomahavke.
 

Госдеп США: Вашингтон предоставит Украине дополнительно 4,9 миллиарда долларов бюджетной поддержки​


dollary-ukraina-flikr.jpg
Sta je pet milijardi dolara za rupu bez dna kao sto je Ukrajina...kap u moru, potroseno za pola mjeseca...ali za tebe je to svakako silna vijest, analogno tvojim vijestima sa ratista....
 
Rublja prsla,Prigožin traži završetak SVO,ruska vojska se ukopava na Krimu,u nedostatku kotlića rusofili prosipaju otrcane šale
Rusija kaput
Život je lijep :mrgreen:
Ponavljanje 1940 ..nadajmo se da ovaj put Srbi nece platit za manjak karaktera i razuma kod hrvata
Ovaj put molimo se Bogu da ce hrvati platiti punu cenu i valjda ma koliko mala sansa bila postanu ljudi
 
Ili se Rusija jako dobro pripremila za ovaj rat sa zapadom, ili su zilaviji nego sto je to itko vjerovao.
Imaju cudan glup nacin ratovanja, ali i nakon vise od godinu dana sankcija i rata nema nikakvih znakova umora ni ruske vojske ni ekonomije.
cekamo ukrajinsku protuofanzivu, imam osjecaj da Ukrajinci i zapad sve stavljaju na jednu kartu. U najboljem slucaju ostvariti ce nekakav prodor mozda do 50tak km, ali ce ih to skupo kostati i opet ce stati, slicno kao u Harkivu. Ako uopce do toga i dodje. Za razliku od Rusa kod Ukrajinaca je osjetno primjetan zamor.
 
Rusi vas zovu svojim južnim plemenom.Sljedeća na redu će bit denacifikacija Srbije. Klečat ćete i kmečat da vas pustimo u EU. Nisam siguran da bi vas trebalo pustit.:kafa:
U kaljiergijevu zajebnicu cij je cilj istrebljenje Evropljana ...pa nismo celi sa Adolfom zasto bi ovaj put celi sa vama u zajebnicu
primajte te koso-oke i crnje kako vam je Europa naredila ,placajte danak i budite zadovoljni
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Odgovora
20.000
Pregleda
315.917
Odgovora
20.001
Pregleda
278.010

Back
Top