Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?

• Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prigožin preklinje Putina da prekine rat, uništeno 40% ruske vojske, spetsnaz, VDV, Wagner praktično uništeni, sve za 15% Ukrajine.
Reputacija Rusije u kanti za smeće.
200.gif

Lako je tebi kad si siguran da su Rusi dobri, plemeniti a Ukrajinci zlo, mislio sam da je ta raketa mogla biti ispaljena od Rusa ali i Ukrajinaca a ovde niko ne zna od koga.
Naravno da su zlo.

Ako sam i imao neku zadrsku oko toga kakvi su ukrajinci na pocetku, mislim da su ovim dovoljno pokazali da su zlo.

Da su nacisti (ovaj je spaljivao ljude u Odesi a sad se ljubi sa Ursulom) i da nam zele smrt. Da hoce da priznaju Kosovo i posalju trupe da ubijaju Srbe.

I plus da sa bracom hrvatima prave jos ko zna kakvu stetu.

Mislim da je ovo dovoljno i da ma koliko bi zeleli da budemo neutralni i da kazemo bas nas briga sto budale ratuju, ipak moramo da se slozimo da ukrajina ne sme da pobedi.

https://24sedam.rs/politika/vesti/1...vo-preti-ovog-puta-salje-trupe-na-kosovo/vest

A za S300 - ako je tako kao sto mislis sto Frti odmah pise da je ruska i trazi da se bombarduje Rusija.

Moj post je bio reakcija na njegov. Sto ga ti nisi ispravio.

Danas je 414. dan ruske invazije na Ukrajinu. Nastavlja se bitka za Bahmut, a britanski obaveštajci navode da su ukrajinske trupe bile prinuđene da se povuku sa nekih teritorija u ovom gradu, jer Rusija vrši novi napad. Ministar spoljnih poslova Ukrajine izjavio je da očekuje da na samitu NATO-a u Viljnusu u julu njegova zemlja dobije poziv da se pridruži alijansi.

Ključni događaji:

-Kuleba: Očekujemo poziv da se priključimo NATO-u na samitu u Viljnusu
-Šmihal: Ukrajini obećano još 5 milijardi dolara za borbu protiv Rusije
-Britansko ministarstvo: Ukrajinske trupe se povukle sa nekih teritorija u Bahmutu
- Finska gradi ogradu na granici sa Rusijom

Danas je 414. dan ruske invazije na Ukrajinu. Nastavlja se bitka za Bahmut, a britanski obaveštajci navode da su ukrajinske trupe bile prinuđene da se povuku sa nekih teritorija u ovom gradu, jer Rusija vrši novi napad. Ministar spoljnih poslova Ukrajine izjavio je da očekuje da na samitu NATO-a u Viljnusu u julu njegova zemlja dobije poziv da se pridruži alijansi.

Ključni događaji:

-Kuleba: Očekujemo poziv da se priključimo NATO-u na samitu u Viljnusu
-Šmihal: Ukrajini obećano još 5 milijardi dolara za borbu protiv Rusije
-Britansko ministarstvo: Ukrajinske trupe se povukle sa nekih teritorija u Bahmutu
- Finska gradi ogradu na granici sa Rusijom
Još 5 milijardi...

AL se lako frljaju ciframa...

Ako im daju i stoti deo toga....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back