Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.699
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Срећа па се Укри купају у Одеси без проблема.Kupim Žuju u dućanu, sjednem na zidić, dolazi Štef (on pije Karlovačko, jer mu je kao super), ja si mislim pa Štef, pravi Purgeri piju Žuju ali neka ga, malo je osjetljiv u zadnje vrijeme. Kažem ja Štef jel upalio Golf, jer mu stalno dajem kleme, a on naivac umjesto da kupi novi akumulator kupio punjač i sad će on njega vratiti iz mrtvih, ma gle buraz nećeš. Nego Štef, kaj ima u Ukrajini? Veli on, Jebate ovi Rusi se usrali na Krimu, nema više plaža, sve preorali i iskopali rovove, ali ne ove bezvezne kao u Bahmutu, nego stavili drvene šalunge da im se ne urušavaju kad padne kiša. Ja reko ali Štef, pa kaj će im rov na plaži, a Štef će lakonski: "Da se obrane od podvodnih ukrajinskih dronova".
A ništa, pogledam ja u daljinu, otpikem gutljaj i mislim si, e moj Štef, nekad si bio skoro normalan.
OdličnoVagner vise ne prihvata predaju Ukrajinaca.
штета, хтео сам видети жив пример заробљених грузина и ичкеријацаVagner vise ne prihvata predaju Ukrajinaca.
To je ono što ja stalno govorim da većini stanovnika Ukrajine nije ni do kakvog rata niti taj nesrećni sukob vide kao egzistencijalno pitanje.Većina stanovnika Ukrajine želi mir i normalan život a politika i nacionalizam pa i nacizam su im nešto nametnuto.Sad sam gledao prilog na Happy tv gde Ukrajinac prica kako su dovukli oca petoro dece,koji ima bolesnog oca,bez obuke,i pita zasto se ne salju na front guzonje i njihovi sinovi,i jos kaze Ukrajincima da nije kako im govore.
Da, preuzeli su bokove i oslobodili snage Wagnera za borbu u Artjomovsku
до јаја...Da, preuzeli su bokove i oslobodili snage Wagnera za borbu u Artjomovsku
I ne treba.Imali su sasvim dovoljno vremena za to.Vagner vise ne prihvata predaju Ukrajinaca.
Ojacani su bokovi da bi mogli da brane eventualni udar Ukrajinaca,posto se u Bahmutu stvari privode kraju.до јаја...
Otkud onolike planinčine šta se vide u pozadini u Donbasu?
U pravu si sve.A mogli su lepo,kulturno,ali ne,nahuskali ih da se prikljuce EU i eto im sad,nece imati ni drzavu,ima da je ocerupaju(teritorijalno) i ono sto ostane ce se potucati od nemila do nedraga.To je ono što ja stalno govorim da većini stanovnika Ukrajine nije ni do kakvog rata niti taj nesrećni sukob vide kao egzistencijalno pitanje.Većina stanovnika Ukrajine želi mir i normalan život a politika i nacionalizam pa i nacizam su im nešto nametnuto.
Za rat su SAD,NATO i zločinački režim u Kijevu.
Dobro,jedan broj se poveo za onom poznatom "I kod nas će plate biti kao u Norveškoj ako ..."U pravu si sve.A mogli su lepo,kulturno,ali ne,nahuskali ih da se prikljuce EU i eto im sad,nece imati ni drzavu,ima da je ocerupaju(teritorijalno) i ono sto ostane ce se potucati od nemila do nedraga.
Један од најпопуларнијих украјинских бендова. У њему свирају два наша момка, из Новог Сада.
zbog ovog je putin napao ukrajinu?
Kažu da se ovde vode borbe. Znaćemo ubrzo da li je tačno.
Wagner pušta informacije sa 24-48 sati zakašnjenja.
![]()
Сећам се када су свирали на премијери филма БРАТ 2, који је у суштини идеолошки филм Руске федерацијеЈедан од најпопуларнијих украјинских бендова. У њему свирају два наша момка, из Новог Сада.