Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?

• Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupim Žuju u dućanu, sjednem na zidić, dolazi Štef (on pije Karlovačko, jer mu je kao super), ja si mislim pa Štef, pravi Purgeri piju Žuju ali neka ga, malo je osjetljiv u zadnje vrijeme. Kažem ja Štef jel upalio Golf, jer mu stalno dajem kleme, a on naivac umjesto da kupi novi akumulator kupio punjač i sad će on njega vratiti iz mrtvih, ma gle buraz nećeš. Nego Štef, kaj ima u Ukrajini? Veli on, Jebate ovi Rusi se usrali na Krimu, nema više plaža, sve preorali i iskopali rovove, ali ne ove bezvezne kao u Bahmutu, nego stavili drvene šalunge da im se ne urušavaju kad padne kiša. Ja reko ali Štef, pa kaj će im rov na plaži, a Štef će lakonski: "Da se obrane od podvodnih ukrajinskih dronova".
A ništa, pogledam ja u daljinu, otpikem gutljaj i mislim si, e moj Štef, nekad si bio skoro normalan.
Срећа па се Укри купају у Одеси без проблема.
Пливају слалом између властитих подводних мина.

ok-51.gif

🇷🇺🇨🇳На позив руског министра одбране Сергеја Шојгуа, кинески министар одбране Ли Шангфу боравиће у званичној посети Русији од 16. до 19. априла, саопштио је званични представник кинеског министарства одбране.

Напомиње се да ће Ли Шангфу током посете Руској Федерацији разговарати са руководством руске војске, а посетиће и руске војнообразовне установе.

Sad sam gledao prilog na Happy tv gde Ukrajinac prica kako su dovukli oca petoro dece,koji ima bolesnog oca,bez obuke,i pita zasto se ne salju na front guzonje i njihovi sinovi,i jos kaze Ukrajincima da nije kako im govore.
To je ono što ja stalno govorim da većini stanovnika Ukrajine nije ni do kakvog rata niti taj nesrećni sukob vide kao egzistencijalno pitanje.Većina stanovnika Ukrajine želi mir i normalan život a politika i nacionalizam pa i nacizam su im nešto nametnuto.
Za rat su SAD,NATO i zločinački režim u Kijevu.

To je ono što ja stalno govorim da većini stanovnika Ukrajine nije ni do kakvog rata niti taj nesrećni sukob vide kao egzistencijalno pitanje.Većina stanovnika Ukrajine želi mir i normalan život a politika i nacionalizam pa i nacizam su im nešto nametnuto.
Za rat su SAD,NATO i zločinački režim u Kijevu.
U pravu si sve.A mogli su lepo,kulturno,ali ne,nahuskali ih da se prikljuce EU i eto im sad,nece imati ni drzavu,ima da je ocerupaju(teritorijalno) i ono sto ostane ce se potucati od nemila do nedraga.

Један од најпопуларнијих украјинских бендова. У њему свирају два наша момка, из Новог Сада.
Сећам се када су свирали на премијери филма БРАТ 2, који је у суштини идеолошки филм Руске федерације
Дебили су 2014е прихватили за себе да буду број 1 бранитељи идеологије Бандере

Урнебесно гледати какви су били само 14 година пре тога

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back