Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda sam i ja psihopata kao ti, ne znam, to bolje moze da vidi strucan covek gledajuci sa strane...Ali ono sto mogu da kazem je da ja ne uzivam niti u jednom jedinom videu zarobljenog ili ubijenog ruskog vojnika...Zao mi je tih ljudi...Ali vi uzivate itekako, pritom jos umete da tvrdite kako je neko treci kriv, a ja ti kaze vi sto uzivate, vi ste krivi, jer takvih vas ima i tamo na licu mesta...
Likujes nad zarobljenom zenom...e tugo...

Натопатофил постао филантроп, је ли то могуће? Неспојиво али хајде. Идемо даље.

ПОРТПАРОЛ МИП КИНЕ: „САД и неке друге западне земље тврде да су „светионици људских права“, али уводе једностране санкције у име људских права и озбиљно крше људска права других земаља... Када су се земље сукобљавале пустошећи ЦОВИД и природне катастрофе попут снажних земљотреса, САД и неке западне земље и даље одбијају да уклоне једностране санкције. Према статистикама, економска, финансијска и трговинска блокада коју су САД наметнуле Куби више од 60 година коштала је Кубу преко 154,2 милијарде долара. Током врхунца пандемије у Ирану, америчке једностране санкције, лишавајући људе ресурса здравствене заштите, могле су да изазову до 13.000 смртних случајева. САД и неке друге западне земље морају преузети одговорност и бити одговорне за системско кршење људских права које је резултат њихових једностраних санкција. Злоупотреба једностраних санкција произилази из политике моћи и закона џунгле. То озбиљно крши циљеве и принципе Повеље УН, основног принципа у међународном праву суверене једнакости и основне норме која регулише међународне односе немешања у унутрашње ствари. Одбијање једностраних санкција је дугогодишњи и доследан апел међународне заједнице. Мултилатералне институције за људска права треба да дају приоритет питањима везаним за једностране санкције и да их схвате озбиљно. Позивамо САД и друге западне земље да се суоче са позивом на правду у свету, одмах уклоне једностране санкције, поштују људска права других земаља и поштују међународну владавину права.

1679343359997.png

K4WZjob.png

Русија је отписала дугове афричким земљама у износу већем од 20 милијарди долара. Русија и Кина отписују дугове и помажу економски развој, док поједине западне земље једноставно воле да држе лекције Африци и дају ултиматуме.

Znači Rus odlučio da je Ukrajina moron država, ergo, dozvoljena je krađa djece iz te države. Šta bi rekao da Hrvati kradu djecu iz Srbije s istom argumentacijom, bolje im je tu nego u Srbiji, idemo ih odgajati kao mlade ustaše.
Nevjerojatno je koliko besramno braniš zločin, i to samo zato jer je ruski. Pljuc
Vi ste imali logore za djecu što je nezabilježeno u istoriji civilizacije.

To kod Rusa nisu logori već prihvatni centri i djeca nisu ukradena već sklonjena od ratnih dejstava.

Znači Rus odlučio da je Ukrajina moron država, ergo, dozvoljena je krađa djece iz te države. Šta bi rekao da Hrvati kradu djecu iz Srbije s istom argumentacijom, bolje im je tu nego u Srbiji, idemo ih odgajati kao mlade ustaše.
Nevjerojatno je koliko besramno braniš zločin, i to samo zato jer je ruski. Pljuc
Vidi, ta teritorija sa koje su djeca nije Ukrajina, to su dijelovi Rusije i normalno je da Rusija brine o toj djeci.

Proveden je referendum o pripajanju Rusiji i LNR i DNR su po svim međunarodnim normama i pravilima sada dio Rusije.

Zbunjen si ili zlonamjerno lažeš.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back