Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.774
zelenski je uzeo pare za to unapred !to ne sprecava pajaca da gura u smrt svakog koga scepaju na ulici
zato ga zapad i plaća da ratuje protiv rusa umesto njih
Ko s"djavolom tikve sadi ................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zelenski je uzeo pare za to unapred !to ne sprecava pajaca da gura u smrt svakog koga scepaju na ulici
Табак:Владимир Путин одржао је састанак на командном месту Северног војног округа у Ростову на Дону, саслушао извештај начелника Генералштаба Герасимова и једног броја војних челника.
Hehe bas sam uzeo mustru da zamenim lavove na kapiji

ако мислиш да је на томе остало, вараш сеSeti se broda Donald huk ?
Sva oprema i komunikacije mu zablokirane dok su ruski avioni leteli u položaju za paljbu
Usrali se kaao grlice
To je bila samo pokazna vežba za ruse
То је опет јевреска пропаганда Зеленског. Како може толико да лаже када данас се све може проверити.
екавицу је користило више Хрвата него Срба прије 100 година (загорје, Славонија итд.)Pa jesam pandur. Tecaj za ovlastenje 6 mj. 14 mj. pripravnik ili vjezbenik, tecaj granicne policije u Simunskoj i kasnije visa kriminalisticka.
Gdje radim manje je biitno.
Meni je ekavica lijepa (lepa) svaki dan komuniciram sa prijateljima i kolegama iz Srbije pa nije ni cudno da mi se "omakne" nesto na ekavici (a mozda mi se i ne omakne, mozda mi se svidja?)
Na tvoju zalost nisu svi Hrvati sovinisti.
Tačno ali imaju i Ameri. Zato su i zakuvali sa Rusima.Po mom misljenju, Rusi imaju oruzja koje jos nisu ni upotrijebili...tipa laserskog oruzja i onoga za elektronsko ometanje...

ђе су Пут леру ђенерали да се поносно са истуреним прсима ко пауни око њега шепуре?То је опет јевреска пропаганда Зеленског. Како може толико да лаже када данас се све може проверити.
Хитлер је у два наврата посетио Украјину, био је у Лавову и Кијеву, али никада у Маријупољу, јер тај град су тада држали Совјети.
сасвим сам сигуран да то нијесу закували Амери (који су већином нормални људи ко и сви други по свијету)Tačno ali imaju i Ameri. Zato su i zakuvali sa Rusima.

Sad već lupetaš.ако мислиш да је на томе остало, вараш се
све да је и 200% тако како ти кажеш, многи се већ дебело мисле о томе и што прије да се нађе рјешење док су Руси још увијек на нивоу Совјетије, која сама себе хвали и пуна је себе а уствари је голо срње
Kaже Dača @DachaOstojic...Hehe bas sam uzeo mustru da zamenim lavove na kapiji![]()
нестало муниције прошле године још почетком марта?Vojni analitičar otkrio koliko dugo Rusija može još voditi rat
камо срећеSad već lupetaš.
Ма какав Хитлер данашњи лидери су смешни као цртани филмови. Руси су неспособни, а Украјинци још гори од њих.ђе су Пут леру ђенерали да се поносно са истуреним прсима ко пауни око њега шепуре?
ако већ имитира Хитлера онда бар ради то како треба
Sta si ti sad rekao?! Zar u ovom slucaju ne vidis da Putin sluzi narodu,naredio obnovu razrusenog grada i dosao da vidi kako teku radovi?то не би требала бити никаква част, јер ебо земљу ђе народ служи политичарима а не они народу
Tvrdiš da u RH nema niti jednog Srbina?Ti da si neki Srbin nebi ostao u drzavi koja nam je toliko zla nanela,nego ili lazes ili si se prepelcovao.Ja sam Srbin od glave do pete.I nemoj to da radis jer ni njih ne volim.Vidis,to nisam znao.Mislio sam da nas je Crvena Armija pomogla u teranju Nemaca sa ovih prostora a "saveznici" bombardovali nase gradove.
Došao da vidi kako teku radoviSta si ti sad rekao?! Zar u ovom slucaju ne vidis da Putin sluzi narodu,naredio obnovu razrusenog grada i dosao da vidi kako teku radovi?

Loše si ti siguran. Sjetimo se kako je počelo:сасвим сам сигуран да то нијесу закували Амери (који су већином нормални људи ко и сви други по свијету)
можда Амери са двојим држављанством?![]()