Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
❗🇷🇺🇺🇦 38 војника 2. армијског корпуса Оружаних снага Русије вратило се у ЛНР из украјинског заточеништва.🙏🏻

Саопштио је Потпуковник НМ ЛНР - Андреј Марочко.

Да подсетим да је 7. марта специјални лет са враћеним момцима долетео за Москву, где су наши борци прошли све неопходне прегледе и лечење.

Screenshot_20230319_132821_com.android.chrome_edit_38051417278047.jpg

Ехсактли, знамо како је завршио нацизам

alan-donnelly.gif

Azov-Nazi.jpg

❗Владимир Путин одржао је састанак на командном месту Северног војног округа у Ростову на Дону, саслушао извештај начелника Генералштаба Герасимова и једног броја војних челника.

Табак:

- Путин који је недавно ухићен и ипоруЋен Хагу , оЋајниЋки се састао са погинулим генералом Герасимовим

Владимир Путин се лично возио кроз Мариупољ аутомобилом Заменик премијера Марат Хуснулин рекао је председнику Русије током посете да се становници Мариупоља активније враћају у град. Председник је заузврат истакао квалитет локалних путева. Према његовим речима, они нису само „мање-више“, већ „одлични“. „Питање број један које људи постављају су послови. И људи су почели да се враћају. Када су видели да је обнова у току, људи су почели да се активно враћају. Постоји раст становништва“: Путин
Šta kažu bolesan ima rak ,ne može da ide .................
Gde su sad ovi govnari iz komšiluka koji su mu nakačili 100 boleština ???

Seti se broda Donald huk ?
Sva oprema i komunikacije mu zablokirane dok su ruski avioni leteli u položaju za paljbu
Usrali se kaao grlice
To je bila samo pokazna vežba za ruse
ако мислиш да је на томе остало, вараш се

све да је и 200% тако како ти кажеш, многи се већ дебело мисле о томе и што прије да се нађе рјешење док су Руси још увијек на нивоу Совјетије, која сама себе хвали и пуна је себе а уствари је голо срње

Pogledajte prilog 1312612

Ехсактли, знамо како је завршио нацизам
То је опет јевреска пропаганда Зеленског. Како може толико да лаже када данас се све може проверити.
Хитлер је у два наврата посетио Украјину, био је у Лавову и Кијеву, али никада у Маријупољу, јер тај град су тада држали Совјети.

Pa jesam pandur. Tecaj za ovlastenje 6 mj. 14 mj. pripravnik ili vjezbenik, tecaj granicne policije u Simunskoj i kasnije visa kriminalisticka.
Gdje radim manje je biitno.
Meni je ekavica lijepa (lepa) svaki dan komuniciram sa prijateljima i kolegama iz Srbije pa nije ni cudno da mi se "omakne" nesto na ekavici (a mozda mi se i ne omakne, mozda mi se svidja?)
Na tvoju zalost nisu svi Hrvati sovinisti.
екавицу је користило више Хрвата него Срба прије 100 година (загорје, Славонија итд.)

То је опет јевреска пропаганда Зеленског. Како може толико да лаже када данас се све може проверити.
Хитлер је у два наврата посетио Украјину, био је у Лавову и Кијеву, али никада у Маријупољу, јер тај град су тада држали Совјети.
ђе су Пут леру ђенерали да се поносно са истуреним прсима ко пауни око њега шепуре?
ако већ имитира Хитлера онда бар ради то како треба

ако мислиш да је на томе остало, вараш се

све да је и 200% тако како ти кажеш, многи се већ дебело мисле о томе и што прије да се нађе рјешење док су Руси још увијек на нивоу Совјетије, која сама себе хвали и пуна је себе а уствари је голо срње
Sad već lupetaš.

Vojni analitičar otkrio koliko dugo Rusija može još voditi rat​

нестало муниције прошле године још почетком марта?
а нестаће и лопата ускоро?
Могу ли увести неке јефтиније лопате од Кинеза ако је баш стало, или је и то под тешкијем санкцијама??????

Sad već lupetaš.
камо среће

Утисак је такав да је Руска војска на горем нивоу него оно што су насљедили од Совјетије прије 30година. Објасни ми зашто су Руси напали тако да Укри имају предност 4-5:1 првих најкритичнијих 6 мјесеци рата?
Која је то војна логика? Чему и шта?
годину дана прошло а њих Укри увате једни другима уз гуз и сатару цијели колони док се припрема да иде у напад

Без контраодговора, без одређени ствари које треба да се десе да до тога не дође и да имаш одговор ако дође (видиш, ја да сам ђенерал, изашло би им то и на нос и на уши сваки пут)

ђе су Пут леру ђенерали да се поносно са истуреним прсима ко пауни око њега шепуре?
ако већ имитира Хитлера онда бар ради то како треба
Ма какав Хитлер данашњи лидери су смешни као цртани филмови. Руси су неспособни, а Украјинци још гори од њих.
Да они имају Ратка Младића, оног из 90их, сада би већ били у Кијеву.

Ti da si neki Srbin nebi ostao u drzavi koja nam je toliko zla nanela,nego ili lazes ili si se prepelcovao.Ja sam Srbin od glave do pete.I nemoj to da radis jer ni njih ne volim.Vidis,to nisam znao.Mislio sam da nas je Crvena Armija pomogla u teranju Nemaca sa ovih prostora a "saveznici" bombardovali nase gradove.
Tvrdiš da u RH nema niti jednog Srbina?
Ja tvrdim da postoji najmamje jedan.
Istom logikom, tvrdiš da @jevropa ne živi u Dojčland niti @Casual Observer u Ameriki jer su i Švabovi i Ameri nanjeli zla Srbima, svi oni žive u Rusiji, samo se foliraju. Do kada se misliš glupirati?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back