Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tacno, Evropa je napala Dzingis kana

Prati zube cesce, citati jos knjiga
Naporan si Dzingis kane,nemoj da mi ovde prodajes m*da za bubrege,stvarno nema potrebe.Gledaj sta se desava po svetu i odakle uglavnom dolaze zla od kako je nastala SAD.Stalno neke provokacije sa zapada,vecito oni nesto burgijaju i njima neko smeta.A zasto spominjes zube?Nemas ih,ili zelis da ih nemas?

Započnimo dan s najboljim predsjednikom koji postoji.

Vladimir Putin i Marat Khusnullin također su posjetili zračnu luku u Mariupolju

Za dvije godine trebala bi se rekonstruirati kako bi postala međunarodna zračna luka. Sada zračna luka prihvaća samo vojne prijevoze
E da, evo jedne zgodne istorijske činjenice a ti voliš pričati da se istorija ponavlja

20230319_112241.jpg
0

Ahahahaha, okupator u Mariupolju

Novinaru je za oko zapeo još jedan detalj sa snimke koja prikazuje Putina kako isto tako "spontano" ulazi u jedan od obnovljenih stanova u Mariupolju.

"Primijetite kako su za potrebe ovog navodno spontanog posjeta Mariupolju usred noći ljudi koji žive u ovom stanu iznijeli hranu na stol, kao da se radi o Djedu Mrazu koji stiže bez najave", objavio je Seddon uz screenshot iz propagandnog videa Kremlja.

Rezervira sam mjesto u prvom redu povodom priredbe za oslobođenje Bakhmuta od nacista,ali mi agencija preko koje sam rezervira već peti put otkazuje rezervaciju zbog tehničkih problema.Zna li neko nešto više u čemu je problem i hoću li moć tražit povrat novca ?

Samozvani profesore, zato sam napisao islamisti, ne islam generalno.
Ne želim da Vas vređam, ali kod Vas je generalno samo to - neobrazovani ste i nemate osnovne ljudske kulture ...Islamisti su isto što i hrišćani (pripadnici Hristovog i Muhamedovog učenja) i među i jednim i drugim ima zla, koji verom opravdavaju svoja zverstva ...Kod muhamedovaca su horde islamskih fundamentalista, naročito ogranak tog zla zazvan Al Kaida, zločinci koji bi u ime nekakve kvazi-vere ubijali druge ljude, a kod hrišćana takvo zlo su: Jezuiti, Opus Dei, Dominikanci (Gospodinovi psi) i sl. krvoloci koji su svet više puta dovodili do ruba istrebljenja - krstaški ratovi, inkvizicija, papin pontifikat (neogrdaničena vlast nad svim i svačim)... Želiš li da ti o tome održm jedno solidno predavanje, kako ne bi trabunjao o nečemu o čemu nemaš pojma?

Nikada laž istina ne postane, uzalud si se trudio, ludi Gebelse, no stoputa ponovljena laž i nametnuta ta nakaradna percepcija stvori iluziju istine kod neobrazovanih i naivnih ljudi ... Mene niko ne može da ubedi da je crno belo i da Ameri, EU, UK i, naravno, zlo-zla NATO, nisu najveće zlo, koje je ljudsku civilizaciju zadesilo ...

PUTIN - VERAN SVOM NARODU.jpg

Poslednja izmena:
Ko može platit taj osjećaj ?
Mariupolj.Mrkla noć,spavaš ko beba.Taman ti u san uđe Monika Belući.Razvaljuješ je ko Bata Živojinović onu ruskinju u maloj pljački vlaka.
Monika vrišti godo mi godo mi.U tom trenu te probude i ispred sebe ugledaš velikog Vladija,cara Rusije.
Život je lijep.:kafa:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back