Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledajte prilog 1312477

Ukrajinski vojnik. Fino. Sad je ruski zarobljenik, još ljepše.
Ово има на леђима.
Лаже Лажров нема нациста у Украјини

Screenshot_20230319_090307_org.thunderdog.challegram_edit_24569705578020.jpg

nije mi jasno zašto je hitler mrzio židove...jel zbog toga što su držali banke i svojim mahinacijama uništavale njemačke familije ili zbog toga što su njemačko židovski političari zbog izraela prodali britancima njemačku u ww1
Mrzeo ih zato sto su pametniji od Nemaca, desavalo se to oduvek da neki deo drustva koji odskace postane predmet mrznje i netrpeljivosti.

ti veruješ medlin olbrajt?
Čak nije ni bitno ko je ona, bitno je da je iznijela stav koji vi prozapadni promotivci ovde podržavate a to je da je i 40 genocida prihvatljivo za sprovođenje zapadne kapitalističke politike.

Ovde se kao zgražavate ruskom akcijom te pravite civlizacijski naprednim a prihvatate 40 genocida zarad sopstvenog komfora.

Takvi trebaju napuniti zatvore ili rudnike. Da kopate do kraja života za račun djece koja su stradala u svim takvim ratovima.

Čak nije ni bitno ko je ona, bitno je da je iznijela stav koji vi prozapadni promotivci ovde podržavate a to je da je i 40 genocida prihvatljivo za sprovođenje zapadne kapitalističke politike.

Ovde se kao zgražavate ruskom akcijom te pravite civlizacijski naprednim a prihvatate 40 genocida zarad sopstvenog komfora.

Takvi trebaju napuniti zatvore ili rudnike. Da kopate do kraja života za račun djece koja su stradala u svim takvim ratovima.
i ja mislim da nije fer da amerika i zapad pravi genocide i niko se ne zgražava, a čim rusija napravi genocide ili masovna ubistva civila, svi odma skaču i to osuđuju.

i ja mislim da nije fer da amerika i zapad pravi genocide i niko se ne zgražava, a čim rusija napravi genocide ili masovna ubistva civila, svi odma skaču i to osuđuju.
Sa tom razlikom da Rusija to nije uradila. Ne može se tu staviti znak jednakosti jer smo dokazali da su Ameri spremni na sve.

Tako su uradili i sa Ukrajinom, doveli poslušnike na vlast i pokušali pobiti pola miliona ruske djece, vidjeli smo da im nije smetalo ni da su iračke pobili toliko.

Sa tom razlikom da Rusija to nije uradila. Ne može se tu staviti znak jednakosti jer smo dokazali da su Ameri spremni na sve.

Tako su uradili i sa Ukrajinom, doveli poslušnike na vlast i pokušali pobiti pola miliona ruske djece, vidjeli smo da im nije smetalo ni da su iračke pobili toliko.
rade to i zapad i rusi, samo što zapad to veštije krije, a rusi nisu navikli da lažu i varaju pa tela civila osravljaju masovno po ulicama, šumama i podrumima...

Ne, nije tačno, ti lažeš. Nigdje nijedan ruski zvaničnik nije izjavio da je za političke ciljeve prihvatljivo pobiti pola miliona djece.
rusi ne izjavljuju, oni ćute i deluju. nisu oni kao truli zapad pa da koriste tv, radio, film... u svojim propagandama. To što treba da se eliminiše, eliminiše se i idemo dalje, a posle te propagande i osuđivanja ostave zapadnim hijenama koji žele da osvoje rusiju i uzmu im naftu i lignit

rusi ne izjavljuju, oni ćute i deluju. nisu oni kao truli zapad pa da koriste tv, radio, film... u svojim propagandama. To što treba da se eliminiše, eliminiše se i idemo dalje, a posle te propagande i osuđivanja ostave zapadnim hijenama koji žele da osvoje rusiju i uzmu im naftu i lignit
Opet lažeš. Imamo izjavu američke krave i nemamo izjavu bilo kog ruskog zvaničnika da je prihvatljivo da se napravi 40 genocida.

Pametnom je to dovoljno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back