Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
unknown.png

Ukrajinski su državljani, ako su ih "spasili" tako da su ih odveli u Rusiju onda su dužni vratiti ih u Ukrajinu. Ako nemaju roditelje, onda u ukrajinsku socijalnu službu a ne brzinsko posvajanje u Rusiji.
Ovo je najodvratnija krađa djece, ni krive ni dužne. Ali to je Rusija, ne čudi me to, nisam naivan.
Oteta i usvojena kod belih porodica na Zapadu
FrhtbWhXsAE9EoE
FrhtbA9WwAI2vlY

Opet se citira moralna vertikala:
Criminal copyright infringement, money laundering, racketeering and wire fraud.
Filoputinske moralne norme.
Opet se baviš banalnostima umesto suštinom, a znamo i zašto. Ne smeš da objasniš to što je Arestovič rekao, pa trtljaš o Kimu koji je samo preneo Arestovičevu izjavu.

Baš si ljiga.

Opet se baviš banalnostima umesto suštinom, a znamo i zašto. Ne smeš da objasniš to što je Arestovič rekao, pa trtljaš o Kimu koji je samo preneo Arestovičevu izjavu.

Baš si ljiga.
Retko tačan opis, ostatak NAFO ipak drži neki nivo, pa pobegnu kad vide da nemaju argumenata, ali Frzzi i Drugosrbijanci znaju da su baš oni uvek upravu.

Poslednja izmena:
Putl3r je riječ koju administracija foruma želi da sakrije
Nazivati Putina Hitlerom je u krajnju ruku degutantno,koliko znam Putin ne vrsi eksperimente na ljudima,nema otrovna kupatila,krematorijume za nerusko zivlje,i nesto ne vidim da sprovodi holokaust kao sto je to bilo sa Jevrejima.
Znas da je zakonom kaznjivo da bilo kog stranog drzavnika javno nazoves zlocincem ilu uporedis sa najvecim zlocincem u istoriji covecanstva.

Nazivati Putina Hitlerom je u krajnju ruku degutantno,koliko znam Putin ne vrsi eksperimente na ljudima,nema otrovna kupatila,krematorijume za nerusko zivlje,i nesto ne vidim da sprovodi holokaust kao sto je to bilo sa Jevrejima.
Znas da je zakonom kaznjivo da bilo kog stranog drzavnika javno nazoves zlocincem ilu uporedis sa najvecim zlocincem u istoriji covecanstva.
Ah, taj milostivi Putin. Poslao u Ukrajinu cvijeće i čokočade da obasipaju Kijev.

Za Zelenog Klovna to ne važi.

nije mi jasno zašto nitko negativno ne spomene britansku kraljevsku familiju i poveže s nekim koga mrziš...mislim ono ta obitelj učinila je holodomor 1943. nad indijcima i ubila 3 000 000 tamnoputih ljudi a za isto vrijem vršila je genocidni aparthejd u južnoj africi nad crncima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back