Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti hoćeš reći da američka državna tajnica laže.
Sta laze

Ako eventualno peres usi, NOVINARKA kaze "culi smo da je ubijeno 500k dece"

Cuo sam ja na ovoj temi da Ukrajina nema mornaricu, PVO, avione, ni vojsku. Kad ono

Madlenka kaze ovo su teski izbori koje su napravili, ali cena na koju su oni mislili, vredela je

Cena na koju su oni mislili i ono sto kaze novinarka su sve razlicite stvari. Sve uvek vadite iz konteksta, i jos stavljate reci novinarke u tudja usta. Preporucujem da se intervjui gledaju celi, ne samo isecak iz konteksta. Naravno da je onda znacenje kakvo god zelis da bude.

al vi niste previse pametni, a ni zube ne perete redovno, da bi vam to uslo u mozak

Zalosno za ljude koji ulaze u kredite za kupovinu automobila koji su im neophodi za odlazak na posao.
Sumnjam da ce isto proci burzujski kvartovi.
Zašto ne pale banke?

Ti si u Parizu? Ja sam svojedobno boravila tamo 3 tjedna poslovno i putovala metrom. To je bilo zanimljivo iskustvo jer je bilo vrijeme štrajka, pa je metro vozio do Forchea, ak se tako piše, a dalje pješice, svako jutro 40 minuta.

u poljskoj uveden verbalni delikt prema političkim neistomišljenicima...trebam li očekivati policiju na svojim vratima....
Ženi se sudi u Poljskoj jer je na društvenim mrežama hvalila rat Rusije protiv Ukrajine |
VckJo5pv

Tako je, podržavatelje ruskog fašizma treba kazneno goniti, kao i o onomad podržavatelje njemačkog nacizma :kafa:

No , posto artiljerija ide samo pravo , zato sam gledajući neke snimke zaključio da maljutke mogu da idu nesto malo levo-desno , jedino ako rese u budućnosti da to bude i čak 90 stepeni skretanja , što u gradskoj borbi , zdragama i soliterima čini novi vid ratovanja , iako je to davno zaboravljena stvar.

kao što vidimo iz izjave kineskog predstavnika još uvijek je sve u rukavicama...
...
Kina gura Kijev prema mirovnim pregovorima rijetkim telefonskim pozivom

Sukob s Rusijom mogao bi izmaći kontroli, upozorio je kineski ministar vanjskih poslova Qin Gang svog ukrajinskog kolegu Dmytra Kulebu u telefonskom razgovoru u četvrtak, potvrdio je Peking.
Kina je "uvijek zastupala objektivno i pošteno stajalište o ukrajinskom pitanju", navodno je rekao Qin i pozvao Ukrajinu da pronađe političko rješenje s Moskvom, nakon što je prethodno izjavio da postoji "nevidljiva ruka koja gura ... odugovlačenje i eskalaciju ...

Čini mi se da gomilaju tehniku i ljude da probaju ih spreče da pređu Dnjepar nakon pada Bahmuta i pucanja istočnog fronta.
Uf

Od Bahmuta do Dnjepra ima prilicna kilometraza. I to bas prilicna. Rusi napreduju bukvalno od 40cm do nekoliko metara dnevno.

U nekim doslovce vukojebinama od par kuca se tuku po 2 meseca.

ako bi eventualno ponudio neke argumente za ovakvu predikciju, vrlo smelu a bez grama dokazanih ruskih potencijala za tako nesto

Rusi vade iz naftalina tenkove iz sezdesetih, a ti predvidjas teleportaciju na Dnjepar ko da izmedju nema nista, pustinja

Izdavanje naloga ICC-a za uhićenje predsjednika Rusije zapravo je javna objava rata narodu Rusije, budući da je šef države jamac ustava i vrhovni zapovjednik.
Zapad se sprema za vojnu intervenciju u Rusiji po jugoslavenskom scenariju, za što stvara zakonsku osnovu.
Pokazujući pad mentalnog zdravlja i gubitak prethodno stečenog znanja, Biden očito, poput Jeljcina, kontrolira okolinu koja pod svaku cijenu treba stvoriti napetost u svijetu kako bi spasila dolar od kolapsa.
Rusija je odabrana kao najbliža i najukusnija meta. Njezinim uništenjem Kina će biti lišena saveznika u suradnji s kojim se može stvoriti tehnološka i energetska unija sposobna osloboditi se svjetskog hegemona.
Što se tiče samog ICC-a, prije samo tri godine Sjedinjene Države su njemu i njegovom osoblju uvele sankcije jer su počeli prikupljati podatke o ratnim zločinima američke vojske na okupiranim područjima Bliskog istoka.
Na račun američke i NATO vojske milijuni ubijenih Iračana, Sirijaca, Libijaca, Srba, Afganistanaca,
Zato je američko ministarstvo obrane bilo protiv ulaska u ICC s ruskim slučajem, ali Biden je bio debil, a europska elita žarko mu je popušila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back