Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.725
Ali jesi primetio da skoro uopšte nije pomerao domali prst na desnoj ruci tokom hoda?
Rak Alchajmerovog Parkinsona potvrđen!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali jesi primetio da skoro uopšte nije pomerao domali prst na desnoj ruci tokom hoda?
не то је глупост и неодгој
Izuzetno bitan teroristički akt, 300.000 Ukrajinskih nesrećnika odmah ustalo iz groba i vratilo se na front

možda se završavaju na 2 kilometra od moskveIma jedan mali problem s ruskim granicama. Naime, nitko ne zna gdje one zapravo završavaju.
Asad je u intervjuu za “Solovjov lajv” u četvrtak, izneo viđenje o političkom delovanju predsjednika Ukrajine, istakavši da ranije nije znao ništa o Zelenskom i da, kada je on počeo da se pojavljuje u medijima, na njega su u Siriji gledali kao na klovna.
- Njegove izjave su kao komedija, što nam se zapravo i svidjlo. On se čak i u politici ponaša kao komičar. Nekada su nam potrebni takvi klovnovi, kako bi malo razmrdali cijelu situaciju i kako bi nas koliko toliko nasmejali - izjavio je Asad.![]()
Pusti ti Ruje, ti se baviš propagandom.to rujama treba opravdanja sto danas ubijaju decu "kad su mogli ameri 96ste mozemo i mi 2023ce"
preminuo?jeste, bio.
Vise nije
Ti to ne znaš. Komentar povodom njene izjave da je to prihvatljiva cijena?znala je sve
A šta ako postoje 2 ili 3 kufera....Znači kad ga hapse moraju mu oteti kofer prvo

Kasapin.Шеф украјинске СБУ објашњава како они застрашују судије да би постигли кривично гоњење одређених људи. ->
Чак ни не крију… то је чисти нацзизам на отвореном ПС:
Он је Васил Малиук, шеф Службе безбедности Украјине (СБУ)
Pa kad je pod upravom UN zašto onda ne smije da procesuira američke zločine i zašto mu američki drzavnici prijete?Ne, pod Upravom UN
Mrzi me da dalje diskutujem o tvojim budalastinama, a mozes ih i sam naci, dokumenti su dostupni, google je tvoj prijatelj
Ili pitaj brata Tixoglua, on ima te neke izjave Gorana Davidovica Firera koje citira, on ti je bolje informisan o tim vasim mitomanskim teorijama
Ne brinem, sto se mene tice mozes i na betonu da spavasDa ne brineš za smeštaj.
Pa jeste, i izveli su invaziju.Ti to ne znaš. Komentar povodom njene izjave da je to prihvatljiva cijena?
Ajd neko neka pronađe ovde kufer.... pre nego neko pritisne dugmence....

Pa to su pokolji, i to non-stop, a ukrobotovi još lupetaju o “ruskim gubicima”. Istrebiće ih njihov Klovn ovako, potpuno.
jeste za ono što je ona znsla da je istinaTi to ne znaš. Komentar povodom njene izjave da je to prihvatljiva cijena?