kojije ovo tip oklopaSprzise im Rusi gomno u guzzici....
Ostali samo dugmici.
Rekao bih da su ovde zaginuli americki ili poljski vojnici jer su koristili americko automatsko oruzje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kojije ovo tip oklopaSprzise im Rusi gomno u guzzici....
Ostali samo dugmici.
Rekao bih da su ovde zaginuli americki ili poljski vojnici jer su koristili americko automatsko oruzje.
ICC je za stoku sitnog zuba. Tvorac kovanice bi i sam tamo završio da ga Ameri nisu otrovali.pa nisu ni tvog Slobu hvatali po dedinju... nego ste ga vi izručili... druga je opcija bila da ga ubijete.... mislim da će rusi sami svoje đubre počistiti...
Zašto, predstavlja neki politički faktor?Ne, želim čuti njegov stav.
Evo oglasio se. U rangu onoga "Herson je novi Staljingrad"
Predsjednik države.Zašto, predstavlja neki politički faktor?
Kako za koga. Za naci društvo nije.Naročito je sigurna u Bahmutu, Rusija.
![]()
Pozvati Vojvodu kao svedoka optužbeRuski senator Klišas: Neophodno je što pre izdati nalog za hapšenje svih sudija "Međunarodnog krivičnog suda" u Hagu.

Što više oružja više njih će da pogine."Što više i što bolje oružje dobiju Ukrajinci, utoliko gore za njih"
- Logika svakog poštenog filoputina
Ovo ćete da vidite kao što ste videli dolazak drona u Zagreb.
Pizdunski ih gađaju s visoka, šta se ne spuste pa jedan na jedan
AcceptableOvo ćete da vidite kao što ste videli dolazak drona u Zagreb.
Joj Tixi razočarao si me.Sprzise im Rusi gomno u guzzici....
Ostali samo dugmici.
OZNASI UDBASI da okaju sto ti djed bio pisar kod PavelicaNisu bili, mi smo elita. Elita ne ratuje.
Oh ne
Navijam za Rusiju i kaj mi tko može. Milanović i ja smo na istoj ispravnoj strani povijesti.ne boj se ti vrabaca, ali pripazi pred kim si pričala da navijaš za ruse...
JBG ..bio mrak pa je jednostavnije ovako...kazu da su muzcariPizdunski ih gađaju s visoka, šta se ne spuste pa jedan na jedan