- Poruka
- 187.875
Posledice pokušaja napada ukruvewrmahta na zaporoškom pravcu 18+
Sprzise im Rusi gomno u guzzici....
Ostali samo dugmici.
Rekao bih da su ovde zaginuli americki ili poljski vojnici jer su koristili americko automatsko oruzje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posledice pokušaja napada ukruvewrmahta na zaporoškom pravcu 18+
Ko bi ovo mogao da zamisli pre deset godina? Za 10-20 će ovo biti uobičajeno i u Severnom moru:
Pogledajte prilog 1311823
Глогов колац и чекић раде тимски,Dosta je i čekić.
Ti si malo prehlađen??Pa sto je vozio kroz gorivo. Ono je bilo tu pa je bilo. Sto nije leteo iznad Atlantika, tamo niko ne izbacuje gorivo….
Super.
Troluje.A recimo da krene bilo gde van Rusije,ko su te kuronje koje ce ga uhapsiti i izruciti u Hag?
Важан је сваки војник јер се крај овог рата Запада против Русије не назире. Кад "потрошиш" те силоватеље, криминалце и убице, доћи ће ред на друге који нису силоватељи, криминалци и убице.brate najviše ginu ovi iz Wagnera a to su ubice, kriminalci, silovatelji.. tako da jbeš te žrtve..
900 mil. vrijedan admiralski brod klopka za NATO podmornice.. neprocjenjivo..Steta sto Moskva ne moze ucestvovati. Sprecena iz objektivnih razloga.
![]()
pa i rusija je prodala puno manje i puno jeftinijeRusija je uvezla mnogo manje što znači da NATO ima manje para.
jel ti to naročito grešiš da bi te ispravljao?? neki fetiš ti je to??Ma nedavno navatali posadu.Nego,jel si pogledao onaj tekst,jel vidis da ima veci pritisak na tlo nego t72?
Биће прашења по укро зградама.Ништа од ИРИС Т и Патриота, јебо Ћипове руска техника из 60тих је закон
НАТО сзандард
Pogledajte prilog 1311553

Лични пријатељ Пантелије Топаловића?

У истом тепу/моду.Важан је сваки војник јер се крај овог рата Запада против Русије не назире. Кад "потрошиш" те силоватеље, криминалце и убице, доћи ће ред на друге који нису силоватељи, криминалци и убице.
Ma kakav fetis covece?! Jednostavno ne volim zapad,narocito ne Svabe i Engleze,verovatno zato i gresim.A koliko je tezak T72 a koliko Leopard?Ima da propada svuda osim asfalta i tucanika.jel ti to naročito grešiš da bi te ispravljao?? neki fetiš ti je to??
t72 ima 0,9 kg na kvadratni santimetar
leopard2 ima 0,83 kg na sm2
Haha, može koliko hoće, nego Bajden nije nešto pretio, ranije je to bilo vest danima, pretilo se “udarima”, “regime change”, a sad ni da pisne. Kao da je u defanzivi?Puca mi k. za kimovu interkontinentalnu

Pitaj ti Bajdena kako sad namerava da potpiše sporazume koji ga svrbe, sa Putinom je lako.Ja mislim da se predsjednik vojne i nuklearne siletine ne bi trebao plašiti izlaska iz svoje jazbine.
To sam i rekao(kako rece Srecko Sojic) ako i krene negde,ko je taj sto ce ga uhapsiti i odvesti u Hag?Pa ubili bi mu Rusi pradedu u grobu.Ja mislim da se predsjednik vojne i nuklearne siletine ne bi trebao plašiti izlaska iz svoje jazbine.![]()
Jbg… kliceTi si malo prehlađen??
Bajden menja pelene. Videcemo mi kada stavi cistuHaha, može koliko hoće, nego Bajden nije nešto pretio, ranije je to bilo vest danima, pretilo se “udarima”, “regime change”, a sad ni da pisne. Kao da je u defanzivi?![]()
To sam i rekao(kako rece Srecko Sojic) ako i krene negde,ko je taj sto ce ga uhapsiti i odvesti u Hag?Pa ubili bi mu Rusi pradedu u grobu.