Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
U ovom trenutku imamo vise koristi od USA nego od Rusa. Napominjem, u OVOM trenutku.I u odnosu prema Srbiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ovom trenutku imamo vise koristi od USA nego od Rusa. Napominjem, u OVOM trenutku.I u odnosu prema Srbiji?
https://www.slobodnaevropa.org/a/ukrajina-nato/32061959.htmlУкрајина нема везе са НАТО, не би никад постала члан, нити је то тражила.
Путин је напао Украјину да би показао колико је јак, показао је све само не то.
Уместо Украјине, у НАТО ће ући Шведска и Финска, значи још гора опција.
Дојмим да је испао глуп, шта ти мислиш?
А како ће Украјина завршити, видећемо.
A u sirem kontekstu?U ovom trenutku imamo vise koristi od USA nego od Rusa. Napominjem, u OVOM trenutku.
Ne znam, nisam fan njegove glazbe a ni lika.Bio je psiho,doduse na to dodaj sto je jeo kofu Artana i litru zestine na koncertu
To ne igra ulogu...mada da smo bili u boljim odnosima sa USA tokom 90-ih, ne bi nas bombardovali sigurno. Losu politiku smo vodili.A u sirem kontekstu?
Recimo od vremena tvog zivota?
jes oni su mi najpreca stvar bez koje ne mogu da zaspim...Baba bar umre,Vagnera upucaju on ko zombi ide napred.
Ne mogu da spavaju od kuvara i pedera![]()
Sa Rumunima nismo nikad ratovali,cak ni kad su usli na stranu Hitlera odbili su da napadnu Jugoslaviju.Srpsko rumunsko prijateljstvo datira cak mnogo pre Austrougarske,nikad nisu ni imali teritorijalne pretenzije.Cak su nam poklonili deo Banata.Može, naravno, nije sveto pismo. Zato je najvažnije pravilo diplomacije, kad se veliki tuku, mali se moraju sakriti pod stol.
Mi malo izletavamo, ali zato Milanović gura nam glave natrag pod stol.
Vi dobro balansirate, mogli i Rumunjskoj nešto capnuti u budućnosti jer su se oni baš zaigrali.
Da li je on nesto slagao?“Kao rezultat oštrog manevriranja oko 9 i 30 po moskovskom vremenu bespilotna letjelica MQ-9 krenula je u nekontrolirani let s gubitkom visine i sudarila se s vodenom površinom”, stoji u priopćenju ruskog ministarstva.
![]()
Dobro. Ja zivim u susednom mestu od tebe i kazem ti da si los komsija i zgazim te.To ne igra ulogu...mada da smo bili u boljim odnosima sa USA tokom 90-ih, ne bi nas bombardovali sigurno. Losu politiku smo vodili.
NEMA!!!Pogledajte prilog 1311048
Pogledajte prilog 1311045
Pogledajte prilog 1311044
Pogledajte prilog 1311046
Има ли у свим галаксијама ишта глупље од глупих усташа?
Malo su ih popiskili... a sada ce da pokupe letjelicu i isporuce je IRANU
Umes da citas sve ili samo delove koji ti se dopadaju?Znači, Moldavija ne može plaćati ruski plin, i za to je kriva Europa?![]()
Kaj Francuz radi u HR 1991?Ne poznajem baš toliko u detajle vaše ratove u Ex Yu.
Ako je bio plačenik, skrb za njega preuzima onaj ko ga plaćao.
Ako je bio dobrovoljac u HV, onda valjda bi trebali i za njega važiti vaši "braniteljski" zakoni.
Isto važi i za kontra stranu.
BASTA NE STAJE: Pitao Harčenka zašto je Rusija 1992. glasala za sankcije protiv Srbije
evo primer gde nastavnik fizickog postane ministar odbrane, a kako i zasto zna vucic
pa potom taj isti nastavnik fizickog predlaze izdaju na sav glas
Milanovic?Može, naravno, nije sveto pismo. Zato je najvažnije pravilo diplomacije, kad se veliki tuku, mali se moraju sakriti pod stol.
Mi malo izletavamo, ali zato Milanović gura nam glave natrag pod stol.
Vi dobro balansirate, mogli i Rumunjskoj nešto capnuti u budućnosti jer su se oni baš zaigrali.
ja sam pogresio, hteo sam napisati ministar privredeБаста је министар за економију а не одбрану, колико ја знам.
Na Kosovu da se napravi referendum, tko zna kakav bi rezultat bio. Možda bi i Šiptari odustali od neovisnosti, jer slabo ih Ameri hrane i duvane.Milanovic?
pa on je prosle nedelje rekao da podrzava nezavisnost kosova
i popisao sve ono od pre toga...