Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je sada svakom jasno zašto je zapad počeo rat u Ukrajini, ekonsmski su slomljeni i lančani bankroti su nezaustavljivi.

Potpuni ekonomski kolaps zapadnog svijeta se bliži.
Ne radujem se tome iz razloga sto ce mene kao krajnjeg korisnika sve to da pogodi.
Ljudi koje poznajem a imaju kredite,stalno im skacu kamatne stope da bi se sprecila inflacija,a kolaps ekonomije ce dovesti do katastrofe,u tako vec katastrofalnom ekonomskom stanju.Ameri kad ga zaprze,obavezno mora ceo svet da ispasta,da ne bude su se samo oni zahebali.

Propade Rusija!

Znam šta je problem, nisu Bugari dovoljno oružja donirali a i kupili su previše Ruskog gasa...

1678892617307.png

А ја видим да гину и једни и други за један потпуно неважан град, стратешки.
Укрима је он симбол отпора, Русима жеља ево већ 8 месеци.
Ovo je isto glupost,grad je bitan itekako.Ispod grada je grad velicine Nisa koji se prostire kroz ceo region tog dela.U Bahmut mozes podzemnim putem da doturas oruzje iz Soledara i obrnuto.

Ne radujem se tome iz razloga sto ce mene kao krajnjeg korisnika sve to da pogodi.
Ljudi koje poznajem a imaju kredite,stalno im skacu kamatne stope da bi se sprecila inflacija,a kolaps ekonomije ce dovesti do katastrofe,u tako vec katastrofalnom ekonomskom stanju.Ameri kad ga zaprze,obavezno mora ceo svet da ispasta,da ne bude su se samo oni zahebali.
Ajde, mojne njatke! Stiže multipolaran svijet i svi looseri smiju pišat na banke i njihove kamate.

Poruka ruskom ambasadoru: Budite pažljiviji​

Portparol Bele kuće Džon Kirbi rekao je ruskom ambasadoru da Rusija mora biti pažljiviji kada je reč o letovima u međunarodnom prostoru u blizini američke imovine.

Kirbi je rekao da i da dron još nije izvučen iz Crnog mora.

Cuj americka imovina 15 000km dalje.
Nisam znao da su kupili Crno more
Da li se zna pouzdano sta je palo?
Neko stigao do njega da izvuce olupinu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back