kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.496
Ma da bre, zarobljenicima inace ne stavljaju povez preko ociju....To je ukrajinac.
Zato su mu pokrili lice.
Laž obicna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da bre, zarobljenicima inace ne stavljaju povez preko ociju....To je ukrajinac.
Zato su mu pokrili lice.
Laž obicna
Pa vidis da se sprdaju sa vasom propagandomU Ukrajini nema nacizma:
Ako to kaze " kapetan " onda je garantTo je ukrajinac.
Zato su mu pokrili lice.
Laž obicna
Ne radujem se tome iz razloga sto ce mene kao krajnjeg korisnika sve to da pogodi.Mislim da je sada svakom jasno zašto je zapad počeo rat u Ukrajini, ekonsmski su slomljeni i lančani bankroti su nezaustavljivi.
Potpuni ekonomski kolaps zapadnog svijeta se bliži.
Ovo je isto glupost,grad je bitan itekako.Ispod grada je grad velicine Nisa koji se prostire kroz ceo region tog dela.U Bahmut mozes podzemnim putem da doturas oruzje iz Soledara i obrnuto.А ја видим да гину и једни и други за један потпуно неважан град, стратешки.
Укрима је он симбол отпора, Русима жеља ево већ 8 месеци.
Ajde, mojne njatke! Stiže multipolaran svijet i svi looseri smiju pišat na banke i njihove kamate.Ne radujem se tome iz razloga sto ce mene kao krajnjeg korisnika sve to da pogodi.
Ljudi koje poznajem a imaju kredite,stalno im skacu kamatne stope da bi se sprecila inflacija,a kolaps ekonomije ce dovesti do katastrofe,u tako vec katastrofalnom ekonomskom stanju.Ameri kad ga zaprze,obavezno mora ceo svet da ispasta,da ne bude su se samo oni zahebali.
Zaharova obecala dolazak u Srbiju na cevape cim pociste vermaht bataljone po Ukrajini
Celicna lejdi,Margaret Tacer je sljam.
Nisi siguran.Пијана Захарова неће далеко.
Ovo je isto glupost,grad je bitan itekako.Ispod grada je grad velicine Nisa koji se prostire kroz ceo region tog dela.U Bahmut mozes podzemnim putem da doturas oruzje iz Soledara i obrnuto.
Recesija bato, banka za bankom pada, šta će im gas bez privrede?
Jel to sve sto imas da kazes?А добро, ваљда ће га Руси освојити после 8 месеци борбе, ипак су сила.
А добро, ваљда ће га Руси освојити после 8 месеци борбе, ипак су сила.
Trebao si ostati tamo jer kad je igranka.........Jel to sve sto imas da kazes?
Ako ti je ovo argument onda me zaobidji ubuduce.
Bio sam tamo i video koja su utvrdjenja,ali posto ti bolje znas ocekujem salvu argumenata u tvom maniru.
Da li se zna pouzdano sta je palo?Poruka ruskom ambasadoru: Budite pažljiviji
Portparol Bele kuće Džon Kirbi rekao je ruskom ambasadoru da Rusija mora biti pažljiviji kada je reč o letovima u međunarodnom prostoru u blizini američke imovine.
Kirbi je rekao da i da dron još nije izvučen iz Crnog mora.
Cuj americka imovina 15 000km dalje.
Nisam znao da su kupili Crno more
Oboren je dron,po nekim izvorima to je vec izvuceno i ide u Iran na analizu.Da li se zna pouzdano sta je palo?
Neko stigao do njega da izvuce olupinu?
Da, ali Reaper ili Global Hawk, razne su info?Oboren je dron,po nekim izvorima to je vec izvuceno i ide u Iran na analizu.