A usput prikupljale lajkove na inst.da bre..ide u crkvu svake nedelje i posti svaku sredu i petak![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A usput prikupljale lajkove na inst.da bre..ide u crkvu svake nedelje i posti svaku sredu i petak![]()
pretpostavljao sam da su zapadnjaci učestvovali u napadu nakon što sam vidio pokraj onog leša američku automatsku pušku.Plaćenik Bruce Byington, učesnik kontranapada una zaporoškom pravcu, nakon bliskog susreta sa ruskom granatom koja je eksplodirala na par metara od njega.
![]()
Sledeće je udar hipersoničnog ašova po Klovnu.Pravi video ruskog MORH-a o obaranju drona MQ Reaper. Vrlo objašnjivo.
kaže eu nacista da to nije tačno..da se Rusi povlačeRuska vojska uzima Avdejevku u kotao
Prema "Dođi i vidi", Oružane snage RF mogle bi probiti obranu Oružanih snaga Ukrajine u pravcu Avdejevke. Sada se vode žestoke borbe sjeverno od Avdeevke - u području Stepovoe. Oružane snage Ukrajine hitno skupljaju rezerve.
Istodobno, južno od Avdeevke, ruske jedinice također su uspjele probiti ukrajinsku obranu. Sada se vode borbe u samoj blizini grada.
Ako se tempo ofenzive održi, Oružane snage RF moći će uzeti Avdiivku barem u taktičko okruženje (tada su sve ceste iz grada pod vatrom).
Zauzimanje Avdeevke bit će ne samo veliki taktički uspjeh, već i psihološki. Upravo iz Avdeevke oružane snage Ukrajine izvode lavovski udio napada na Donjeck.
![]()

Živ.mrtav ili ne?
Da nisi nešto pobrkao?ја још не видим да су Укри пред поразом
стварност је да су успјели ублажити руске ударе и да туку назад по Русима
ђе је распад, нема од тога ништа
sve mu jbm..taman sam hteo da ga okadim i otpevam Vječnaja Pamjat
malo čudno se Rusi povlače kod Avdejevke..povlače se unapred a Ukrajinci napreduju u nazad ha haOdlične vesti! Prodor u samu Avdejevku i sa suprotne strane:
Bar su iz njega isterani Zeleni klovnovski demoni.sve mu jbm..taman sam hteo da ga okadim i otpevam Vječnaja Pamjat
Ode na teret socijale.
Daleko od toga da je Lički bilo šta od toga čime ga neki krste. Dosta je realan u svojim procenama, ali je verovatno pod uticajem zapadnih medija, verovatno nema pristim tačnijim informacijama. Ali da sve ovo traje dugo, traje. Drugačije i ne može, jer su ukrajinci odlično ukopani, ispod mnogh gradova su nivoi podzemnih hodnika (Mariupolj, Soedar, Bahmut...) i treba sve to očistiti. A i sami ukrajinski vojnici su odlični vojnici, ozbiljan je ovo rat.e odkada je on medju svoje.....poslat od strane marsovca
гованце има тетоважу "фамилија изнад свега", а оставио фамилију и отишао у Укрију борити се за СорошаPlaćenik Bruce Byington, učesnik kontranapada una zaporoškom pravcu, nakon bliskog susreta sa ruskom granatom koja je eksplodirala na par metara od njega.
![]()
Na bucku k'o soma.пола од ових су мртви сигурно, ако не и сви. како су их онда поватали?
скупљали их у сићеве, комад по комад по ливади?Na bucku k'o soma.
Čovek palamudi i misli da mu je američki pasoš dao posebne moći, pa je sad lično uvređen što se Rusi ne klanjaju pred Amerikom, time oni i njegov položaj ugrožavaju, i izražavaju nepoštovanje i prema njegovom ličnom nedostižnom uspehu, eto šta.Daleko od toga da je Lički bilo šta od toga čime ga neki krste. Dosta je realan u svojim procenama, ali je verovatno pod uticajem zapadnih medija, verovatno nema pristim tačnijim informacijama. Ali da sve ovo traje dugo, traje. Drugačije i ne može, jer su ukrajinci odlično ukopani, ispod mnogh gradova su nivoi podzemnih hodnika (Mariupolj, Soedar, Bahmut...) i treba sve to očistiti. A i sami ukrajinski vojnici su odlični vojnici, ozbiljan je ovo rat.
Pa daj dokaz za 500k mrtvih decaka i devojcica, ja bi verovao da sam imao podatke, ali nisam ih nikada iskopao, osim "culi smo"To su dve različite stvari, 500.000 umrle Iračke dece su posledica sankcija nakon prve invazije na Irak, tj death toll SADa u prvoj polovini 90tih.
Tih 200.000 su direktne žrtve druge invazije.
Ajde popravi malo koncentraciju, nisi ti baš toliko glup.
Ja sam iz njegovih postova zaključio nešto drugo, nigde nisam video neku podršku NATO-u ili Americi, već samo zamerku što sve traje sporo.Čovek palamudi i misli da mu je američki pasoš dao posebne moći, pa je sad lično uvređen što se Rusi ne klanjaju pred Amerikom, time oni o njegov položaj ugrožavaju, eto šta.
Poznajem ih takvih pokondirenih bivših naših masu ovde.
Fakat - samo takvu neku snishodljivost prema bivšoj zemlji sam zapažao baš kod pokondirenih i onih koji misle da se američkim pasošem dobija veći IQ, kao da je nekom nešto posebno doneo.Ja sam iz njegovih postova zaključio nešto drugo, nigde nisam video neku podršku NATO-u ili Americi, već samo zamerku što sve traje sporo.
озбиљан је то рат али зато је требало бити Џингис Кан и завршити рат за пар мјесециDaleko od toga da je Lički bilo šta od toga čime ga neki krste. Dosta je realan u svojim procenama, ali je verovatno pod uticajem zapadnih medija, verovatno nema pristim tačnijim informacijama. Ali da sve ovo traje dugo, traje. Drugačije i ne može, jer su ukrajinci odlično ukopani, ispod mnogh gradova su nivoi podzemnih hodnika (Mariupolj, Soedar, Bahmut...) i treba sve to očistiti. A i sami ukrajinski vojnici su odlični vojnici, ozbiljan je ovo rat.
пасош било чији нема везе са IQ нити сам икад цијенио људе по пасошима, дипломама и било чему другоме што "каже на папиру да је паметан, способан итд."Fakat - samo takvu neku snishodljivost prema bivšoj zemlji sam zapažao baš kod pokondirenih i onih koji misle da se američkim pasošem dobija veći IQ, kao da je nekom nešto posebno doneo.