Komandant bele tehnike
Ističe se
- Poruka
- 2.656
Ovo su metode NDH.Jadna deca.Znam da će putinofilima biti smiješno, ali: https://www.index.hr/vijesti/clanak...7385.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo su metode NDH.Jadna deca.Znam da će putinofilima biti smiješno, ali: https://www.index.hr/vijesti/clanak...7385.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d
Mislim da ne postoji država koja bi se usudila da hapsi ruskog predsjednika. To bi značilo objavu rata najvećoj nuklearnoj sili na svijetu.
“Sud” za sitnu stoku.Isto kao ni rusija ni kina
A jbg.“Sud” za sitnu stoku.
Jbg PiciTi lažeš. Trebao si bolje gledati...
moja greška
nisam refreshaoPa šta misliš koliko je mudro hapsiti predsjednika najveće nuklearne sile na svijetu? To može samo retard da uradi.Nisam siguran. Rat je i Ameri su umrezeni.
Generalno, car ne bi trebao da putuje. Naseg su ubili u Marseju.
Vesti za manje pametne ..Ni jedan zakon ne vredi ako nemaš silu da ga sprovede ..Rusi i Ameri ne priznaju taj sud ..Predstava za vasMEĐUNARODNI kazneni sud u Haagu izdao je naloge za uhićenje Putina i njegove povjerenice za prava djece Marije Aleksejevne Lvove-Belove zbog "nezakonite deportacije ukrajinske djece".
Pa šta misliš koliko je mudro hapsiti predsjednika najveće nuklearne sile na svijetu? To može samo retard da uradi.
Ne bojim se.ne boj se, samo nisi shvatio o cemu se radi
Ma nedavno navatali posadu.Nego,jel si pogledao onaj tekst,jel vidis da ima veci pritisak na tlo nego t72?taj slika leoparda koji rusi pokazuju kao zaglavljen pa zaroblen je iz 2013. Leopardi još nisu ulljučeni u borbe, a kad budu biće to po zapadnim pravilima i taktici, neće to biti usamljeni tenk poslat bezveze kao što rade rusi
Zločinca locirat,identificirat i uhititPa šta misliš koliko je mudro hapsiti predsjednika najveće nuklearne sile na svijetu? To može samo retard da uradi.

Oni sa ovim žele da pokrenu sukob svjetskih razmjera ali da u početku bude ograničen na Evropu pa ako EU nayebe baš onda da kažu "stanite da se dogovorimo"Iebe se njih. To je banda, ustaska rulja. Da ga uhvate negdje i sprovode ko ovcu? Da li si ti normalan? Nek sjedi na tronu i salje atomke, bolje mu je. Nek Vagner radi na bilateralnim odnosima.
Aj uNemaju Rusi tu moc. Da imaju granica bi vec bila povucena na nuklearnom stitu. Sprzili su ih Ameri i protjerali u pocetku, ruski plan je propao, i sad Rusi igraju na kartu iscrpljivanja i opipavanja pogodnog trenutka. To nikad nije urodilo plodom za rat protiv vojske koja ima zaledje.
Pa Tuđman je umro, kako to misliš sada da uradiš?Zločinca locirat,identificirat i uhitit![]()
Mogu da ga uhite zaHaški sud izdao nalog za uhićenje Putina