Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne samo Silikonska banka, sada i slučaj Credit Suisse. Kriza instituta vuče evropske banke. Crna sreda na berzi: Akcije kolaps i obustave

@Marin83 rasprodao sve svoje akcije i srusio Credit Suisse!! :maramica: :maramica: :maramica: :maramica: :maramica:

Eto, vidite da propade Rusija!

The Daily Show Boom GIF

Стварно верујеш у то да све што Укри данас имају је са Запада?
Мислиш да на Западу столују будале?
Пустили су две три недеље да виде хоће ли и може ли Украјина да се бори. ВСУ је показао, врло брзо је успостављена црта, дубоких продора није више било.
Тек тада је Запад решио, да помогне Украјину.
Ti si manje vise rekao isto sto i ja.Da,mislim da na zapadu stoluju budale.Umesto da su pruzili ruku toj napacenoj Ukrajini,oni su ih nahuskali na Rusiju i sada vidimo rezultat.

Marija se cudi otkud tradicionalna srpska vecera u vreme posta.

Zove Bastu na cevape i pljesku u Moskvi. :D

https://nova.rs/vesti/politika/zaha...e-prodje-na-cevapcice-i-pljeskavicu-u-moskvu/

„Ministar privrede Srbije Rade Basta pozvao je portparolku ruskog ministarstva spoljnih poslova Mariju Zaharovu na „tradicionalnu srpsku večeru” nakon što je prokomentarisala njegovu izjavu da Vlada Srbije treba da uvede sankcije Rusiji… I opet čudno nerazumevanje realnosti zajedničkih za Rusiju i Srbiju. Pravoslavci su sada u Velikom postu, što onemogućava uživanje u „tradicionalnoj srpskoj večeri“. Ali posle Vaskrsa ću rado prekinuti post pljeskavicama i čevapčicima. Znam gde da dođem – imamo mnogo odličnih restorana srpske kuhinje. S obzirom na to, gospodine Basta, ne mogu da dođem do vas zbog nelegitimnih antiruskih sankcija na koje pozivate da se pridružite, čekam u Moskvi“, odgovorila je Zaharova Basti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back