Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.341
Jel samo meni djeluje kao da baš jako voli dečke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel samo meni djeluje kao da baš jako voli dečke?
Nije to tako, vile Rusi spominanje riječi ratReče CIPSO a Frzzi načulji uši pa okači ovde.

Za početak, on kaže ako bude rata a neće....Kad se slegne prašina pa se prebroje ukapiraće koliko je bio u pravu.
48 sati je prošloKad se slegne prašina pa se prebroje ukapiraće koliko je bio u pravu.
Ti koji si čuvao konje u vojsci i stavljao haubicu u helikopter nešto prigovaraš jednom admiralu?Za ljubitelje admirala Loše i njegovih točnih predviđanja..
Pogledajte prilog 1303801
Предао се првом Русу којег је угледао по властитој изјавиAko sekunda kod tebe traje četiri mjeseca, ali to onda znači da si preblizu crne rupe, i ne, ne mislim na putinov shupak kako si prvo pomislio.
Da, samo tebi jer si ti jedini gej na ovom pdfu

Dobar je forum, edukativan, pa kažu:Jedno je preneseno iz Blica. Drugo je sa nekog foruma koji prvu put vidim.
Što ovakve tvrde dokaze nisi dostavio FSB ili Putinovim telohraniteljima. Zamisli, imali špijuna tamo, šta da je ona štaka bilo prikriveno oružje i da je napao Putina?
A ne, sad više nije špijun. Sad je glumac? Ok. Sve dobro.

Mislim da će Rusija dosegnuti svoju istorisjku državnu površinuPogledajte prilog 1303809
Koliko li ce zute boje ostati na kraju?Sta mislite hoce li Rusi stati kada zauzmu ove cetiri oblasti ili ce ici dalje?![]()
Nisi trebao bežati sa časova. Uranijum za gorivo i za nuklearno oružje se proizvodi na isti način - obogaćivanjem ili izdvajanjem izotopa dok ne postane dovoljno čist da služi za jedno ili drugo. Za oružje dreba da je više obogaćen od onog za gorivo. Ako nisi znao, skoro svaka država koja ima atomske centrale, je na korak od stvaranja nuklearnog oružja. Zato su i česti konflikti kad neka država (iran, irak...) počnu gradnju nuklearme cemtrale pa UN žele da to nadgledaju, pa ovi tvrde da je samo za miroljubive svrhe, pa izrael to bombarduje...odakle holandiji? da nisi sanjao, link neki? civilna upotreba, halo https://www.urenco.com/global-operations/urenco-nederland
Posle stotina i možda hiljada tih 48 sati će se dim slegnuti, pa će da se prebroje, da tužno pogledaju na darivane granice i ustanove da ih ima manje za možda i nekoliko miliona, i da je otišlo neuporedivo više nego što je Krim - da je Zeleni imao mozga, ne bi bilo rata, i DNR i LNR bi bile u Ukrajini - sa sopstvenom policijom, ali mnogo bolje rešenje nego gubitak ovoga sada, plus još i veći, jer neće da se smire, niti će im ostati bilo koji deo od onih oblasti u kojima je bilo referenduma.48 sati je prošlo
Ovako nesto?Mislim da će Rusija dosegnuti svoju istorisjku državnu površinu
mislim da će ići dalje jer je putin izgubio kontrolu nad armijom. Ima previše divizija sastavljenih od opasnih kriminalaca koji više ne slušaju komandu već žele da što više osvoje, unište, ukradu siluju...Pogledajte prilog 1303809
Koliko li ce zute boje ostati na kraju?Sta mislite hoce li Rusi stati kada zauzmu ove cetiri oblasti ili ce ici dalje?![]()
a to sivo je amerika i natoOvako nesto?Pogledajte prilog 1303813
To je sve sitniš što su dali Ukrajini, a ipak Rusija u raspadu.
48 sati je prošlo

Nema im pomoći, novi savetnik Klovna lupa o “mogućem povlačenju”, bežanje pod paljbom se ne zove tako, a i to ako uopšte uspeju da kidnu - inače u Bahmutu je već počeo Soledar 2.0, u punom jeku.
Nije.a to sivo je amerika i nato