Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Вјекослав Пребег се предао Русима исте секунде чим су ушли у Украјину бухахааа

Ћип Ћип Ћип Ћип

Pogledajte prilog 1303721
Ako sekunda kod tebe traje četiri mjeseca, ali to onda znači da si preblizu crne rupe, i ne, ne mislim na putinov shupak kako si prvo pomislio.

Jurišne jedinice Wagnera, VDV i NM DNR (ljudi koji 9 godina trpe Ukro iživljavanje i nasumične artiljerijske napade na civile) su izbili na poslednji put kojim je do sada bilo moguće slanje materijala, hrane i pojačanja Ukrima u Bahmutu. Oko puta su Rusi i Ukri svako sa svoje strane i više njime nema transporta, a brzo će biti i potpuno preuzet:
Druga vest - TG javlja da je Wagner već izbio kod onog spomenika MiG-17 u samom centru i da se vode ogorčene borbe na samom trgu:
Neka Bog blagoslovi nase hrabre ratnike koji se zrtvuju za bolje sutra svih nas

berica nisu uvatili nije ni dolazio, a zivkovic samo 48 sati - koliko su odlezale patriote srbi? ko je njih drukao? kako te nije sramota da lazes? gde u linkovi, dokazi za te gnusne tvrdnje?
Ma daj ti linkove davežu.
Boli me duppe i za Berića i za Živkovića i za tebe, ja ti kažem kako jeste misleći da ćeš možda ti da naučiš nešto.
Pazi koliko naopako - Živković špijun, a on odlikovan, sedi u prvom redu ispred Putina, hapšen u Srbiji, ranjen u Donbasu.
U isto vreme Berić - snima jutjub snimke, pljuje gomilu Srba koji dođu da ratuju, čuva prasiće u južnoj Rusiji, traži donacije, kada slušaš politička mišljenja sve neka naklapanja, ostavio ženu sa detetom u Srbiji (Sremu) i oženio drugu u Rusiji.

Nemam ja šta da ti dajem linkove, pazi lika, "gde su linkovi" :rotf:

Uključi mozak

Krik se cuo do neba jel tako TIXI :D
Scream Movie Ghost Face GIF by Scream

Kakve to veze ima, tržište oružja funkcioniše kao i svako drugo.Ima pravo ko hoće kupiti od Srbije, ako će posle baciti ili donirati, preprodati njegov problem.Srbija takodje proizvodi municiju za kalaše masovno i gotovo sam siguran da je ista završila gdje god postoji aktivno žarište od Sirije,Libije, Ukrajine pa šta?Srbija nije prodala zvanično ni Rusiji ni Ukrajini svoj proizvod i ne radi ništa da se ovaj sukob proširi pojača.
Друже ниси у праву. Код продаје наоружања, на свим извозним дозволама мораш имати крајњу дестинацију производа, страна којој продаш оружје не може без твоје дозволе трећој страни ни продати ни поклонити. Наравно да можеш ћутати и не бунити се, али то је онда као да си директно продао, што доводи до тога да су веома осрамотили све нас и државу Србију. Лично нисам веровао док наша гњида није признала продају.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back