Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Rusija se raspada a Putin ce da umre, mislim mator je, u neko vreme mora da pandrknejedino sto je raspadnuto to si ti, pa moraš da botuješ ovde da "Rusija se raspala a Putin je umro odavno"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusija se raspada a Putin ce da umre, mislim mator je, u neko vreme mora da pandrknejedino sto je raspadnuto to si ti, pa moraš da botuješ ovde da "Rusija se raspala a Putin je umro odavno"
Nemaju ni za preklopne ašovčićejedino sto je raspadnuto to si ti, pa moraš da botuješ ovde da "Rusija se raspala a Putin je umro odavno"
Davno je prošao očekivanu dob u RusijiRusija se raspada a Putin ce da umre, mislim mator je, u neko vreme mora da pandrkne
Ako pokriva ima da bankrotiraju samo tako.
To je dobar znak da ce otegne papke pre umesto kasnijeDavno je prošao očekivanu dob u Rusiji
jedino sto je raspadnuto to si ti, pa moraš da botuješ ovde da "Rusija se raspala a Putin je umro odavno"

moja žena je Moskovljanka potpuno se normalno živi, tako da laprdaj nekome drugom te nebuloze a oružna jemaju uopšte šta je rekao tvoj Zokec Milanović koliki je odnos u ispaljenim raketama, slušaj svoj poglavnika nemoj meneNemaju ni za preklopne ašovčiće
Pa ja sam bio nedavno čitaj še piše ili čuti, u Rusiju se živi normalno potupno, ajde piši dalje mora dnevnica da se zaradiCim tebe nema u Rusiji da osetis tu Putinovu blagodat znamo koliko je sati.![]()
Okej, usrećio si semoja žena je Moskovljanka potpuno se normalno živi, tako da laprdaj nekome drugom te nebuloze a oružna jemaju uopšte šta je rekao tvoj Zokec Milanović koliki je odnos u ispaljenim raketama, slušaj svoj poglavnika nemoj mene![]()

Jasna stvar, iz viših interesa neophodno je da podanici evropskih poseda ne ukapiraju koliko može po njih da bude katastrofalan američki rat sa Rusijom u Evropi.moja žena je Moskovljanka potpuno se normalno živi, tako da laprdaj nekome drugom te nebuloze a oružna jemaju uopšte šta je rekao tvoj Zokec Milanović koliki je odnos u ispaljenim raketama, slušaj svoj poglavnika nemoj mene![]()
To si sad lupio cifru.Stalno se menjaju zarobljenici, pre 2 nedelje ukrajina je razmenila oko 1.900 ruska zarobljenika.
U ukrajini postoje nekoliko stotina mesta gde se drze ruski ratni zarobljenici (prema izvorima iz belgije ima ih oko 500) u svaklom se cuva po nekoliko stotina zarobljenika
многи странци који ратују за Укре кажу да су Укри *пуни окрутне мржње*
slovaci povukli svoje iz upotrebe (znaci nisu remontovani i odrzavani i verovatno skinut deo opreme)Ma sigurno.
Ne lete ruskim avionima nego svemirskim brodovima.
Evo izvolte lista pa prebrojte koliko ih ima operativnih samo za MiG-29, a gde su ostali modeli.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Mikoyan_MiG-29_operators
Ti Frzzi ni neku Ukrajinku begunicu nisi u stanju da privedeš, čisto da se družite dok ne prođe grmljavina pa ćeš o drugima, bez komentara.Okej, usrećio si se![]()
Čudno, obično si pun ljubavi prema okupatoru koji uništava rvoju držav ui tvoj narodмноги странци који ратују за Укре кажу да су Укри *пуни окрутне мржње*
Укри се неће предатиPostoje ali Zapad neće rizikovati svoju egsisteniju radi tamo nekih Ukrajinaca ..Ko god misli drugacije jako je naivan..Rusi nemaju opciju nazad
I tebe zanima moj seksualni život?Ti Frzzi ni neku Ukrajinku begunicu nisi u stanju da privedeš, čisto da se družite dok ne prođe grmljavina pa ćeš o drugima, bez komentara.
није чудно, што већина и у рату остане човјекČudno, obično si pun ljubavi prema okupatoru koji uništava rvoju držav ui tvoj narod
Ukini im svu pomoć i sve donacije i nedaj im više ni metak, i neće se predati.Укри се неће предати
Pa nisu egzistencijalno ugroženi, vidiš da ne možete da osvojite mesto veličine MionicePostoje ali Zapad neće rizikovati svoju egsisteniju radi tamo nekih Ukrajinaca ..Ko god misli drugacije jako je naivan..Rusi nemaju opciju nazad
Rat uvijek izvlači najbolje ii najgore iz ljudi.није чудно, што већина и у рату остане човјек
иначе шта друго имаш?
Gde čizma prođe, tu logika prestajeSta se desilo sa ostalim rusima, muceni i ubijeni.
ovo je streljanje. Egzekucija.