Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bolje je Srbiji sa Zapadom.

Možda u Gulagu. Šalim se, ni tamo.
Nisam mnogo sklon da poštujem dostignuća Crvene armije.
Jer taj komunistički svet mi je nešto jako odvratno.

Vlada celom Evropom i čak skoro celom Ukrajinom.

Veštačka inteligencija će znatno promeniti stvari i tu...

Istina. SSSR im se raspao jer nisu imali hleba za još 2 dana 1991.god.
Zato sad forsiraju poljoprivredu maksimalno.

Multipolarni svet se čita kao Treći svetski rat. Možda ne nuklearni, ali sigurno Treći svetski rat poput ovih Regionalnih konflikata u koje je upleten maltene ceo svet.
Trend je počeo sa Korejom, nastavio sa Vijetnamom, Avganistanom, Sirijom i sad Ukrajinom.

I američka ekonomija vlada svet. Xex, pa to je FAIL.

Боље је, тачно. Али зашто је твоја политичка опција довела до тога да Србија постане руска губернија?

3500 raketa Grad proizvedenih u Krušiku završilo u Ukrajini. Ukrajinci će sad rado da ih isporuče Rujama, ako me razumete.

Rusi na VK: Pored ovakve braće, neprijatelji nam ne trebaju

To svakako ne govori da je Srbija isporučivala rakete direktno Ukrajini.
Mogle su da budu isporučene ko zna kome pa da završe u Ukrajini.

Danas je vojna oprema na ceni, tržište cveta, potražnja je mnogo veća od ponude a to pravi uslove za svakojake kombinacije

Toliki broj Ukrajinaca sipatise "nacizam" da si to prvi put cuo od Putina na pocetku agresije...Pa svi fanatici u Srbiji i skoro citav narod je za to tek sad saznao nakon pocetka agresije, nije znao za taj "cuveni" nacizam ni nakon otimanja Krima... Lupas ko otvoren prozor....Lako je tobom i takvim bimbojima manipulisati...Standardnom pricom svakog agresora u istoriji...
Ne laži, znaš i sam!

Znači navijaš za Azov bataljon

DAF539D7-AF19-4094-8E1C-2F4A6DFA7D3D_s_w408.jpg

Sta ce promeniti Rusija?
Nista. Ne moze nista. Moze samo da doprinese da se medjunarodni poredak promeni u korist malih zemalja da im se barem cuje glas.
Ljudi to ne razumeju. Kao onomad pre izbore, neka klinka koja nema dana radnog staza iza sebe, nema ni zavrsen fakultet, nema dece , kuceta , maceta… duva, pije, orgija , propusta ispitne rokove, nema brige nikakve, roditelji placaju stan, hranu , odecu, skolovanje… bukvalno sve… pruza ona meni letak na kome pise 1 od 5 miliona i kaze mi “pomozite da promenimo sistem”
Gledam onaj letak , ne zelim da ga uzmem pogledam je i kazem joj , devojcice idi kuci vreme brzo prolazi i zivot je kratak da bi ga bacala na nebuloze. Sistem ne moze da se promeni jer o tome ne odlucujemo ni ti ni ja ni oni koji bi ti volela da glasaju za vas.
Sistem je uvek isti. Moze da se promeni vladajuca struktura, ali ne i sistem. Ono sto moze da se promeni jeste manevarski prostor u kome male drzave i narodi imaju malo veci izbor da zastite svoje interese. Dokle god postoji hegemon, taj izbor ne postoji. Rusija to menja i postavlja taj prostor, ali ne zato sto to zeli , to je sporedno, njen primarni cilj je da sprovede svoje interese, ovaj prostor za male je samo proizvod krupnijeg plana. Mi smo ti kao nesto ne planirano u igri. Nuzno zlo sa njihove tacke gledista

Toliki broj Ukrajinaca sipatise "nacizam" da si to prvi put cuo od Putina na pocetku agresije...Pa svi fanatici u Srbiji i skoro citav narod je za to tek sad saznao nakon pocetka agresije, nije znao za taj "cuveni" nacizam ni nakon otimanja Krima... Lupas ko otvoren prozor....Lako je tobom i takvim bimbojima manipulisati...Standardnom pricom svakog agresora u istoriji...
Ma nije valjda
20161201205355.jpg

Ma sve je sad vama nacizam osim onoga sto vi radite...Na poceku ste izgleda lepo govorili u onim vasim prorocanstvima od kojih je jedno glasilo, parafraziram: Docice vreme kada ce nacisti zapoceti rat, a napasti ljude koje ce nazvati nacistima...
Ne lupaj! Koje si denominacije? Zna se ko to jedini krije - Jehovini Svedoci i Sajentologija, dakle taj si!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back