Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.391
Ne, primjećuju i drugi, ali kaj da ti radimo...Jel samo ti ne primjećuješ ogromnu razliku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, primjećuju i drugi, ali kaj da ti radimo...Jel samo ti ne primjećuješ ogromnu razliku?
Razvalio je, za razliku od anemičnog čovjeka koji je izgledao kao Putin i nešto trkeljao.
Mogao bi se opkladiti da mi ih je vise zao nego Putinu.A tebi suze teku niz leđa...
Ne, primjećuju i drugi, ali kaj da ti radimo...
Lijepo se paraziti nakačili na sisu, ali kao i u Siriji, došao baćuška i skazal NJET..
Како бих рекао...
![]()
Нећемо никада дозболити да нам Руси у Украјини уништебаштицуДЕМОКРАТИЈУ!!!
.
crkla usaCrkla kina
Kanješno. U tebja ruskaja duša.Mogao bi se opkladiti da mi ih je vise zao nego Putinu.
Русија је победила оне секунде кад је одлучила да Украјина мора да угине.Pa čudno da od tako malo pomoći Rusija nije već pobijedila.
Ugroženi ljudi. Rusi se infiltrirali svuda. Da nema Rusa ne bi bilo baza.Zlo je pustilo pipke širom sveta, sa zlom namerom.
![]()
Kad su to Rusi bili pretnja hrvatskoj? Meni je nedokučivo zašto gotive hrvate.I sta sad? Sigurnost Hrvatske zahtjeva odredjene zrtve. Bitno je da Rusi vise nikada nece moci rovariti na Balkanu i sire.
Da, velika razlika između govora 24.2. 2022. i 21.2.2023. U prvom je bahato bijesnii i negirao postojanje ukrajinskog naroda, jezika, kulture, u drugom pojeo sva govna od godinu prije, govorio da ne vodi rat protiv UKRAJINSKOG NARODA i krivio sve druge za svoje greške.Baš sam odgledao govor, jadno, jadno, nije to više onaj bahati kepec što je umislio da je car, nekako se skupio u sebe, ne cvate cveće u njegovo preduzeće, točno se vidi na njemu![]()
Za sada crkava samo Rusija. Nažalost!Русија је победила оне секунде кад је одлучила да Украјина мора да угине.
Ово данас се само запад у очају копрца, али не мења баш ништа.
Видим.Za sada crkava samo Rusija. Nažalost!
Rusi su prijetnja za citavu EU, nas nacin zivota i ekonomski prosperitet i treba ih drzati sto dalje na rastojanju.Kad su to Rusi bili pretnja hrvatskoj? Meni je nedokučivo zašto gotive hrvate.
Ulaskom u NATO i slanjem oružja Ukrajini možete isposlovati promenu ruskog kursa.
Prže Ruse u Ukrajini već godinu dana, a Rusi krenuli sa paradnim uniformama na Kijev.Видим.
Укро војска држи 20% Русије и пржи је уздуж и пореко већ годину дана 24/7 Буххаха
Тешке су муке усташке.
"They started the war and we use force to stop it."
Jel kaže da joj je drago što je ubijeno pola miliona djecenothing at all, why?
Neki iz Bajdenove pratnje , valjda mu objašnjava kako da ne izlazi iz aviona![]()
Pa drži neki komad Rusije, jel tako.Видим.
Укро војска држи 20% Русије и пржи је уздуж и пореко већ годину дана 24/7 На жалост![]()
Буххаха
Тешке су муке усташке.
Да их прже били би истераниPrže Ruse u Ukrajini već godinu dana, a Rusi krenuli sa paradnim uniformama na Kijev.