ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.361
У то не сумњај... комешање је код Руса опасно, баш увек као пред пораз...Ja to vise i ne pratim, oce biti okoncan rat brzo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У то не сумњај... комешање је код Руса опасно, баш увек као пред пораз...Ja to vise i ne pratim, oce biti okoncan rat brzo?

Тренутна ситуација у Артјомовску [Бахмут]
 Тренутна ситуација у Артјомовску [Бахмут]Rasap ekonomije u RusijiPlaci.
I dalje kupuju Ruski gas i naftu.
Placi jos vise
Prdofasisti na aparatima
Samo wannabe pedofil to može vidjeti kod BajdenaPošto ja ne diskutujem sa tobom drugi će ti postaviti ne jedan nego desetak klipova sa neprikladnim ponašanjem dotičnog u prisustvu dece.
rusi gadjaju ukre preko nato zemlje:Дај неку кинеску или Руску познате по компетентности и непристрасноти познате...
Чекамо

У то не сумњај... комешање је код Руса опасно, баш увек као пред пораз...
A da li ima neke negativne osobineМилош Биковић.. „Бомбардовао ме је овај „цивилизовани свет”.
Bikovic, really. Ocajni postajemo.Милош Биковић.. „Бомбардовао ме је овај „цивилизовани свет”.

promasio si poentuДај неку кинеску или Руску познате по компетентности и непристрасноти познате...
Чекамо

Ruski plan je bio da se EU smrzava i da inflacija ode u PM zbog skupih energenata, da se narod pobuni i da razjedini EU oko pomoći Ukrajini.
No dobro, bilo je i očajnijih pokušaja, tipa da se Poljake optuži da žele okupirati zapadnnu Ukrajinu
Ма 'ајде молим те... јесте да сви лажу, али светско Министарство лажи је англо-америчко. Они су тата мате за то.Дај неку кинеску или Руску познате по компетентности и непристрасноти познате...
Чекамо
Formalna objava rata nije potrebna ali je potreban opravdan razlog za napad inače se radi o protivpravnom napadu i agresiji.Prva rečenica ovog teksta ti stoji...formal declaration off war is not necessary
Prosto neverovatno. Onda posle godinu dana tih najava, odjednom ove nedelje kažu: "U stvari ne, ubićemo mi Poljake."No dobro, bilo je i očajnijih pokušaja, tipa da se Poljake optuži da žele okupirati zapadnnu Ukrajinu
promasio si poentu
najokoreliji rusofili sve skidaju s mrskog USA Tvitera
A sirijske su pozvale amerikance? Ili libijske i iračke?A pozvale su ih i ukrajinske vlasti da im sruše zemlju??
Jako glup plan, čak i kad je bio živ.Ne, Ruski plan je demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine.
Ostalo je onako pride. Ako bude, bude, ako ne nema veze.
ne ponasa se primereno to je fakt, ne moras biti vonabi pedofil da bi primetioSamo wannabe pedofil to može vidjeti kod Bajdena
Formalna objava rata nije potrebna ali je potreban opravdan razlog za napad inače se radi o protivpravnom napadu i agresiji.
Ne znam zašto se praviš budala.
Ne baš, vi Rusi i Šiiti imate tapiju na toМа 'ајде молим те... јесте да сви лажу, али светско Министарство лажи је англо-америчко. Они су тата мате за то.
Лупаш глупости, то су хиперсонични пројектили који имају чудан алгоримат путање...rusi gadjaju ukre preko nato zemlje:
https://www.zerohedge.com/geopoliti...moldovas-government-collapses-russia-breaches
"Several Russian missiles passed through the airspace of Moldova and Romania. These missiles are a challenge to NATO and collective security. This is terror that can and must be stopped," he added. Zelensky has long tried to push NATO more directly into the conflict to drive the Russians out of Ukraine.
Nadam se da će Vaš poraz potrajati još 2023, da bi ti se SNS raspao u prdež.Ja to vise i ne pratim, oce biti okoncan rat brzo?
promasio si poentu
najokoreliji rusofili sve skidaju s mrskog USA Tvitera

Чим толко гину високи официри, ја већ видим побуну обичне војске која их је вероватно казнила за погрешне одлуке