Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лупаш глупости, то су хиперсонични пројектили који имају чудан алгоримат путање...

Изучи о тим пројектилима, они иду преко мора, па онда скрену ка Украјни...
to ukre tvrde, a ne ja, ali vazi se zaobisli su nato zemlju, ako ti kazes, hehe, inace bi ih nato poobarao, da moze

sta cemo za maskovim okretanjem ledja ukrama, kako ce sada da pobede?

Zelensky Lashes Out After Starlink Cuts Off Ukrainian Drones

Formalna objava rata nije potrebna ali je potreban opravdan razlog za napad inače se radi o protivpravnom napadu i agresiji.

Ne znam zašto se praviš budala.
Amerika nije nikad napala Siriju, već ISIS. Uostalom pogledaj na onoj listi pomaganje u oružju i financijski zaraćenoj strani ne krši tvoj neutralni status. Povod za rat je bio napad na blizance 2001, a za Irak WMD.
ne pravi se on da je budala
Tolike ste budale, da točno znam što ćete sljedeće napisati. :worth:

to ukre tvrde, a ne ja, ali vazi se zaobisli su nato zemlju, ako ti kazes, hehe, inace bi ih nato poobarao

sta cemo za maskovim okretanjem ledja ukrama, kako ce sada da pobede?

Zelensky Lashes Out After Starlink Cuts Off Ukrainian Drones

Дрогаш Илон није чуо за Аваксе...

Ништа се ти не сикирај за браћу Крајишнике, ријл тајм срвејнлс са ратишта и даље иде лајв...

Amerika nije nikad napala Siriju, već ISIS. Uostalom pogledaj na onoj listi pomaganje u oružju i financijski zaraćenoj strani ne krši tvoj neutralni status. Povod za rat je bio napad na blizance 2001, a za Irak WMD.

Tolike ste budale, da točno znam što ćete sljedeće napisati. :worth:
Ti razlozi koje navodiš nisu nikada dokazani. To su sve tvrdnje jedne strane a nikada nije čak ni pronađeno WMD oružje u Iraku.

Nikakvih dokaza finansiranju terorizma, sve su to gluposti koje ne mogu piti vode i obične laži.

Ne znam koga misiš lagati sa tim ali ovde ne možeš nikog.

Тешко тебе укапирати ... :zroll:
Vidis da je tesko.

Ja sam napisala ironicno da oni koji pljuju po USA sad koriste USA mreze a ti nisi ukapirao nego si mislio da imam nesto protiv istih...onda si ironicno pomenuo ruske i kineske medije- nidje veze.

Ja sam jako fokusirana kad hocu i zato nemoj mnogo da se pravis pametan. Jednostavno ti je promakla sustina mog posta i kraj price.

Vidis da je tesko.

Ja sam napisala ironicno da oni koji pljuju po USA sad koriste USA mreze a ti nisi ukapirao nego si mislio da imam nesto protiv istih...onda si ironicno pomenuo ruske i kineske medije- nidje veze.

Ja sam jako fokusirana kad hocu i zato nemoj mnogo da se pravis pametan. Jednostavno ti je promakla sustina mog posta i kraj price.
Da ali posle si nešto jela Konašenkova kako je bajden lošiji vođ od onih koji jedu pse

Pogledajte prilog 1295669
jim carrey hip thrusts GIF

Nemačka se tiho povlači: "Ne radi se o igračkama već o teškoj vojnoj opremi"​

Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok pozvala je danas na oprez kada je reč o zapadnoj isporuci oružja Ukrajini.

11394204163e7f61bb2add080731387_v4_big.jpg

Berbok je rekla da se "ne radi o igračkama, već o teškoj vojnoj opremi", preneo je "Velt".

Berbok je dodala da je odluka o isporuci oružja Kijevu bila teška. "Zato je važno pažljivo odmeriti stvari iznova i iznova. Međutim, mora se istovremeno razmotriti i šta se dešava ako Ukrajina ne može da se odbrani", istakla je Berbok za "Tagesšpigel".

Na pitanje o mogućoj isporuci borbenih aviona Kijevu, Berbok je rekla da se takva debata ne vodi u Nemačkoj.

"Važno je da se dosad donete odluke brzo sprovode", istakla je.

Ona je, takođe, priznala da je napravila grešku kada je krajem januara izjavila da je "Evropa u ratu protiv Rusije".

"Ko radi, taj i greši", rekla je Berbok.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back