Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.143
Moj kolega sa zidićaJavio se visoko obrazovani blabla ispijac piva pred radnjom![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj kolega sa zidićaJavio se visoko obrazovani blabla ispijac piva pred radnjom![]()

zar nijesu Ukri napali Donbas desetak dana prije, cijela linija dodira je bila pod vatrom
Forumska Rusija je ovde ponavljala te reči
S rogatima se ne valja bostiYou mess with the bull you get the horns
Ne znam kako vi Purgeri/******* to prevodite
Nijesuzar nijesu Ukri napali Donbas desetak dana prije, cijela linija dodira je bila pod vatrom
Mislis da su russcici bolji prema ukrajincima?sreca im je pa imaju Ruse sa druge strane. da sam ja komandant ovima koji su pobijeni, Drakula bi bio zaebancija za mene.
"Povlačimo se, porazili smo i ponizili Zapad bez ispaljenog metka"Forumska Rusija je ovde ponavljala te reči
A posle seamlessly su prešli na parolu ubijanja i dečijih logora
Ukri imaju već 260 hiljada mrtvih, i ranjenih mora biti duplo više. To je, dakle, 700-750 hiljada mrtvih i ranjenih.kad govorimo o brojkama prve brojke o poginulim nacistima je objavila Ursula.. al se za ****** pa obrisala tvit
pre 10 dana brojke je objavio i Izrael koji je na strani Ukrajine, dakle nikako nije pristrasan na ruskoj strani
250 000 Ukrajinaca mrtvih, 18 000 Rusa.. s obzirom kako Rusi razvaljuju Ukrajinu ovo je verovatno i istina.. hiljadu, gore dole
Dužnost svakog Ukrajinca je ubijati okupatora na sve zamislive načine.Mislis da su russcici bolji prema ukrajincima?
A ako su ti russcici najprije poravanali njegovo selo ..pobili civile mozda i nekoga od njegove familije?
A ti i sam znas da onda nekim ljudima bude fitilj jako kratak!
Pa nisu vasi vise cim su na strani Rusa.Koji "naši"?
Ustaše?![]()
Ovaj bradonja, na kraju videa, gleda ga ko zmija žabu.
A dobro, onda mrtvaci uništavaju okupatora. Već je dosadilo gledati umiruće Ruse po rovovima koliko je togaUkri imaju već 260 hiljada mrtvih, i ranjenih mora biti duplo više. To je, dakle, 700-750 hiljada mrtvih i ranjenih.
Koje?pa dobro gde su te mape?
Linkuj izvorUkri imaju već 260 hiljada mrtvih
Pa niko ne uništava Ruse, to je već sad jasno. Ajde tvrditi tako nešto u septembru, oktobru, novembru, decembru i ok, ali već skoro mesec i po Rusi iz dana u dan napreduju, kao i što su i u proleće i leto 2022.A dobro, onda mrtvaci uništavaju okupatora. Već je dosadilo gledati umiruće Ruse po rovovima koliko je toga
ŠormazLinkuj izvor
Svaka rit dojde na šekret, pa bu i ukrajinska. Soon, very soonYou mess with the bull you get the horns
Ne znam kako vi Purgeri/******* to prevodite
Pa poslali ste još 300,000 trupa pre 8 meseciPa niko ne uništava Ruse, to je već sad jasno. Ajde tvrditi tako nešto u septembru, oktobru, novembru, decembru i ok, ali već skoro mesec i po Rusi iz dana u dan napreduju, kao i što su i u proleće i leto 2022.
Izvor mu je poremeceni XICOR pa jedan drugome preljevaju iz supljeg u praznoLinkuj izvor
fitilj bude kratak samo glupima ali za to postoji komandni lanac.Mislis da su russcici bolji prema ukrajincima?
A ako su ti russcici najprije poravanali njegovo selo ..pobili civile mozda i nekoga od njegove familije?
A ti i sam znas da onda nekim ljudima bude fitilj jako kratak!
U proljeće i ljeto su imali šetnjicu prema ovom danas. Izgine ih 2000 da osvoje selo od 5.500 stanovnikaPa niko ne uništava Ruse, to je već sad jasno. Ajde tvrditi tako nešto u septembru, oktobru, novembru, decembru i ok, ali već skoro mesec i po Rusi iz dana u dan napreduju, kao i što su i u proleće i leto 2022.
To se, kao ni nus pojave genske terapije, ne primjućuje. Nema, nije se dogodilo....oni misle da je to junastvo i dobra osobina
a ovo gledamo na desetine ako ne i stotine puta sto se zna od pocetka rata.
terapija je dobra za zdravljeTo se, kao ni nus pojave genske terapije, ne primjućuje. Nema, nije se dogodilo....

Nemoj da nam Bajdena udari šlog, a Lajava i Borelj će sad da im pokažu, kakva je samo bila drama kad je neka državica tamo negde napravila ugovor sa Kinom da im napravi luku, jaoj, nije se prestajalo sa kuknjavom o “malignim uticajima”, kako “Kina pravi svoju bazu i još i gusarsko gnezdo za Iran i ostale “otpadničke države””, čak su fantazirali da će da im se tu ugnezdi i Severna Koreja, pa će po izdajničkim državama u Africi da raspoređuje rakete i slične gluposti. U Forgein Affair je bila objavljena cela lista zemalja iz Afrike za koje se konstatovalo da su spremne da prave svaku moguću štetu Zapadu, bez obzira na posledice, samo ako ih neko naoruža, i ljudi su zahtevali “preventivnu akciju”, “pre nego što ih Rusija, Kina, Iran i Severna Koreja opreme da narušavaju međunarodni poredak”, pa onda “opasnost od Severne Koreje”, jer joj trebaju resursi, pa će sa se udružuju sa drugim “otpadničkim zemljama” po Africi, i čak od “opasnosti” jer Severna Koreja izvodi geološka istraživanja u Sudanu i par državica u centralnoj Africi, jer ako nađu naftu par režima bi moglo da postane opasno po “ostatak sveta”, a tek ako Severna Koreja dođe do nafte, tad bi valjda već ceo Kosmos propao.Russia builds naval base in Africa, Sudan, on the Red Sea: Acc. to the agreement signed in 2020, the base would house 300 Russian military and civilian personnel, and would simultaneously host up to 4 warships. It's now in the process of ratification by Sudan's parliament.