Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.485
Ali nisi !da sam Kinez ja bi se zabrinuo.
koliko već sutra začepiće mu kinezi usta i te kako !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali nisi !da sam Kinez ja bi se zabrinuo.
I platiće ga, ili jednom i odjednom za sve, ili generacijama, po Sibiru, kažu nađena nova nalazišta nikla, ima da se kopa još bolje nego kod Careva.The New Republic 2014: Ethnic Russians in the Baltics Are Actually Persecuted. So Why Isn't Putin Stepping In?
Pogledajte prilog 1303316
Kao što rekoh, nagomilali su dug tretirajući četvrtinu svoje populacije kao neželjene strance, još uz sve što su radili predhodnih godina zaista im je pametno da se primire.
to i meni nije jasno bilo kada su portugalci stavljali ispred kafica i barova da ne sluze ruseja sam svestan da oni oduvek pricaju o ulasku tenkovima u Lisabon,
al nije mi bas najjasnije, Rusija se nikad nije neprijateljski izjasnila protiv Portugalije niti Portugalija prema Rusiji, zasto ih onda ovi rusosiiti na forumu mrze, nema nikakve logike
Rusija i Portugal nemaju niti su imali bas nikakvih neresenih racuna istorijski
zasto takva mrznja prema random zemljama
dje?Ali zato pričaš da svi Rusi vole rat
Sta je bilo kad si se probudio?Evo reći ću ti kako ja zamišljam: krstareće po lukama, dronovi po energetici. Možda i VBRovi po jednoj fabrici, za primer.
Tu PVO ne pomaže. Ima da se raspadnu bez da ijedna čizma stupi na ostrvo.
Dete, iskuliraj malo i knjigu u ruke, sutra je školski dan.Znaci, ostale su ti samo parole.
Vjerovatno je i tebi jasno da bi se Kina jos mnogo vise obrukala sa napadom nego sto je to slucaj sa Rusijom, jer je za razliku od Ukrajine Tajvan mala vojna sila, sa vojnim budzetom Izraela i najmodernijim zapadnim oruzjem, vecom motivacijom da se brane nego Ukrajinci, bez kvislinga i neutralinih, i kao ostrvo mnogo teze za zauzeti.
I Naravno zato sto bi Ameikanci direktno koristili svoju mornaricu i avijaciju slucaju napada.
Šta je pjesnik htio reći??A Archer 155mm? Caesar 155mm? Noru da i ne pominjem, šta joj vredi što je izvežena u duplo više primeraka nego što je napravljeno Archera ..
Pa kad neko napiše da je Putin diktator, vi kažete: "Ne! Ima neverovatnu podršku naroda!"
Sta je bilo kad si se probudio?
Prije ce biti da ce im NATO unistiti citavu mornaricu prije nego sto isplove iz luke
Znaci, ostale su ti samo parole.
Vjerovatno je i tebi jasno da bi se Kina jos mnogo vise obrukala sa napadom nego sto je to slucaj sa Rusijom, jer je za razliku od Ukrajine Tajvan mala vojna sila, sa vojnim budzetom Izraela i najmodernijim zapadnim oruzjem, vecom motivacijom da se brane nego Ukrajinci, bez kvislinga i neutralinih, i kao ostrvo mnogo teze za zauzeti.
I Naravno zato sto bi Ameikanci direktno koristili svoju mornaricu i avijaciju slucaju napada.
Koji mi,i gde sam ja to napisaoPa kad neko napiše da je Putin diktator, vi kažete: "Ne! Ima neverovatnu podršku naroda!"
Cool, onda ne možete u kafić.
Oće BRE, najdirektnije će da zarate, pa će i Kina najdirektnije da koristi i bojeve glave od 5 i 10 megatona o po Vašingtonu.Znaci, ostale su ti samo parole.
Vjerovatno je i tebi jasno da bi se Kina jos mnogo vise obrukala sa napadom nego sto je to slucaj sa Rusijom, jer je za razliku od Ukrajine Tajvan mala vojna sila, sa vojnim budzetom Izraela i najmodernijim zapadnim oruzjem, vecom motivacijom da se brane nego Ukrajinc, bez Kvislinga i neutralinh, i kao ostrvo mnogo teze za zauzeti.
Oće BRE, najdirektnije će da zarate, pa će i Kina najdirektnije da koristi i bojeve glave od 5 i 10 megatona o po Vašingtonu.
Prvo proveri šta kaže U.S Naval Institute Proceedings o tome čija je mornarica jača, posebno u sopstvenom priobalju, pa onda palamudi i iznosi “procene”.
Ukrajinci im Moskvu potopili, ,mozes li zamisliti sta bi im SAD napravio.Dete, iskuliraj malo i knjigu u ruke, sutra je školski dan.
Smejurija je to što ovde pišeš, baš brukanje bez granica.
Stvarni svet malo drugačije funcioniše od Top Gun filmova, završi ti srednju školu pa se zaposli, uđi malo u industriju da naučiš ponešto.
Jedina smijurija je ono kako vi zamisljate invaziju na Tajvan.Dete, iskuliraj malo i knjigu u ruke, sutra je školski dan.
Smejurija je to što ovde pišeš, baš brukanje bez granica.
Stvarni svet malo drugačije funcioniše od Top Gun filmova, završi ti srednju školu pa se zaposli, uđi malo u industriju da naučiš ponešto.
Jel ima nešto dalje.. zapadno... na evropskom kopnu..., a da je bitno? Nije valjda da nisi shvatio.ja sam svestan da oni oduvek pricaju o ulasku tenkovima u Lisabon,
al nije mi bas najjasnije, Rusija se nikad nije neprijateljski izjasnila protiv Portugalije niti Portugalija prema Rusiji, zasto ih onda ovi rusosiiti na forumu mrze, nema nikakve logike
Rusija i Portugal nemaju niti su imali bas nikakvih neresenih racuna istorijski
zasto takva mrznja prema random zemljama
mozda se zato onaj vas Oliver Antic bacio sa litice tamo u Portugalu, nisu hteli da mu posluze skembice i rakijuto i meni nije jasno bilo kada su portugalci stavljali ispred kafica i barova da ne sluze ruse
ili bilo gde u svetu
mrzeti nekoga zato sto je rus nemac englez,glupost
Stim što je Tajvan ostrvo koje je lako staviti u blokadu i onda samo čekat da se predaju! Misliš da Ameri toliko ludi da napadnu Kinu koja ima flotu koja je skoro ravna njihovoj ako nije i jača bar što se tiče modernih razarača i fregata!Amerika ne sme da udari na Kinu jer ce onda Kina udariti na njih. Ti si izgleda zaboravio da je Kina nuklearna sila i ima interkontinentalne rakete kao i Amerika.
Amerika ce im uvesti sankcije i bodriti Tajvan i to je sve. Bs kao i sad u Ukrajini.
4600 generala ...15000 ustasa i 170000 ukrasa zadovoljan, ali mozda TIXI da tocnije brojkepodeli nam samo jednu bitnu informaciju kao sto si delio za Mariopoulj
koliko americkih generala ocekujes da zarobite do kraja opsade Bahmuta
Da ne bi posle Tajvana i ti kmečao, idi malo na https://usni.org pa čitaj malo i slobodno vreme, Hrvati su ipak pomorski narod, sramota je da o tome znaš manje nego ja o kriketu. Posle ćeš i ovde i na forum.hr moći da podigneš prst i da kažeš da si ti lično savetovao diplomatiju za Tajvan, magarci nisu hteli da slušaju, i eto gde su stigli.Znaci, ostale su ti samo parole.
Jedina smijurija je ono kako vi zamisljate invaziju na Tajvan.
Ukrajinci su malo bolje naoružani od Talibana za komandama Boeinga iznad New York-a i Washington-a, baaUkrajinci im Moskvu potopili, ,mozes li zamisliti sta bi im SAD napravio.