Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve više stiže i novih modnih krikova i arlauka

FqFDJUiWAAA3PTQ

Svih 5 komada ide u Ukrajinu, malo sutra. :mazi:

Pa, ruski mediji plasiraju svoje laži.

Evo, baš pre 4 dana su za beogradski miting podrške napisali da su to Nacisti.

I tebi je baš lepo što te Rusija naziva pogrdnim imenima jer si dayoos (rogonja)

Kakvo spinovanje, moj duboki naklon, zaista

Nego da se vratimo mi na temu, šta je to izjavio Porošenko, da čujemo

Hebote čovek se hvali da mu je najveći uspeh kao predsednika to što je stvorio moćnu ukrajinsku armiju i ti si se baš zainatila da mu to negiraš

Taćno ću da te prijavim Porušu da mu rušiš sneška,
ima da te uvalja tako matoru u čokoladu i da te baci svinjama da te izjedu

šta je to izjavio Porošenko, da čujemo

Hebote čovek se hvali da mu je najveći uspeh kao predsednika to što je stvorio moćnu ukrajinsku armiju i ti si se baš zainatila da mu to negiraš
On je nebitan, bivši političar.

Tebi je zanimljiv samo jer si poverovao ruskoj propagandi: "Ja, Hitler Porošenko, sam izgradio najmoćniju armiju sveta 2014. To objašnjava što Putin nije uspeo u dvodnevnoj operaciji."

Ali severozapadne zemlje imaju standard i drugačiji pogled na suživot.
Ono što je otežavajuće je ako mladi ne budu učili medjusobne jezike.
...................................................................................................................
Dok je u Ukrajini suprotno sličan jezik , slični mentaliteti ali Rusi hoće biti u Rusiji a ne na silu u sastavu Ukrajinskih
šovinista.
pa evo, sada ih na silu uteruju Ruski sovinisti u svoj obor

ПодКитно да СБ УН по захтеву Енглеске прогласи БаКмут заштићеном енклавом и тиме спрече његов пад. Заузврат ће Путин бити проглашен фактором мира и стабилности !
Šta je ovo Ukrajinci su počeli da ubijaju i po centralnoj Rusiji

Ako znaš nekog u Moskvi reci mu da BEŽI

Sta da sanjam?
Ne znam kako ti zamisljas invaziju na jedan gusto naseljeni otok sa skoro tri milijuna do zuba naoruzanih ljudi, a u pozadine NATO mornaricu i avijaciju.
Živi bili pa videli. I uživali u kmečanju po Tviteru. Počeće sa “pobedama” a kraj će biti neprekidno kmečanje o “surovim Kinezima” i “jezivoj torturi” nad slobodoljubivim “narodom Tajvana”.

Rusa je sve manje i u Rusiji, to je nikakav argument

ja bi rekao da je u Evropi ipak stvarni problem trend nataliteta nekoliko decenija unazad u svim drzavama Evrope, pa tako i za Ruse, cak su i siptari presli u minus posle 1999e

ali vi imate te vase teorije da vas ljudi gusteri zrace HAARPom i polivaju kemtrejlsima pa zato nemate copor dece nego samo jedno i dvoje
The New Republic 2014: Ethnic Russians in the Baltics Are Actually Persecuted. So Why Isn't Putin Stepping In?
1677617030924.png

Kao što rekoh, nagomilali su dug tretirajući četvrtinu svoje populacije kao neželjene strance, još uz sve što su radili predhodnih godina zaista im je pametno da se primire.

ПодКитно да СБ УН по захтеву Енглеске прогласи БаКмут заштићеном енклавом и тиме спрече његов пад. Заузврат ће Путин бити проглашен фактором мира и стабилности !
Da BRE, jel si vido one Ukre što su u Soledaru pružali otpor kad je Prigožinov ultimatum istekao.

svasta je moguce da je bilo, ali Ruske nuklearne snage su u stanju pripravnosti jos od marta prosle godine.

Znaci. Jedan klik i aufiderzen svete
problem je što taj klik treba neko da naredi pa cela hierarhija ljudi da odobri i prenese. A tu možda svako i ne misli da je dobro da mu familija bude isparena ili polako umirala od gladi i radijacije jer se neko zeznuo u ratnim predviđanjima
A najcesce taj klik naredkuju i prenose najbogatiji ljudi, koji će i najviše izgubiti

Sta da sanjam?
Ne znam kako ti zamisljas invaziju na jedan gusto naseljeni otok sa skoro tri milijuna do zuba naoruzanih ljudi, a u pozadine NATO mornaricu i avijaciju.
Evo reći ću ti kako ja zamišljam: krstareće po lukama, dronovi po energetici. Možda i VBRovi po jednoj fabrici, za primer.

Tu PVO ne pomaže. Ima da se raspadnu bez da ijedna čizma stupi na ostrvo.

Žilavi kad moraju, Zeleni šalje masu mobilisane pešadije i ne dozvoljava povlačenje niti se brine za žrtve.
Mislim da su u pitanju više stranci.
Vidio sam nedavno snimak gdje se jedan nacista iz Gruzije sam iz rova bori protiv Rusa dok se par Ukrajinaca uopće ne bori i čekaju da ovaj bude likvidiran da se predaju.
Stranci kojih je na tisuće su veći fanatici čini se.
U Poljskoj ima groblje sa skoro tri tisuće grobova.

Sta da sanjam?
Kupi sebi globus ili kartu svjeta, pa malo pogledaj gdje je Kina, gdje Tajvan, a gdje Evropa i SADe! Ako poslije toga i dalje nastaviš lupati, ja ti tu ne mogu ništa pomoći!

3000 najmanje :D ,taj je pisao kad se Rusi zalete eto ih u Portugalu.
ja sam svestan da oni oduvek pricaju o ulasku tenkovima u Lisabon,
al nije mi bas najjasnije, Rusija se nikad nije neprijateljski izjasnila protiv Portugalije niti Portugalija prema Rusiji, zasto ih onda ovi rusosiiti na forumu mrze, nema nikakve logike

Rusija i Portugal nemaju niti su imali bas nikakvih neresenih racuna istorijski

zasto takva mrznja prema random zemljama

Evo reći ću ti kako ja zamišljam: krstareće po lukama, dronovi po energetici. Možda i VBRovi po jednoj fabrici, za primer.

Tu PVO ne pomaže. Ima da se raspadnu bez da ijedna čizma stupi na ostrvo.
I šta ćeš kad nato štab aktivira kolektivnu odbranu

Ako je ovo vaša performansa protiv lovačkog udruženja "Žitomir," onda zamisli protiv najveće sile svih vremena (Brisel)

Živi bili pa videli. I uživali u kmečanju po Tviteru. Počeće sa “pobedama” a kraj će biti neprekidno kmečanje o “surovim Kinezima” i “jezivoj torturi” nad slobodoljubivim “narodom Tajvana”.
Znaci, ostale su ti samo parole.

Vjerovatno je i tebi jasno da bi se Kina jos mnogo vise obrukala sa napadom nego sto je to slucaj sa Rusijom, jer je za razliku od Ukrajine Tajvan mala vojna sila, sa vojnim budzetom Izraela i najmodernijim zapadnim oruzjem, vecom motivacijom da se brane nego Ukrajinci, bez kvislinga i neutralinih, i kao ostrvo mnogo teze za zauzeti.

I Naravno zato sto bi Ameikanci direktno koristili svoju mornaricu i avijaciju slucaju napada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back