Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rat izmedju Rusije i Ukrajine to je kao a Srbija napada CG da ih vrati srpstvu.

Rat izmedju Kine i Taiwana, to je Zlatibor napada Taru da vide ko je veci cetnik i ko ima bolju gibanicu.
Da, stanovnistvo Tajvana jedva ceka da zivi u diktaturi, u kojoj drzava kontrolise sve, pa cak i koliko djece jedna obitelj smije da ima ili da uvodi nove kulturne revolucijej ako se k--c digne tamo nekom starcu iz komunisticke partije. Ja mislim da im je motivacija cak i veca od Ukrajinaca da se bore za slobodu.

Poslednja izmena:
To je još jedna vaša laž, da se Ukrajina naoružavala pre 2022.

Zašto ih onda tek sad treniraju u Ramštajnu

To što ti lažeš kako zineš ne znači da i drugi rade isto.

Ovim nisi optužila mene nego brojne ukrajinske i svetske zvaničnike koji su sami izjavili da je Ukrajina 8 godina kupovala vreme i pripremala se za rat sa Rusijom. Masivne fortifikacije nisu izgrađene preko noći a ukrajinska vojska je pretrpela ozbiljnu modernizaciju uz ulaganje ogromne količine novca

Da, stanovnistvo Tajvana jedva ceka da zivi u diktaturi, u kojoj drzava kontrolise sve, pa cak i koliko djece jedna obitelj smije da ima ili da uvodi nove kulturen revoluciej ako se k--c digen tamo nekom starcu iz komunisticke partije. Ja mislim da im je motivacija cak i veca od Ukrajinaca da se bore za slobodu.

Sloboda je bitna, ali njima nije pitanje sloboda ili diktatura vec dikatura ili istrebljenje.

To što ti lažeš kako zineš ne znači da i drugi rade isto.

Ovim nisi optužila mene nego brojne ukrajinske i svetske zvaničnike koji su sami izjavili da je Ukrajina 8 godina kupovala vreme i pripremala se za rat sa Rusijom. Masivne fortifikacije nisu izgrađene preko noći a ukrajinska vojska je pretrpela ozbiljnu modernizaciju uz ulaganje ogromne količine novca
Da ali vi ste dodali još jedan deo citata.

Merkel je rekla da su hteli kupiti vreme, a onda ste vi Rusi dodali: "...uz pomoć oružja i oružja."

I SSSR je racunao da ce dobiti rat. Nisu ni slutili da ce to biti uvod u raspad ruskog carstva.

Eh da je Hitler 39te znao sto je znao 45te ne bi kretao ni na Cesku a kamoli Rusiju. Ali zajeb je sto onda ni ostali nisu znali ta ce biti sa Hilerom

Jedini zez u tvojoj postavci je sto kod tebe postoje DVA HITLERA!

Rusija i Kina su Hitleri. A Amerika je sta? Amerika je sama Cercil valda? I gle cuda Hitler je imao dva neprijatelja a i Amerika ima dva protivnika i Isuse jedan je bas na Istoku a jedan na Zapadu!

A taj Afganistan je uklet.

Pobeze Britanija - ode carstvo
Pobeze Rusija - ode carstvo

ja sve nesto mislim da ce Amerika izbeci prokletstvo

Pa i Kineskom vodstvo prijeti istrebljenje kao i milijunima Kineza sirom NR Kine, ukoliko se odluce za invaziju, i ona ne zavrsi uspjesno. Ti imas pogersnu predstavu da Kina u tom sukobu moze izgubiti samo nesto novca.

tesko ce neko istrebiti Kineze u Kini. Mislim to bi bio bas poduhvat. Ja vec vidim kako Japanci opet kolju po Mandzuriji, a onda sledeca vest - Japan potonuo na dno pacifika.

tesko ce neko istrebiti Kineze u Kini. Mislim to bi bio bas poduhvat. Ja vec vidim kako Japanci opet kolju po Mandzuriji, a onda sledeca vest - Japan potonuo na dno pacifika.
Mislio sam na millijune Kineza koji bi bili poslani kao topovsko meso da jurisaju na ostrv, gdjeih ceka tri milijuna do zuba naoruzanih Tajvanaca i NATO avijacija i mornarica. Plus eventulne posljedice nekog gradjanskog rata u Kini, ako situacija izmakne kontroli komunistickoj partiji. Ja mislim da je sustav vrlo fragilan. Jedino sto rezim drzi na vlasti je visok ekonomski rast u zadnjih 30 godina. Ali i tome bi dosao kraj s invazijom na Tajvan.

Poslednja izmena:
Mislio sam na millijune Kineza koji bi bili poslani kao topovsko meso da jurisaju na ostrvo. Plus eventulne posljedice nekog gradjanskog rata u Kini, ako situacija izmakne kontroli komunistickoj partiji. Ja mislim da je sustav vrlo fragilan. Jedino sto rezim drzi na vlasti je visok ekonomski rast u zadnjih 30 godina. Ali i tome bi dosao kraj s invazijom na Tajvan.
Tebi samo prstici vire iz Americke bulje
Uspeo si ceo da stanes,cestitam

Mislio sam na millijune Kineza koji bi bili poslani kao topovsko meso da jurisaju na ostrvo. Plus eventulne posljedice nekog gradjanskog rata u Kini, ako situacija izmakne kontroli komunistickoj partiji. Ja mislim da je sustav vrlo fragilan. Jedino sto rezim drzi na vlasti je visok ekonomski rast u zadnjih 30 godina. Ali i tome bi dosao kraj s invazijom na Tajvan.
Vi ljubirelji fasista ovde pissete o KINI da sakrijate da Rusi prze ukrajinske fassiste kao pomfrit.
Jadni ste.

Da ali vi ste dodali još jedan deo citata.

Merkel je rekla da su hteli kupiti vreme, a onda ste vi Rusi dodali: "...uz pomoć oružja i oružja."

Ja dodao, .... ti ... bezobraznu i manipulatorsku

Da li sam dodao nešto i izjavi Porošenka

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=06&dd=20&nav_category=78&nav_id=2173427

Da te podsetim, bio je predsednik Ukrajine pre Zelenskog, cenim da malčice bolje poznaje situaciju od tebe.

Samo ti nastavida lažeš u nadi da neko veruje u to što lupetaš

Vec je dosao kraj velikom ekonomskom rastu u Kini, interesantno je kako ce se to odraziti na politicki sistem. Najveci broj firmi se seli u Vijetnam i Kambodju,Aple se seli u Indiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back