- Poruka
- 187.841
OJ NATO NACISTI CRNI VRANI - CRNI SU VAM DOSLI DANI 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Rusi ratuju jos starjim oruzjem.jedino modernije oruzje koje su dobili su Himarsi i M777 koji su 15-20 godina stari
Inace su dobili gooomilu starog sovjetskog oruzja koje su ostale po bivsim drzavama istocnog bloka jer su na njima ukrajinci vec bili obuceni.
Javelin je iz 1996, Leopard2 je iz 1979, Stingeri su iz 1978, harpuni su iz 1977.....
gde brate? po pacovskim kanalima?Ukrajinci su odavno utvrdili rezervne položaje i samo će čekati nove ruske budale koji će jurišati preko brisanog prostora.

Tako nekako, srećom to sramotno poglavlje je gotovo, sad se ide na Eliminaciju socijalizma.Мислиш да је и њу поставио Путин, а?
Колегицу из Штазија?![]()
To je vaše poslednjeRusi ratuju jos starjim oruzjem.
SFRJ je 1989 proizvodila avione, kamione, tenkove, podmornice, automobile, hidro i termo centrale je projektovala i gradila po Aziji i Africi.U Sovjetskom Savezu i u DDR postojali su stroži režimi putovanja uz posebna odobrenja za putovanja u zapadne zemlje.U ostatku toga nije bilo.Samo se siroti Jugosloveni tj.Srbi teše da su istočni Evropljani izgubili 45 godina ... U stvarnosti Srbija je 1989 bila u većem zaostatku za razvijenim zemljema Evrope nego 1939 al Srbin zapamtio vreme kad je dobijao platu a radio je ništa i to je za njega ideal.

očajan sam brate..jedem mda od muke ..ha haOvo će neke baciti u očaj..
NATO se trenutno samo sprda sa Rusijom. Za vrijeme okupacije Iraka i Afganistana Amerikanci su trosili oko 150 milijardi $ godisnje u te svrhe. I to za nesto sto im je bilo mnogo manje vazno. Ako bude potrebno vojna pomoc Ukrajiini se moze i udesetostruciti. Rusija dugorocno nema nikakve sanse, ako se Kina direkno ne ukljuci u sukob. A taj film necemo gledati.Zato jer Ukrajinu podrzavaju u svakom smislu vojno,novcano, politicki, stalno se govori "Rusija ne smije pobijediti, Rusija nece pobijediti" i sl.
Kolicina naoruzanja poslatog Ukrajini do sada od svake drzave bi napravila jaku vojnu silu i da ta dtzava prije toga nije imala ni luk ni strijelu, a Ukrajina je i prije bila jedna od privih vojski Europe po snazi.
Ako cijeli zapad u ovolikoj mjeri pomaze Ukrajinu, a Ukrajina na kraju izgubi rat, NATO ce prestati postojati.
Blamazu 1999 je lako bilo maskirati, ali ovu nece moci.
Zadnji put kad sam bio u Soledaru,neposredno pred pad grada,Rusi su kao vucna vozila koristili modifikovane T34 da cupaju iz blata kamione.Rusi ratuju jos starjim oruzjem.
Jel možeš da nam otkriješ gde su ti rezervni položaji?Ukrajinci su odavno utvrdili rezervne položaje i samo će čekati nove ruske budale koji će jurišati preko brisanog prostora.
Pa to je to ,ovi zapadnjaci nemogu da shvate koliko je taj istok zaostao.Kao sto Poljaci kazu za Ruse, to su divljaci bez moralnog kompasa koji su ufurani da su vrijedniji od ostalih naroda i samo sila ih moze zaustaviti.Meni je sve bilo jasno pošto imam EE (istočnoevropski) mentalitet, ali ovi sa Zapada su pasli.
Kažu: "Gle, Putin razoružava Asada 2013. To mora da je zbog miroljubivosti koja ga krasi."
nato pe der bojna stiže u ukrajinu da pomogne kokainskom..

Ti znaš, bio si tamo??gde su utvrdili ? Iza Bahmuta je suva ravnica
Ne mogu, Rusi sve kontroliraju.Jel možeš da nam otkriješ gde su ti rezervni položaji?
Bio sam ja,ako te bas zanima.Ispod Bahmuta je grad velicine Nisa,jako je dobro ukopan i dodatno zaliven betonom.Ti znaš, bio si tamo??
imaš mampu tulavi.. ne moraš biti u sremu da znaš da je ravnica.. ne moraš biti u sahari da znaš da je pesak..jbt da l ste mentalno zaostali??Ti znaš, bio si tamo??
Bilo ih je na hiljade svake godine.Putovali su i u Nemačku u velikom broju .Više je u Poljskoj bilo političkih sloboda nego u SFRJ.Mnogo više političkih zatvorenika u SFRJ nego u Poljskoj .Kod nas je u glavnom gradu čak i posle diktatorove smrti osuđen pesnik na 2 godine robije zbog pesme o diktatoru.Dakle u tzv liberalnoj fazi jugoslovenskog komunizma.Da je tu pesmu objavio dok je diktator bio život streljali bi ga bez sudjenja.
Koje dileje!
Лепо би било када би увидео разлику између национализам и нацизам, па онда етикетирао неког државника, политичара...форумаша.Nemam ja nista sa nacistima tipa Orbana daleko im kuca