- Poruka
- 48.033
Иза њега стоји Нато алијанса и највећа војна индустрија на свијету.i ovaj ne dozvoljava da rusi oslobode ukrajinu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Иза њега стоји Нато алијанса и највећа војна индустрија на свијету.i ovaj ne dozvoljava da rusi oslobode ukrajinu!
i ovaj ne dozvoljava da rusi oslobode ukrajinu!
One hundredHow many hundreds of millions of Russians would you estimate will perish in the coming nuclear war?
златановић сез хелоуPa sigurno slobodniji da kazes sta mislis nego pre toga
Ne zaboravi da kada na vlast dođu nacisti, tvoja branža biće eutanazirana, listom.Nikoga nije briga za Dupemerikance, oni su samo naša alatljika za uništenje ruskog nacionalnog bića
Pa ne smeju da mrdnu od linije koju im je odredio.Рује га много шљиве. Баш као и тебе.
зашто се расправљаш са особом која је признала да је није брига за истину већ само за идеологијуNe zaboravi da kada na vlast dođu nacisti, tvoja branža biće eutanazirana, listom.
To je Gitler jasno napisao u Njegovom putu. Tako da se ja ne bih radovo baš puno tom ČETVRTOM RAJHU.
Pogledajte prilog 1300283
Od toga nema nista...Taj koji je preinvestirao bi trebao da gurne živote svojih gradana gde spadaju i investitori ..Dok ima Ukra Poljaka I vas to se negw desiti ..Kad toga nestane rat će stati .. Nisu Ameri toliko glupi da svesno idu da se ubiju ..To je privid koji pasu istureni narodi ... vrlo lako bi mogli biti i vi među njima
Kad smo kod slobode, znaš li nešto o tom dizasteru u Ohaju ?Pa sigurno slobodniji da kazes sta mislis nego pre toga
Nije primarni cilj SVO da se uzme teritorija, nego da se uništi vojni potencijal Ukrajine.Ako pad Bahmuta zaista otvara lak i siguran put do Dnjepra pa sto onda ne obidju BAHMUT i idu na Djnepar?
Gde su ti tenkovi i ta stepa?
Вагнер сам без подршке заузима територијуAko pad Bahmuta zaista otvara lak i siguran put do Dnjepra pa sto onda ne obidju BAHMUT i idu na Djnepar?
људи су шокирани чињеницом да војска којој је наређено да стоји на месту не узима нову територијуNije primarni cilj SVO da se uzme teritorija, nego da se uništi vojni potencijal Ukrajine.
Kada se to postigne onda će Rusi mogu da se prošetaju gde im volja, do Dnjepra, Odese, Pridnestrovlja... odlučiće oni.
evo ja nisam to nigde i nikada rekao a ne podnosim lažljivog psihopatu.. šta ćemo sad?? ko laže? ti i psihopata Vučić ili ja?ovaj forum je najbolji dokaz za to,
jel ima neko od vas mrzitelja
da nije rekao, vucic je vec priznao nezavisnost kosova,
i vucic je protiv rusije,...
nema, ....pa onda, molim lepo,
a beric vas je sad sve ogolio
Nije primarni cilj SVO da se uzme teritorija, nego da se uništi vojni potencijal Ukrajine.
Kada se to postigne onda će Rusi mogu da se prošetaju gde im volja, do Dnjepra, Odese, Pridnestrovlja... odlučiće oni.
Вагнер сам без подршке заузима територију
знаш, потребно је стрпљења за такво нешто
Mekan teren još uvek, a nema mrazeva da zaledi tlo.Ako pad Bahmuta zaista otvara lak i siguran put do Dnjepra pa sto onda ne obidju BAHMUT i idu na Djnepar?
Права слика Бајдена и свих који га следе.На 1:04 па ви сада реците да је он у винклу!Покрети, поглед. лол
Cak ni Bogordicinu ikonu ne znaju da naslikaju, a da je po pravoslavnim kanonima. Nedostaje njeno glavno obelezje, tri zvezdice, od kojih jedna mora da bude na celu, a druge dve na desnom i levom ramenu.Мене много више брине што им више ништа није свето. Погледајте икону којој се Бајден диви. Шта вам она казује?
Opušteno sinak, ovo je samo forum. Izbori će biti kasnije.evo ja nisam to nigde i nikada rekao a ne podnosim lažljivog psihopatu.. šta ćemo sad?? ko laže? ti i psihopata Vučić ili ja?
Kod vas u Rusiji je dozvoljeno da se preti predsedniku predsedništva?златановић сез хелоу
prevrne se voz u americi i ceo svet o tome zeli da znaKad smo kod slobode, znaš li nešto o tom dizasteru u Ohaju ?
Zašto ne puštaju novinare, nema fotki ni sa dronova ?
Da nisu oborili neku "vanzemaljsku svemirsku krstaricu" ?
Mekan teren još uvek, a nema mrazeva da zaledi tlo.
Čeka se prvi Leopard ili Abrams da pređe Dnjepar.
Kako bi se prešlo na sledeću fazu rata i upotrebu " humanih" oružja koje samo uništavaju živu silu, bez rušenja zgrada i tehnike.
где је пригожин то рекаоpa ne sporim ja to, ali stacemo sa strpljenjem Wagnera (boze glupog li imena) ? Prigozen kaze da gubi po 100 ljudi dnevno. Na kraju krajeva da li je fer da ceo rat vodi samo jedan broj ljudi.
видим да си посетио један од психолошких центрова које је FEMA отворила у Охајуprevrne se voz u americi i ceo svet o tome zeli da zna
ovde se prevrne voz i to zna samo region
To je supersila