Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.573
Bacio se lep hrkanjac danas. Volodja talentovan da uspava mase.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve statistike govore obrnuto, ali navikli smo da vi putinofili zivite u paralelnom svemiru.Mi smo za Rusiju, iako smo u EU, zemlja trećeg svijeta.
Za sve ga je Bog stvorio. I melem za umorne kad zatreba.Bacio se lep hrkanjac danas. Volodja talentovan da uspava mase.
![]()
Ovde je bila rec - sta uraditi sa zapadom. Odluka je prihvacena - anastezirati ga.Bacio se lep hrkanjac danas. Volodja talentovan da uspava mase.
![]()
Ovde je bila rec - sta uraditi sa zapadom. Odluka je prihvacena - anastezirati ga.
.Ma i otužno je to. Familija mu je za K, kad to dozvoljavaju.
Опет низ степенице
Фљас
бухаха
Zgodan je. Ima onaj X faktor.Srecom Putina botoks sprecava da se spotice.
![]()
E moj Mstislave... Hebeno se pise i tvojoj porodici i mojoj, kao i nama. Treci svetski, ubrzano, kuca na vrata.Ovde je bila rec-sta uraditi da publika ne zaspi. Odluka truckati 4 sata kao Kastro nekada.
Aha, ja jedem meso, a ti zelje. Statistika kaže HR jede sarmu.Sve statistike govore obrnuto, ali navikli smo da vi putinofili zivite u paralelnom svemiru.
Očito tebe boli, kad naričeš..To što si svaku temu u stanju trolati svojim frustracijama
Koga zabole što ti misliš o HDZ-u?
Otvori temu "Agafja, Hrvatica koja nije imala sreće pa živi s HDZ-om u nepostojećoj državi" pa tamo kmeči do mile volje
.Опет низ степенице
Фљас
бухаха

Sto to prosjecni Rus ima na cemu bi mu prosjecni Hrvat zavidio (osim jeftinog plina)?Aha, ja jedem meso, a ti zelje. Statistika kaže HR jede sarmu.
Idem na frizuru, aj bok...
Цурбриген на апаратима бухаха.
Овог пута ефектније, спуст као у Гармишпартенкирхену...
.
Мустислав ће да се сакрије у твитеруE moj Mstislave... Hebeno se pise i tvojoj porodici i mojoj, kao i nama. Treci svetski, ubrzano, kuca na vrata.
Значи у Немачку
HAHAHAHA idi u kuurac.. da l je ovo moguce??Опет низ степенице
Фљас
бухаха

Devojka na prvoj slici je malo krezava, zasto ne ode kod cika zube da sredi i karijes? Ne kapiram takve devojke. Dobro imam kikice, verovatno ga radi zguza da ne otera potencijalnog je…Ne znam, ali sam čuo da su ustaše ovih dana gore imali velikih gubitaka .
Pogledajte prilog 1299674Pogledajte prilog 1299675
Сад ћемо и бљини (палачинке), јуче је почела масленична недеља.Aha, ja jedem meso, a ti zelje. Statistika kaže HR jede sarmu.
Idem na frizuru, aj bok...