A jeli, važniji nam je standard od sigurnosti? No way.Nije stvar samo u nafti kada cete vise shvatiti.
Uzajamnost zavisnost je ogromna i nema drzave koja nece ovo osetiti kroz ekonomiju a samim tim i zivotni standard obicnog coveka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jeli, važniji nam je standard od sigurnosti? No way.Nije stvar samo u nafti kada cete vise shvatiti.
Uzajamnost zavisnost je ogromna i nema drzave koja nece ovo osetiti kroz ekonomiju a samim tim i zivotni standard obicnog coveka.
čijeg sira...uvoznog iz italije??'Rusija osim oružja i nafte ništa ne proizvodi.
Kada se ventil zatvori Rusija će kleknuti.
Zapad će se snaći, ima nafte u svijetu.
Zbog sira i vojne muzike
isto reko putin prije neki dan....A jeli, važniji nam je standard od sigurnosti? No way.
На чему си, на мом ниси?Koga ce oni uhvatit oni postali lovina Gruzijskog naroda
xaxaxa i 17 pekara, 44 obdanista ,57 bolnica,312 skola , 42 porodilista takodje moji a tvoji 2 miliona rusa do sada,osvojena Moskva13 tisuća (hiljada ako ne razumiš) je cifra šta su moji simpatizeri napravili u 13 dana. Tvoji fašisti ubili su 200 djece i 800 civila
Okruglo?13 tisuća (hiljada ako ne razumiš) vojnika je cifra šta su moji simpatizeri napravili u 13 dana. Tvoji fašisti ubili su 200 djece i 800 civila
mogli su 13001 ali su ga pustili da zivi da bi bio okrugao broj,sutra idu na 14000Okruglo?
1 litra pitke vode kilo brašna...pocev od 05.05.2022. nema struje nema gasa nema hrane nema goriva nema zaposljenja nema nikakvog novca, zlata - samo radijacija ,karcinomi i masovna smrt svih politicara,biznismena,stranaka...ma svega - nema ni interneta, radija, tv-a, stampanih novina...1 lit pitke vode = 2 kg zlata
Vjerojatno koji više dok ovo pišemOkruglo?
pre 5 dana snimakJao pao![]()
S obzirom da je standard običnog čoveka daleko viši u pristojnim državama koje provode specijalnu financijsku operaciju nego standard običnog čoveka u Rusiji, za očekivati je da će ovaj drugi prvi skapati od gladiNije stvar samo u nafti kada cete vise shvatiti.
Nije nego od maloprijepre 5 dana snimak
$5.5 gallon juce sipao visecemo danas u Cali je vec $7
Kako sam rekao prije 2 sata, u Ukrajinu ide PZO srednjeg dometa i zrakoplovi."Браћо Амери, ево вам мигови па их ви испоручите Укрима"
Само да додам линк, ако неко не вјерује:
Statement of the Minister of Foreign Affairs of the Republic of Poland in connection with the statement by the US Secretary of State on providing airplanes to Ukraine
da za danas,sutra ce opet biti isti ali novi upload.....iste snimke stavljate....imas taj isti na telegramu 4 mart...Nije nego od maloprije
Petog marta je oboren ovaj, ali i tad ste negirali da je oboren, i izmisljali kako je to montaza, twiter laznjak i slicno.da za danas,sutra ce opet biti isti ali novi upload.....iste snimke stavljate....imas taj isti na telegramu 4 mart...