darda
Elita
- Poruka
- 16.837
kme kme pa zar ne pobedjujete ?Putin i da ostvari vojnu pobedu zemlju je doveo na nivo i standard Severne Koreje, a i ta pobeda ce mu biti ko otrov grka.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kme kme pa zar ne pobedjujete ?Putin i da ostvari vojnu pobedu zemlju je doveo na nivo i standard Severne Koreje, a i ta pobeda ce mu biti ko otrov grka.

lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke nigde ruskih oznakaPogledajte prilog 1116412Čestitka za 8.mart Ruskim mamama iz Mariupolja

Kad se zameris mocnom zapadu.
Ruski marketi trenutno
![]()
Zadnja 3 dana u grad dolazi hrana lijekovi, rusi šalju, tim konvojima treba ici izvlačenje, ne ide izvlačenje zbog ruskih napada na trasu, zasjede i ne držanje dogovora o prekidu vatreNe radi vreme za Ruse to je istina, ali ne radi ni za Ukrajince. Još manje čak. Dosta manje čak.
Narod ne može dugo da bude u gradovima gde nema hrane, vode, struje i grejanja jer u Rusiji je i dalje jaka zima.
A i ti plaćenici u gradovima neće moći dugo da održe pozicije bez municije itd. Jedino avionima da im bacaju ko što su bacali u Sarajevu, ali krivak nije ti to Republika Srpska već Rusija koji svaki avion nad Kijevom ili Harkovom može da obori bez problema.
Sve u svemu razumem tvoj pogled, ali mislim da si previše optimističan prema Ukrajini i kritičan prema Rusima bez osnova.
Ja čak i nisam za Rusiju već za Zapad, ali ne vidim kako Ukrajina može pobediti Ruse.
Kina je čini mi se čak podržala Rusiju pa ne znam koji je to pritisak na Kremlj.
Uostalom videćemo šta će biti.
Где су заробљени тенкови?
Bolje za njih da nisu onilepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke nigde ruskih oznaka![]()
Neće biti više Ukrajine.U NATO neće, nije ni realno, al će dobit krim i dombas, a rusima akobse ne svidja plavo žuta zastava mogu putbpod noge i u majku Rusiju
Rusi šalju hranu i lekove i posle ne drže reč o primirju. Pa time su onda sami sebe zayebali.Zadnja 3 dana u grad dolazi hrana lijekovi, rusi šalju, tim konvojima treba ici izvlačenje, ne ide izvlačenje zbog ruskih napada na trasu, zasjede i ne držanje dogovora o prekidu vatre
Тоо, лутко! Фали ми 14.000 заробљених тенкова на дневном нивоу.
Ala ste im izmotali rukave
Reci im ti sakriven iza tastature sa avatatom propalog pilota. Tebe ce se sigurno prepastNeće biti više Ukrajine.
Da ne gresimo dusu ako su ljudi stvarno stradali ali cudno je da se ceo kadar namestio bas ispred nadzorne kamereНеки мутан фејк снимак, ништа се не види.
Ne šalju rusi, rusi propuštaju.Rusi šalju hranu i lekove i posle ne drže reč o primirju. Pa time su onda sami sebe zayebali.
A ti sa imenom grada,posle Blajburga najvece ustasko stratiste....sto nisi tamo da pomognes braci a ne ovde da proseravasReci im ti sakriven iza tastature sa avatatom propalog pilota. Tebe ce se sigurno prepast
Ја мислим да време баш ради за Русе, јер они су у ово кренули спремни.Ne radi vreme za Ruse to je istina, ali ne radi ni za Ukrajince. Još manje čak. Dosta manje čak.
Narod ne može dugo da bude u gradovima gde nema hrane, vode, struje i grejanja jer u Rusiji i Ukrajini je i dalje jaka zima.
A i ti plaćenici u gradovima neće moći dugo da održe pozicije bez municije itd. Jedino avionima da im bacaju ko što su bacali u Sarajevu, ali krivak nije ti to Republika Srpska već Rusija koji svaki avion nad Kijevom ili Harkovom može da obori bez problema.
Sve u svemu razumem tvoj pogled, ali mislim da si previše optimističan prema Ukrajini i kritičan prema Rusima bez osnova.
Ja čak i nisam za Rusiju već za Zapad, ali ne vidim kako Ukrajina može pobediti Ruse.
Kina je čini mi se čak podržala Rusiju pa ne znam koji je to pritisak na Kremlj.
Uostalom videćemo šta će biti.
molim te nastavi da postujes ukrajinske gubitkeBolje za njih da nisu oni ???

kme kme

Bivši zapovjednik NATO-a: Putin uspio u nekoliko dana što ja nisam u 4 godine
SVIJET Autor:N1 Hrvatska08. mar. 202216:10
Podijeli:
Izvor: Mural Putinu u Beogradu (REUTERS/Zorana Jevtic)
James Stavridis, bivši glavni zapovjednik NATO-a, rekao je u nedjelju da bi predsjednik Vladimir Putin mogao biti "možda najbolja stvar koja se ikada dogodila NATO-u".
James Stavridis, koji je bio zapovjednik NATO-a od 2009. do 2013. godine, pojasnio je da je invazija ruskog čelnika na Ukrajinu potaknula Zapad da pojača svoju obranu, a kao primjer je naveo povećanje njemačke potrošnje za obranu, koje je objavljeno nekoliko dana nakon što je Putin objavio napad na Ukrajinu, piše Business Insider.
“Proveo sam četiri godine kao glavni zapovjednik NATO-a. Na svakoj konferenciji, svakom sastanku visokih dužnosnika NATO-a, njemačkoj kancelarki Angeli Merkel i ministrici obrane Ursuli von der Leyen, govorio sam da moraju povećati troškove za obranu. I nisam ništa postigao u četiri godine”, kazao je Stavridis.
“U 48 sati Vladimir Putin je inspirirao Nijemce da gotovo udvostruče svoj obrambeni proračun. Pametan potez Nijemaca. Vladimir Putin je možda najbolja stvar koja se ikada dogodila NATO savezu”, zaključio je.
Njemačka, najveće europsko gospodarstvo, objavila je 27. veljače da će stvoriti poseban jednokratni fond od 100 milijardi eura za vojnu potrošnju. Kancelar Olaf Scholz također je rekao da će godišnji proračun za obranu zemlje povećati na više od 2% BDP-a. Scholz je rekao da su dodatna sredstva namijenjena jačanju vlastite sigurnosti Njemačke i ispunjavanju njezinih obveza prema NATO-u.
pa naravno da ih ima kad je 90% unistenog zapravo ukrajinskoJa bih bio oprezan sa izazivanjem publikovanja ruskih gubitaka jer izlaze non stop. Toga ima koliko hocete.

kme kmemogli bi sad siptari i hrvati sprovesti specijalnu vojno-policijsku operaciju da oslobode Banatski Dvor (skladista gasa), Djerdap i Kolubaru...u ime zastite ljudskih prava i ravnomerne raspodele preostalih energenata - smatram da ce EU i NATO podrzati ovu humanitarnu akciju zbog razvoja demokratije

Prvo skocis pa kazes hop . Za sad se Hrvatima smrzava gomno u guzzici jer kaze Jutarnji List da su skladista gasa u hrvatskoj totalno prazna.
Cak ih ni Bajdenov ukapljeni prdezz nije mogao napuniti![]()