Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu pucali. A i da su pucali u pravu su. Oni su svoji na svom. RUS je u tudoj drzavi i okupator. A uvek je pravedno okupatora lisiti zivota
Malo si se zabrojao, okupator u Ukrajini je NATO. Šta bi a snajperima po Kijevu, a paljenje ljudi u zgradi? Granatrianje civila poslednjih 8 godina? To je kod vas normano, ali zato ste svedeni na najmanju moguću teritoriju.

Zatvaramo ured u proruskoj Srbiji, selimo u Zagreb
Vodeća ukrajinska IT kompanija Intellias objavila je na Facebooku da odustaje od otvaranja razvojnog centra u Srbiji i da će ga umjesto toga otvoriti u Zagrebu.

:lol:

Lazu ukro-ustase iz Lavova nisu ni otvorili ofis.

Pogledajte prilog 1116381

Прича се да је ово део кинеског плана за напад на Тајван

ROKAJ KOKAJ!

Ne mogu blesimetri shvatit da je oko gradova glib za koji se ne bori. Kad padne Harkiv i Mariupolj (znači nikada) past će i ostali gradovi (znači nikad). Za to vrijeme ne znam tko će doći umjesto Rusa da napadaju
Kako neće da padnu gradovi pobogu?
Stanovništvo već beži jer bombe padaju.
Ukrajinci nemaju artiljeriju da pariraju Rusima niti avijaciju.
Čim narod pobegne oni će polako da ih dave artiljerijom i svi će ili da izginu ili da se predaju.
AZOV verovatno neće ni predaja spasiti.

Зеленски одустаје од НАТОа?

На крају ће Украјинци, као Чечени, постати најближи Путину. То би био савршен плот-твист. :zper:
Tako će i biti.

У јануару ове године је ЛИТАР коштао 0,96$.....па види колики је скок цена (различите су у појединим државама и градовима УСА) !?!?
znam
zenska mi je javila da je tocila gorivo u Torontu za 1.50 a sada je 2 dolara, s
razlika 3 dana
ma , kada se vratim ako ovako ostane , benzin za moj volvo je super i on je za dolar skuplji.
60 litara stane

Pisana povijest za razliku od nekih kome je sa koljena na koljeno uz gusle i alkohol prenijeta
Немојте бити љубоморни због гусала. Знамо да их присвајате, а с друге стране их се гнушате, а неки их и мрзе. Не можемо вам помоћи око те шизоидности.

Гусле су сачувале једно од највећих достигнућа европске књижевности - српску народну епску поезију којој су се дивили многи књижевни великани.

sam sebe demantiraš Harkov, Ukrajinski Harkiv...
Да, пом истом боелсеном рецепту по коме је настао и новоговор. Дели вас са Ујкрајинцима јако пуно тога, почев од недостака сопствене историје па до измишљања и историје и језика.
Зато је и ваше обострано разумевање, познајете се по смраду!

Naravno da može. Ali čovjek je rekao, ne pristaje na ultimatume, spreman je za razgovor i kompromise. Ako Putin nije onda neka Kijev, "majku svih gradova ruskih" sravni sa zemljom. To je njegov izbor a ne Zelenskog.

Kako ste mi svi fini i cica-mace!! ALI SAD!!! Razgovor i kompromis su mogli PRE ovoga, ili na samom pocetku.

Sada ide samo ultimatu, a Car vam je lepo rekao - moze biti da nece biti ni ultimatuma, ni Ukrajine. Pa vi sad vidite.

Руске оклопне-механизоване јединице извршиле обухват Николајева и практично га опколиле.

РОКАЈ КОКАЈ!

Још један котлић спремила браћа Руси

vN6ud7h.gif

Bolje za njega i Ruse, koje je u 12 dana vratio 50 godina unazad

Хехехехе,па Ви ћете ТЕК да будете подешени кад ускоро уз Помоћ Браће,будете тимарили мало и наше Коње.
Од ових белосветских(аустријско -немачких) се и нисте нешто претерано оФајдили:D

Kako neće da padnu gradovi pobogu?
Stanovništvo već beži jer bombe padaju.
Ukrajinci nemaju artiljeriju da pariraju Rusima niti avijaciju.
Čim narod pobegne oni će polako da ih dave artiljerijom i svi će ili da izginu ili da se predaju.
AZOV verovatno neće ni predaja spasiti.

Tako će i biti.
Cijenim da si pametan ne trol ko većina, pa ću ti pokusat objasbit. Harkiv Mariupolj su gradovi od 1400000 i 500000 ljudi. Ne mogu se do ljeta ispraznit ne znam kolko autobusa da dodje. Ukri puštaju Ruse u gradove kako bi ih tamanili jer u gradovima su amo reć ravnopravni (iako mislim da su Ukri u ogromnoj prednosti zbog terena i plaćenika koji su za razliku od Rusa prekaljeni ratnici). Vrijeme ne radi za Ruse, a pritisak svijeta (indija kina, bez zapada) je ogroman na Kremlj. To što razmišljaš vojnički je ok, al Ukri razmišljaju pragmatično što je po meni ok takodjer

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back