Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.466
Украина је забранила Комунистичку партију, али је дозволила овој партији да учествује на изборима
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada je Hitler došao na vlast??Зашто? Не знаш како је почео и каква су минорна снага били?
На крају уз подршку Ватикана успео да преузме парламент и постане канцелар.
Ukrajina ostaje bez državne teritorije, prvo Krim pa onda Dombas i Lugansk, ne treba biti pametan da se shvati kome rat odgovara, ko ga je započeo i sa kojim ciljem.
Sada će Rusija lijepo podviti rep i pokušati se izvući iz ovog prljavog rata.
Srbija će lijepo honorirati podršku Putinu.
Koliko znam dosta hrvata je u australijskoj upravi, pa nek potegnu to pitanje...koliko znam to su sve potomci ustaša ... taman dole lepo da se sretnu sa potomcima četnika koji bi trebalo sve te naciste ustaše da potamane....Sad ih lepo vratiti nazad Srbiju da uzivaju u Vucicevom zlatnom dobu.
Kada je Hitler došao na vlast??
Koliko je imao glasova??
Pojma nemaš..
Ukrajina ima 44 mil. stanovnika..Путин изјавио да регрути нису укључени у војну операцију у Украјини
8. марта 2022. године
Председник Владимир Путин тврди да војна операција у Украјини не укључује регруте. Према његовим речима, додатног позива резервиста из резервног састава неће бити.
„Желим да истакнем да војници који служе војни рок не учествују и неће учествовати у непријатељствима. Додатног позива резервиста из резервног састава неће бити. Постављене задатке решавају само професионална војна лица. Сигуран сам да ће поуздано обезбедити безбедност и мир за народ Русије“, рекао је Путин у обраћању поводом 8. марта.
Председник се обратио „мајкама, супругама, сестрама, невестама и девојкама” војника и официра који учествују у војној операцији. „Разумем како бринете за своје вољене. Можете бити поносни на њих као што се цела држава поноси њима и брине о њима заједно са вама“, рекао је он.
Путин је већ 5. марта рекао да Русија не планира да шаље регруте у Украјину. Према његовим речима, снаге и средства професионалне војске сасвим су довољни за постизање постављених циљева. Он је такође изразио захвалност добровољцима, али је рекао да њихова помоћ још није потребна.
https://kommersant-ru.turbopages.or...t_srochniki--ad8765ba2e9ab8c5e5f9199862fd00b7
U jednom danu. Pronađi mi bilo koje mesto koje je devedesetih godina na ovim prostorima pretrpelo takvo rovašenje.
Nadam se da će Putin da ih preda vojnicima na frontu malo u pauzi izmedju dve bitkečlanice Pusi rajot odlučile da nose donje rublje sve dok Putin ne povuče vojsku,
Na grad je ispaljeno 6,5 milijuna projektila
Bombardiranja su potpuno uništila grad, na koncu je na grad padalo između 6000 i 8000 projektila dnevno, a u studenom, u kulminaciji napada bilo je dana i kada je na grad padalo i po 11.000 granata. Velikosrpski agresor na grad je ukupno ispalio više od 6,5 milijuna projektila.
Točan broj vukovarskih žrtava još uvijek je nepoznat. Danas se govori da je u Vukovaru poginulo oko 1000 hrvatskih branitelja te oko 3000 civila. Prema hrvatskom generalu Antunu Tusu oko 1.100 vukovarskih branitelja je ubijeno, 2.600 branitelja i civila označeno kao nestalo, a drugih 1.000 hrvatskih vojnika ubijeno na prilazima Vinkovcima i Osijeku.
Koliko ja znam ustaska emigracijom je u promilimaKoliko znam dosta hrvata je u australijskoj upravi, pa nek potegnu to pitanje...koliko znam to su sve potomci ustaša ... taman dole lepo da se sretnu sa potomcima četnika koji bi trebalo sve te naciste ustaše da potamane....
Moguće je pobediti Avganistan ali realno nije bilo potrebno uleteti dole ... to je zaista bio imperijalistički ratNe pričaj svašta. Ameri i Rusi su suštinski ista gomna kad se priča o spoljnoj politici i imperijalizmu.
Jedino što nemaju iste mogućnosti.
Drago mi je što ih je Avganistan isprašio kolektivno, i jedne i druge.
zbog cega su ovi nacisti po pravilu prilicno ruzne osobe?Svi oni zagovaraju rasnu i etnicku superiornost , od Himlera, Hitje ,Gebelsa,.. hrvatskih i ovih ukro neonacista,sve neke nakaradne karikature kilometrima daleko od visok jak lep zdrav.Neo-Nazi Arseniy Yatsenyuk, who was prime minister after the right-wing coup and is a leader of ultranationalist People’s Front party, is currently on
@CNN
![]()
![]()
![]()
Ukrajina ima 44 mil. stanovnika..
10-15.000 članova neke partije je goli qurac..
e pa ne znasKoliko ja znam ustaska emigracijom je u promilima
Vi da ste ostali u "krnjoj" Jugoslaviji, izašli bi ste 2006.,referendumom, kao i C.Gora i dobili celu BiH bez uništene infrastrukture,izginulih,raseljenih i svih ostalih posledica rata.Srbi bi se malo bunili i to je to.Ne biste imali visokog predstavnika, entitete,čuda-mooda i večitu podeljenost i osuđenost na propast.Ali avaj,trebalo je topovskog mesa nekima.Prvenstveno Hrvatima da bi imali izgovor za etničko čišćenje zemlje.Zahvaljujući mrtvim Muslimanima,SRbi su dobili bombe po glavi, a Hrvati dobili priliku da izvedu oluju.Izginuli ste za tuđe interese, a za sebe niste ništa postigli.Rezultat vašeg ulaska u rat je 0.Upravo tako i postavljanje Sejde Bajramovica na celo Kosova je bilo dovoljno da svi vide šta ce im se desiti ako ostanu u SFRJ.
Odlično Lenjin je i stvorio Ukrajinu .... sad neka se svete Ukrajinci nad njegovim sledbenicima što ih je Lenjin zajebao da će im Ukrajina biti večna ...Украјински неофашистички режим је последњих сати ухапсио првог секретара наше украјинске организације чланице, Лењинистичког комунистичког савеза омладине Украјине, Михаила Кононовича и његовог брата Александра Кононовича.
![]()