Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ukrajinci objavili sliku zarobljenih ruskih vojnika: "Dobro došli u pakao"​

Pogledajte prilog 1115724

Kopnene oružane snage Ukrajine na Facebooku su, kako se može vidjeti, objavile sliku zarobljenih ruskih vojnika.

Uz sliku trojice vojnika napisali su i kratku poruku.

"A ovi jadni divljaci će nam pokazati kako živjeti na našoj Bogom danoj zemlji? Nemaju pojma s kime su došli u kontakt. Dobro došli u pakao - ****!" napisala je kopnena vojska Ukrajine na Facebooku.
Ne znam šta bi trebali Ukrajinci, da ljube skute okupatoru? :think:

Rusi su morali biti spremni na posledice kad su rešili da izvrše invaziju na susede.

FNL-ZJyagAAG4ub
Sta dudla ova..... :mrgreen:

Neko mi juče ovde napisao da ruska deca ne ginu za džabe kod Kijeva već zbog otadžbine. Kada sam mu rekao da Kijev nije njihova otadžbina napisao je da će biti...kad ono Peskov zadovoljan sa Krimom i Donjeckom i Luganskom. Kod nas izgleda ima većih Rusa i od samog Putina.
Pa to je realno proruski orijentintisano. I tamo je moguća stabilna vlast. Na kraju priče doći će izbori. Ono što je bitno jeste da se ostatak ukrajine reši nacizma. I stvore se početni uslovi za normalnu/građansku državu, ova sada je u rukama hazarskih šibicara i nije moguća njena transformacija u demokratsku bez sile nad uzurpatorima.

Ipak ova ponuda Peskova je malo gora za Ukrajinu nego ona koju je dao Putin Makronu na početku operacije kada se nudila DNR i LNR u sastavu Ukrajine. Sledeća će biti još gora,

Racio je apsolutno isti, mi smo dobili po pičci zbog Šiptara na Kosovu, kao što su Ukrajinci dobili zbog Rusa u Donjecku.

Jedino što su danas drugi najebali, pa je nama malo manje bolno.
Nije sad o tome reč, već zašto si pisao u množini kad je ova vojna akcija (za sad) isključivo u jednoj državi? Misliš da će tako podrška da bude jača? :eek:

Poslednja izmena od moderatora:

Dakle sem EU Rajha...i gazda im iz Amerike...

NIJEDNA SUSEDNA ZEMLJA RUSIJE NIJE UVELA SANKCIJE

Dakle te EU Zapad Rajh sankcije mogu da sviraju klavir ko Zelenski...

Ovim je samo razoblicen balon od sapunice zvani Zapad...
Nije da nismo znali da su prdez najobicniji...bar upuceniji koji prate svetska desavanja...

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back