Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije sad o tome reč, već zašto si pisao u množini kad je ova vojna akcija (za sad) isključivo u jednoj državi? Misliš da će tako podrška nacitima da bude jača? :eek:
Nema tih imaginarnih nacista u zemlji koja je od nacista užasno stradala, mališan iz Kremlja sve izmislio. Kao što je Buš izmislio oružje masovnog uništenja u Iraku.

Ti i dalje u "druže tito" modu - Ukrajina je bila ruska vekovima, jedva 30 godina je pod nemačkom čizmom
Dakle ili će biti ruska ili je neće biti
Tako isto i Šiptari hoće da otmu Kosovo.

Ali neće ga imati.

Sinek, govoriš iskrivljenim hrvatskim jezikom

Ja savjetujem samo razmnožavanje, nikad ni tad ubijanje.
Sinek, to nije ni hrvatski.

Међусобна трговина између Русије и Кине у прва два месеца 2022. порасла је за 38,5 одсто на годишњем нивоу, објавила je кинеска царинска управа.

Трговински промет у периоду јануар-фебруар достигао је 26,43 милијарде долара.

Руски извоз у Кину скочио је за 35,8% у том периоду на 13,8 милијарди долара, док је Русија из Кине увезла робе и услуге у вредности од 12,6 милијарди долара, што представља годишњи раст од 41,5%.

Čime su uništile supermenom?Jel stvarno misliš da Rusi drže helikoptere tako blizu i bez odbrane a pri tome oni su u toj istoj regiji ostavili brdo svoje opreme, napustili bazu samo gaće ostale i bačene uniforme, bile snimke.Jel se vi svi kolektivno drogirate Zelenski sindrom?Jedno je navijanje ali dajte bar malo elementarne objektivnosti zbog teme.
Zašto bih ja trebao mislit? Ja sam glasnik koji prenosi vijest. Bit ću iskren, uživam kad čujem da su ih Ukrajinci satrali. Ja sam potpuno objektivan, nisam ja izvor, nego Ukrajinsko ministarstvo obrane.
Evo još malo.
U PRIOPĆENJU objavljenom i na Facebooku, Oružane snage Ukrajine objavile su da su oslobodile zauzeti grad Čuhuiv u oblasti Harkiv te da su ubile dva ruska zapovjednika.
"Tijekom noći od neprijatelja smo oslobodili grad Čuhuiv. Ruski okupatori su pretrpjeli velike gubitke, i u ljudstvu i u opremi.
Poginuli su potpukovnik Dmitrij Safronov, zapovjednik 61. brigade marinaca Oružanih snaga Rusije, i potpukovnik Denis Glebov, zamjenik zapovjednika 11. odvojene zračno-desantne jurišne brigade Oružanih snaga Rusije", naveli su iz ukrajinske vojske.
"Neprijatelj nastavlja ofenzivu protiv Ukrajine, usredotočili su se na Kijev, Harkiv, Černihiv, Sumi i Mikolajiv. Iako su uspjeli stvoriti svoj koridor, nisu postigli svoj cilj - da nas okupiraju u roku od 11 dana.
Prema informacijama koje imamo, sve raspoložive snage odlučili su usmjeriti na Kijev", pišu Ukrajinci.

Медији: Ердоган најавио коришћење рубље у трговини са Русијом

🗯Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган је током телефонског разговора са руским колегом Владимиром Путином изјавио да постоји могућност коришћења руске рубље у трговини, преносе турски медији.

💬„Појавили су се детаљи јучерашњег разговора председника Ердогана и Путина. Председник Ердоган је рекао да Турска и Русија могу да користе долар, евро, рубљу, злато и јуан у трговини, а руски лидер ће, са своје стране, дати налог за слање 30 бродова натоварених сунцокретовим уљем и пшеницом који се налазе у Азовском мору“, јављају медији.

Ma Ukrajinci nisu neprijatelj Srbima...
Srbi su vrsta ljudi kojoj samo treba pričat neku priču koja se njima čini da im ide u prilog, i da je od interesa za njih, i odma počnu potvrđivat...

Dakle, Ukrajinci su prijateljski raspoloženi prema Srbima, Ukrajinci su jedna od nacija koja nije priznala Kosovo. Oni nisu srpski neprijatelj. Ali Srbi su vrsta ljudi koja kad im kažeš: "Evo, ako nedužne Ukrajince uništimo, to je odma bolja slika i prilika za vas Srbe!", Srbi će se složit da tako treba napravit. I prihvatit će bez puno priče i razmišljanja najjeftiniju i najotrcaniju propagandu koju ljudski um može zamislit, tipa sad ovo: "Ukrajinci nacisti!!!"

.
Stvarno ste dosadni sa ovim.....razumem da gubite

Čime su uništile supermenom?Jel stvarno misliš da Rusi drže helikoptere tako blizu i bez odbrane a pri tome oni su u toj istoj regiji ostavili brdo svoje opreme, napustili bazu samo gaće ostale i bačene uniforme, bile snimke.Jel se vi svi kolektivno drogirate Zelenski sindrom?Jedno je navijanje ali dajte bar malo elementarne objektivnosti zbog teme.
Herson i Harkiv su dijamrtralno suprotne regije

Šta kažu zarobljeni borci sa uperenim cevima iza kamere možeš okačiti mačku o rep o bilo kojoj strani da se radi i u bilo kom sukobu... tu 1 od 1000 kaže šta stvarno misli i ja ih potpuno razumem.
On kaže da ga po Ruskom zakonu kao policajca nisu smjeli poslat u Ukrajinu. Razumijem što su svi krezubi, sirotinja su a država im je u *****. Ali trebaš biti glup i prihvatit da te kao policajca šutaju po ukrajinskim gudurama.

Zašto bih ja trebao mislit? Ja sam glasnik koji prenosi vijest. Bit ću iskren, uživam kad čujem da su ih Ukrajinci satrali. Ja sam potpuno objektivan, nisam ja izvor, nego Ukrajinsko ministarstvo obrane.
Evo još malo.
U PRIOPĆENJU objavljenom i na Facebooku, Oružane snage Ukrajine objavile su da su oslobodile zauzeti grad Čuhuiv u oblasti Harkiv te da su ubile dva ruska zapovjednika.
"Tijekom noći od neprijatelja smo oslobodili grad Čuhuiv. Ruski okupatori su pretrpjeli velike gubitke, i u ljudstvu i u opremi.
Poginuli su potpukovnik Dmitrij Safronov, zapovjednik 61. brigade marinaca Oružanih snaga Rusije, i potpukovnik Denis Glebov, zamjenik zapovjednika 11. odvojene zračno-desantne jurišne brigade Oružanih snaga Rusije", naveli su iz ukrajinske vojske.
"Neprijatelj nastavlja ofenzivu protiv Ukrajine, usredotočili su se na Kijev, Harkiv, Černihiv, Sumi i Mikolajiv. Iako su uspjeli stvoriti svoj koridor, nisu postigli svoj cilj - da nas okupiraju u roku od 11 dana.
Prema informacijama koje imamo, sve raspoložive snage odlučili su usmjeriti na Kijev", pišu Ukrajinci.
Pa uživaj neće potrajati još dugo, ja recimo ne uživam uopšte što će ukrajinci imati ogromne žrtve zbog lika koji svira penisom klavir ali ok svako ima svoj izbor.Sve su to manje više prazne priče gubitnika.Ukrajina će izgubiti ovaj rat i nikada se neće više povratiti da pruži bilo kakav ozbiljan otpor bilo kome.A imali su SVE bukvalno sve predispozicije da budu regionalni lider u svemu.Loše rukovodstvo, mešetarenje SAD ljudskim životima i imate topovsko meso savršeno da Rusi potroše svoje zalihe a ujedno ostvare geostrateške interese.

Švedski Pansserkot je stigao. Kazu 5000 komada

FNLGg1GX0AMKmLd

Odlican za bliske borbe, narocito ulicne.
Ponajbolji, skoro sve europske vojske se jagme za njega. U Hrvatsku dolazi na kapaljku jer imaju previše narudžbi.

Pa uživaj neće potrajati još dugo, ja recimo ne uživam uopšte što će ukrajinci imati ogromne žrtve zbog lika koji svira penisom klavir ali ok svako ima svoj izbor.Sve su to manje više prazne priče gubitnika.Ukrajina će izgubiti ovaj rat i nikada se neće više povratiti da pruži bilo kakav ozbiljan otpor bilo kome.A imali su SVE bukvalno sve predispozicije da budu regionalni lider u svemu.Loše rukovodstvo, mešetarenje SAD ljudskim životim i imate topovsko meso savršeno da Rusi potroše svoje zalihe a ujedno ostvare geostrateške interese.
Nisu se oni puno pitali, zapad je tu odradio ozbiljan posao, još ozbiljniji nego sa našim izdajnicima iz Otpora.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back