Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razumem da je ovo potforum Politika i da je ovde pristrasnost nešto što je sasvim uobičajeno, ali dajte ljudi da se ne delimo fanatično.

Jedna je stvar navijati, a druga biti rezistentan na propagandu. Svako ko osuđuje trenutni rusofobni mejnstrim širom sveta, ne sme biti ni trunku manje rezistentan na rusku propagandu.
Slavene, treba li biti pristrasan, rezistentan ili ne, ako imas vijest da su ruske MACKE, bojkotovane sa izlozbi, i u nemogucnosti da dobiju pedigre ili sta vec...dakle radi se o ludilu mozga, o necemu sto veze s politikom nema, tako da ti je prica o rezistentnosti skroz deplasirana...

A šta kažeš na ideju da su nuklearne elektrane u Ukrajini ugrožene zbog ruske invazije i okupacije?

po svemu sudeci nece ih ugroziti rusi nego ukrajinci. to prvo...drugo, vec smo prosli temu kako amerika najkvarnije pokusava da uvuce evropske zemlje u sukob i time eventualno izazove ww3.

sve sto se situacija vise odvija sve mi je jasnije da je zver pogodjena najstrasnije cim sve ide u tom pravcu.

Radi se o brojkama. Kad ti oces da preobratis jedan prostor, moras imati plan da to sprovedes. Sto je veca populacija to je sve teze.

Rasrbljavanje Cetinja, recimo, je islo u nekoliko faza kroz 100 godina i tri generacije da bi doslo do danasnjeg stanja, i jos ima 5-15% Srba.

Kontrola medija i skola i za 20 godina nema vise Ukra. Da se to resiti.

Narocito ako im objasnis na medijima sta se zapravo desilo i kolike su budale ispali, a sto vide sad i sami.

Masa naroda je tupava i povodljiva, progutace sve sto im se servira, bitno je klince pravilno usmeriti u skoli i za 20 godina si miran.

A ove usijane glave uposliti - bice puno toga da se obnovi u Ukrajini, radni logori i pici bato od jutra do sutra, istera se svaki nacizam time.

nemacka je odavno deo globalisticke fasisticke organizacije,
do sad su krili, sad otvoreno pokazuju da su fasisti,
i to zahtevaju od celog sveta...
da fasizam prihvate kao najnormalniju stvar na svetu,
i ne samo nemacka, nego sve one sile
kojima se ti divis
Sutra ti to njima objasni, samo tihim glasom jer bi se mogli naljutit. Savjetujem ti hitno pakiranje kufera i pravac Moskva, tamo će tvoja duša biti u miru i spokoju.
Na tvom mjestu ja se u toj fašističkoj tvorevini ne bih zadržao ni 1 minuta.
inshallah.

Narocito ako im objasnis na medijima sta se zapravo desilo i kolike su budale ispali, a sto vide sad i sami.

Masa naroda je tupava i povodljiva, progutace sve sto im se servira, bitno je klince pravilno usmeriti u skoli i za 20 godina si miran.

A ove usijane glave uposliti - bice puno toga da se obnovi u Ukrajini, radni logori i pici bato od jutra do sutra, istera se svaki nacizam time.
Slazem se. Odšegati svakog ko propagira taj boljsevicki izum "ukrainska nacija" pragmaticnije stvaiti pred izbor "srebro ili olovo"

Rjesice se jer Ukrajinci su skoro svi pro-ruski orijentisani do prije 10 godina. Bice brze od 20 god. Mi ne znamo broj ljudi u Kijev i centralnoj Ukrajini koji su protiv Ukro rezima, i koliko glasova je Zelenski ukrao.

Sutra ti to njima objasni, samo tihim glasom jer bi se mogli naljutit. Savjetujem ti hitno pakiranje kufera i pravac Moskva, tamo će tvoja duša biti u miru i spokoju.
Na tvom mjestu ja se u toj fašističkoj tvorevini ne bih zadržao ni 1 minuta.
inshallah.
ne treba mi moskva,
ja pakujem kofere i od avgusta za srbiju
a ti ostani podguzna muva
jer nisi spreman da branis svoje stavove,
zato moras prihvatiti tudje

Руси показују све више доказа да је НАТО спремао сукоб у Украини. Руси су реаговали у задњи час.

Украјинска војска планирала је да нападне Крим и Донбас у пролеће 2022. године, изјавио је Денис Пушилин, председник Доњецке Народне Републике.

Колона руског Министарства за ванредне ситуације допремила је 130 тона помоћи Луганској Народној Републици, рекао је новинарима Виталиј Кучеров, начелник Центра за праћење опоравка (ЦМВ) Министарства за ванредне ситуације ЛНР.

У седишту „Десног сектора“ (екстремистичка организација забрањена у Русији) пронађен је лаптоп са обавештајним подацима о Донбасу и Криму и ознакама НАТО-а, саопштио је шеф ДНР Денис Пушилин.

Кијев је одбио да гарантује режим прекида ватре у Маријупољу и Волновахи, саопштио је представник Народне милиције Доњецке народне републике Едуард Басурин. У Маријупољу је данас отворен залени коридор за евакуацију становништва.

И ја сам прочитао да су Руси почели операцију само дан-два пре него што би дипшит сручио холокауст на Донбас.

Evo ja da ti udarim repliku, ne slažem se sa tobom! :rtfm:

Ok, ne slazes se, ali ja ipak mislim da je to licemerno od strane ne samo Putina, nego bilo koga ko je u vlasti - pa valjda je normalno da ti deca budu u sopstvenoj zemlji KOJOM UPRAVLJAS.

A dodatno, za zemlju kakva je Rusija, ali i bilo koju drugu na kraju krajeva, meni je BEZBEDONOSNO neprihvatljivo da familija predsednika zivi po drugim drzavama JER TO PREDSTAVLJA BEZBEDNOSNI PROBLEM. Sta ako mu uhvate cerku i ucene ga njom? I ponavljam, ovo nije vezano samo za Putina, ko god da je u pitanju, i predsednik Madagaskara - prosto je takav zvanicnik podlozan bezbednosnom problemu zbog toga sto mu porodica zivi u stranoj zemlji. Sve i da je cuva 100 cuvara, to se sve moze pobiti, ipak je potpuno drugacije u tvojoj zemlji.

Ali to je moje misljenje.

Pogledajte prilog 1115404Toliko o borbi protiv Nacista u Ukrajini
Pogubili ste se nacisto. Uporedi sliku ovog fasiste sa vodjom Sparte. Tebi je ovo isti covek???
NINTCHDBPICT000716759211.jpg

nemacka je odavno deo globalisticke fasisticke organizacije,
do sad su krili, sad otvoreno pokazuju da su fasisti,
i to zahtevaju od celog sveta...
da fasizam prihvate kao najnormalniju stvar na svetu,
i ne samo nemacka, nego sve one sile
kojima se ti divis
Znači mrziš državu u kojoj živiš, ma bravo.
O tome ti govorim, urođena minimalna količina pristojnosti, ni nju nemaš

Kolika je plata u kamenolomu u Svajcarskoj?
Normalni ljudi u normalnim drzavama ne pricaju o plati, a na tvoju zalost ne radim u kamenolomu.
A tema nije plata i kamenolom nego peta kolona u Srbiji koji bi rado vidili Srbiju kao rusku guberniju i navijaju da jedan narod od 40 miliona nestane. Kad putin sam sebi prosvira glavu, trebalo sve vas skupit i deportovat u Sibir pa uzivajte u majcici :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back