Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Министарство одбране Русије:

СБУ са милитантима Азов припрема провокацију са могућим радиоактивним загађењем подручја у области Харков.

„Националисти су минирали реактор у експерименталном нуклеарном постројењу у Харковском институту за физику и технологију. Милитанти СБУ и батаљона Азов планирају да дигну реактор у ваздух и оптуже Оружане снаге Русије да су наводно извеле ракетни напад на експериментално нуклеарно постројење.

Напомиње се да су 6. марта страни новинари стигли у Харков да сниме последице провокације уз накнадну оптужбу Русије за стварање еколошке катастрофе.

Ne znam o čemu govoriš, niti šta ti je poenta; čini mi se da opet tražiš samo neku svađu radi svađe, bez nekog povoda ili smislenlg razloga. :lol:

Već sam primetio kod tebe ranije da ti voliš da se ne slažeš - ono, iz inata, tj. prosto radi ne slaganja kao takvog.
Nije tacno, ali zanemarimo, neka i bude tacno, ne smeta mi...prosto pregledaj materijal o neonacistima u Ukrajini, postavljen na ovoj temi...obrati paznju na mog poluimenjaka, kentaur_Wolf, ciji je materijal na tu temu, ovdje uveliko prenosen...dakle, on nije korisnik ovog foruma, ali su njegovi materijali ovde prenoseni vise puta...je li ti to problem, kad vec tragas za istinom?

Razumem da je ovo potforum Politika i da je ovde pristrasnost nešto što je sasvim uobičajeno, ali dajte ljudi da se ne delimo fanatično.

Jedna je stvar navijati, a druga biti rezistentan na propagandu. Svako ko osuđuje trenutni rusofobni mejnstrim širom sveta, ne sme biti ni trunku manje rezistentan na rusku propagandu.

Osnovna pristojnost i minimum morala je da poštuješ državu u kojoj živiš.
Naravno, možeš biti i špijun i petokolonaš u tuđoj državi, ali sumnjam da imaš te kapacitete.
molim...
pomesao si klecanje i postovanje,
jedno nema veze s drugim
te nastavnike treba da bude sramota
sto uvode decu u rat na ovakav nacin,
adolf je pravio manje propagande protiv jevreja,
nego ovi sad protiv rusije

mozda nije u pitanju sam socijalizam, to je relativno novo u ne tako kratkoj istoriji istoka Evrope

recimo, mozda je nizi kolektivni IQ blizi odgovor, nedostatak obrazovanja, ili zajednickog nacionalnog bica i mentaliteta sta je to otadzbina, a iz toga sledi i tako lako primanje semena socijalizma u narodu, zasto recimo Norvezani, ili Skoti, ili Svajcarci nisu progutali udicu da budu Crveni Boljsevici a istok jeste
А где је оно била прва социјалистичка револуција?
Оно кад су радиле гиљотине обезглављујући класне непријатеље.

Министарство одбране Русије:

СБУ са милитантима Азов припрема провокацију са могућим радиоактивним загађењем подручја у области Харков.

„Националисти су минирали реактор у експерименталном нуклеарном постројењу у Харковском институту за физику и технологију. Милитанти СБУ и батаљона Азов планирају да дигну реактор у ваздух и оптуже Оружане снаге Русије да су наводно извеле ракетни напад на експериментално нуклеарно постројење.

Напомиње се да су 6. марта страни новинари стигли у Харков да сниме последице провокације уз накнадну оптужбу Русије за стварање еколошке катастрофе.

ako je ovo tacno, ja jos na pocetku rekoh da je i to moguce....s tim sto je meni prvo na pamet pao cernobilj.

to sto zivim gde zivim,
ne daje nikome za pravo da me tera
da govorim ono sto oni zele da cuju,
pogotovo ne oni koji se hvale da su najveca demokratija,
trebali su od hitlera ostati dosledni
i reci, hej, mi vam nismo za demokratiju,
sedite svi kuci, nikog ne primamo u nasu kucu,
....ne mogu me ucutkivati oni
koji su moju zemlju bombardovali i orobili
i jos se sire u njoj kao da su oni gazde
Kakva demokracija? Podržavat bilo koga tko radi širenja ideologije ili teritorija druge države napada susjedne zemlje i ubija ljude nije demokracija.
Nijemci su naučili na vlastitoj koži što znači iznjedriti zlotvora kakav je Putin.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back