Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

UŽIVO Amerika odobrila NATO članicama da šalju borbene avione Ukrajini

Lepo ... Rumunija, Slovacka i Bugarska su Nato clanice i imaju migove na kojima Ukrajinci jedino umeju da lete ... MIG 21 i Mig 29 ... prilicno su zastareli u odnosu na ruske ali mogu se upotrebiti za ciljeve na zemlji .... U principu prva faza rata je bila ograniciti rat, sto se do sada uspelo...sporo je napredovanje ruske vojske..onako, prilicno je dozirano.... sad sledi druga faza da se sto vise tuku i jedni i drugi sa starim oruzijem uz minimalno pomeranje fronta. Uporedo se odvija operacija prodavanja oruzija Ukrajini ... bice para ko blata i mrtvih ko blata..

Ti nisi pogledao ni jedan video ovde postavljen? Da, masovno su nacisti. Imaju toliko grupa i organizacija koje se oslanjaju na one iz II Svetskog rata, koje su se borile uz naciste. Pogledaj koliko im se školske dece vidi na tim snimcima. Nigde to nije, kako naš kolega Sizif kaže, par desetina, već se meri u stotinama, a one šetnje po Kijevu u više desetina hiljada.

I šta, taj video svedoči o tome kakvih su 20 miliona Ukrajinaca?

Znam vrlo dobro banderiste.

Primetno je jedno kod hrvata da oni ne mogu da se otkinu od svoje matrice pa porede ukrajinsku priču i svoju

I ima tu sličnosti, jer su obe priče nastale iz jedne kuhinje, po jednom modelu i sa istim ciljem ali tu se završava sličnost

Jer niti su hrvati izvojevali priznanje granica socijalistčke republike svojom pameću ili hrabrošću - izvojevali su samo i isključivo snagom onoga čiji su projekat bili .. čak su i podbacili jer mnoge planove nisu ostvarili

Tuđman nije bio nikakav vešt političar, bio je običan kurir zadužen za slikanje u beloj unformi

Nesreća Zelenskog je što je u pogrešno vreme krenuo Tuđmanovim putem - on će ostati zapisan kao jedna nesrećna budaletina dovedena i iskorišćena

Nesreca Milosevica, a danas Putina, je u tome sto nisu shvatili u kojem vremenu se nalaze i sta se uopce dogada...

Sva sreća pa nas Albanija nije lažno optužila da smo nacisti inače bismo najebali kao Ukrajinci.
Islreno me zabole šta neka Albanija kaže, ako me razumeš. A mi jesmo najebali kao Ukrajinci, ako se ne sećaš, deo naše terotiroje je pod okupacijom NATO snaga. To je onaj period kad smo dobili i razne kvinslinške organizacije poput Otpora, G-17 i sličnih. A vidim to i dalje neki ovde podržavaju.

Када Русија ослободи Украјину , ови неће имати где и мораће да остану у Пољској , ти исти који су од Пољака узали добар део територије ..

мене чуди да се Пољаци не оглашавају по овом питању и да мирно трпе долазак не било каквих Украјиница , него Бандероваца
Галиција ће остати бандеровцима, а Пољаци ћуте јер су ови вероватно у пролазу ка ирској

Pa zašto su sve slavenske zemlje u *****? Socijalizam nas je dokrajčio.
mozda nije u pitanju sam socijalizam, to je relativno novo u ne tako kratkoj istoriji istoka Evrope

recimo, mozda je nizi kolektivni IQ blizi odgovor, nedostatak obrazovanja, ili zajednickog nacionalnog bica i mentaliteta sta je to otadzbina, a iz toga sledi i tako lako primanje semena socijalizma u narodu, zasto recimo Norvezani, ili Skoti, ili Svajcarci nisu progutali udicu da budu Crveni Boljsevici a istok jeste

не вечилају се нацисти у украјини то је московска пропаганда а украјина испуњава све еу стандарде има "параду поноса" на коју неонацисти не реагују не смета им, јер је тако речено, договор је постигнут

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back